Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 01:22 Toplam 85 oyuncu 56 sunucu 764 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Call of duty 2 acil yardım

karabulent71
Oyuncu
22 Kasım 2005 05:00 %2
arkadaşlar call of duty 2 yi yükledim fakat oyunu açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor.directx(R) encountered an unrecoverable error- check the directx FAQ for possible solutions
tamam diyorum microsoftun sitesine bağlanıyor directx 9.0c yüklememi istiyor fakat bunuda yükleyemiyorum malum windows copya lisans istiyor ama benim bilgisayarda zaten 9.0c yüklü bilgisayarımın özelliği dell inspiron 6000 1.6 centrino işlemci 128mb intel ekran kartı ve 512 mb ram acaba sorun nerden kaynaklanıyor.ayrıca call of duty 1 i rahatlıkla oynuyorum lütfen bi yardım edin

timsah54
Oyuncu
22 Kasım 2005 08:47 %2
Bu konuda bi fikri olanın olacagını zannetmiyorum enteresan ama yani ne diim belki de Directx 9.0c yüklü deiLdiR sende...

shipwhackEd
NCS Gaming

22 Kasım 2005 14:41 %2
sana sadece sunu soyleyeceyim son cd temizle yada butun cd leri bir temizle oyle cd okut ve yuklerken dogru yukledigine emin ol ! drX fazla hata vermez hele cod bugune kadar ilk defa goruyorum ....

l) o o m s d a y
Oyuncu
22 Kasım 2005 15:15 %0
Ekran kartınının sürücüsünü güncellemeyi bir de dene. Genel de en son çıkan oyunları oynamadan önce yeni sürücü var mı diye şöyle bir gezin nette.

Fear is my ally ...

Os_Leader
Oyuncu
05 Aralık 2005 01:30 %0
bu konuyu açan arkadaşım bu sorunun yanıtını bulduysa buraya yazsın. çünkü aynı problem bende de var. yalnız, araştırmalarıma göre bunun kaynağı ekran kartının intel olması. intel alpha blender özelliği yok sanırım. ve bu yüzden açmıyor. ama yok bu çözümü var buldum diyorsan beni de aydınlar hoca.

Blaixs
Oyuncu
03 Nisan 2006 01:59 %0
Evet arakdaşlar aynı sorun bendede war we cozumu bulamadım banada yardım edermsnız direct x 9 yuklu bendede

turksat2a
Oyuncu
07 Mayıs 2006 23:01 %0
ARKADASLAR INTEL P4 3 GHZ LGA VE 256 MB EKRAN KARTI DAHILI YANI ONBOARD ANAKARTIM GIGABYTE 945 MKE AYNI HATA BENDEDE CIKTI VE NE YAPTIMSA OLMADI ..

xxspyxx
Oyuncu
19 Mayıs 2006 23:58 (20/05/2006, 00:04) %0
arkadaşlar call of duty 2 yi yükledim c rack felan yaptım oyunun sorunsuz çalışması lazım ama ilk başta fatal error diye bir hata verdi 5 6 siteyi araştırdım driverin güncellenmesi gerekiyormuş güncelledim.
ve bu hatayı verdi
directx(R) encountered an unrecoverable
error- check the directx FAQ for possible solutions

directx i microsoftun sitesinden indirdim kurdum ve aynı hatayı tekrar verdi son yarım saattir 50 den fazla site gezdim türkçe yabancı ama bir sonuç bulamadım sadece 2 3 sitede ekran kartınının markasından veya onboard olmasından kaynaklanabilir diye bazı görüşler vardı.
bu arada gezdiğim sitelerin %80 inde bu hatayı alan kişilerin onboard ekran kartı kullandıkları yazıyordu benimde GA-8I915G-MF model anakartım var ve 128mb onboard ekran kartı var yani kısacası aynı sorun bendede var.
sanırım anakart markasından veya onboard ekran kartı olmasından kaynaklanan bir sorun bu ama sorunu çözen veya çözümünü bulan arkadaşlar lütfen yardım etsinler diyorum.
Herkese iyi eğlenceler...

KoMiKaZe-CoD
Oyuncu
20 Mayıs 2006 11:26 %0
Arkadaşlar.Bilmeyenler var halen.Bakın.Laptoplar veya bazı Masaüstü bilgisayarlar bildiğiniz üzere genelde ENTEGRE yani Onboard ekran kartı kullanıyorlar.Call of Duty 2 Entegre yani Onboard ekran kartlarında çalışmıyor.O yüzden sürekli o hatayı alıcaksınız.Bir çözümünü görmedim bugün e kadar.Arkadaşımın laptopu da entegre ekran kartı vardı.Ona da CoD2 yükledik.Aynı problemlerle karşılaştık.Üzgünüm, Onboard ekran kartlarıyla COD2 oynanmıyor

HeRKeS KaZaNMaK iÇiN oYNaR
aMa HeRKeS KaZaNaMaZ,
SeN KaZaNMaK iÇiN oYNa!

hacker_shell
Oyuncu
17 Temmuz 2006 16:31 %0
ewt arkadaslar bu cod ısı onboard ekran kartından ılerı gelıyor
cogu dızustulerde ve bazı masaustu bgslerde
oluo onun ıcın bence dırek sılın cod2 yı
ama sımdılerde cod 3 cıkacak
benım bgs de dızustu
olmadı sıldım

wag
fakirdik

17 Temmuz 2006 18:12 %0
alıntı:
Gönderen: hacker_shell
ewt arkadaslar bu cod ısı onboard ekran kartından ılerı gelıyor
cogu dızustulerde ve bazı masaustu bgslerde
oluo onun ıcın bence dırek sılın cod2 yı
ama sımdılerde cod 3 cıkacak
benım bgs de dızustu
olmadı sıldım

Cod 3 ne yazık ki pc'de yok,ps'de çıkacak.

more chaotic,no relief.

"asdasd"
Oyuncu
12 Eylül 2006 15:51 %0
sewgili arkadaşlar benmde elimde intel 945GM onboard ekran kartı olan bi toshiba war we aynı sorun bende de war.
http://www.intel.com/support/graphics/intel945gm/sb/cs-021400.htm

bu linkte intel markalı ekran kartlarının uyumlu olduu oyunların listesi war.sizde bi göz atın derim ama sanırım bu listeye göre bizim bu oyunu oynama imkanımız yok!!!ama çözüm olursa ii olr.

^5CrP|^9Qu4r3sm4
Albay
Albay
09 Ekim 2006 19:52 %0
ya en üstte yazan arkadaş aynı sorun bende de var ama ekran karını güncelleştirilmesi felan diyo bazı arkadaşlar nasıl günceelicem bilmiyorum msn adresim gs49_1905@hotmail.com şimdiden yardımlarınız için tşkrler bu arada bilgisayarımın markası dell dimension 5000 e. kart 128 mb ram 504 mb

duMuR_
Korgeneral
Korgeneral

RenoVatio

11 Ekim 2006 19:05 %0
spy cevabım sana ve belki diger arkadaslarada yarıyabilir bilmiyorum benim sorun spy ile aynıydı fatal error hesabı bilgisayara format attım düzeldi

m!ndf!elds
Binbaşı
Binbaşı
11 Ekim 2006 20:57 %0
Bendede aynı sorun vardı..ekran kartım radeon x300 ,yani on board deil..directx hatasın veriodu...ben directx in orj sözleşmesini indirdim sorun çözüldü...microsoft un sitesinden halledebilirsin...tabi benim sorunumla sizinkiler aynıysa...

|iFz|TugaY
Albay
Albay
07 Ocak 2007 13:19 %0
Bendede aynı sorun vardı..ekran kartım radeon x300 ,yani on board deil..directx hatasın veriodu...ben directx in orj sözleşmesini indirdim sorun çözüldü...microsoft un sitesinden halledebilirsin...tabi benim sorunumla sizinkiler aynıysa...

nsl orj söz. indirdin link verirmisin

^1P^7unto^1...
Binbaşı
Binbaşı
08 Şubat 2007 17:04 %0
bende de o sorun var laptopun ekran kartı intel 945gm. çözümü de yok gibi heralde cod2yi her yerde oynayamıcaz anlaşılan

omletster
Oyuncu
23 Nisan 2007 17:50 %0
Arkdaslar Çözümü Buldum
---------
Bende cod 2 6cd li ben yükledim ilk olarak sorun d3d9.dll hallettim.

2- directx bilmem neBu sorun Çıktı Ositeden indirdim. Ve gine aynı hata.

Ekran kartını yenisini yükledim olmadı gine aynı hata.

Tek Çagre Format Attım Ve Herşeyim Tam yükledim .

Oyunu Kurdum Ositeye gibip yeniden yükledim gibe aynı hata.

Pc yı kapadım Açtım. o sorun bittide şindide DVD bişey diyo
bendeki cd crak yok onun içinde ne yapacam devince yide bulamadım nerden yapacam cevap plz ?

omletster
Oyuncu
23 Nisan 2007 18:04 %0
Bir De Bunu Deneyin
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=86cf7fa2-e953-475c-abde-f016e4f7b61a&DisplayLang=en

DirectX Software Development Kit

omletster
Oyuncu
23 Nisan 2007 18:24 %0
Arkdaslaşlar Yemin Billa Buldum

1-Git Ekrankartının son sürümünü yükle

2-git directx indir full olacak

3-git cd inin içindeki dosyalarla birşeytir yükle

4-Pc yi valla güncelleştirme yaptı servis pakey 2 kapadı açtı

5-Olurmudiye Oyuna girdim bir baktım oyunun menüsünde buldum kemdimi

eeee oyun şifresini nerde bulacas

babakumba
Oyuncu
23 Nisan 2007 23:47 %0
ben oyunun menusune gelıyorum ama orada hata verıyor nasıl hallederız

M3x<F>
Yüzbaşı
Yüzbaşı
16 Temmuz 2007 22:45 %0
ya beyler bende de bu directx sorunu varda şu windows directx sözleşmesini nerden indirdiniz site verebilirmisiniz___?

M3x<F>
Yüzbaşı
Yüzbaşı
17 Temmuz 2007 11:12 %0
Driectx sorunun çözümü bulundu....,,

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=directx-9&lid=887

bu siteden şu dosyayi indirin driectx son sürümü ....

indirtikten sonra size bi kutucuk gelecek orada browse var orda call of duty dosyasini göstericeksiniz sadece yükledikten sonra iiii oyunlar

best regards

mex *SC*

M3x<F>
Yüzbaşı
Yüzbaşı
17 Temmuz 2007 11:14 %0
MY msn adress her sorun için: kerem_kozaltd@hotmail.com

omletster
Oyuncu
22 Temmuz 2007 00:05 %0
Beyler Ben Sorunu Çözdüm Bitirdim Bitti Artık Quake 4 de Geçtim

Sizda drext işte ondasınız Bakın Full İndirin Pc yi kapatın Açın gider Sorun