Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 22:45 Toplam 222 oyuncu 48 sunucu 828 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Winter assault !!!

manyetooo
Oyuncu
25 Ekim 2005 16:18 %0
oyun için güzel bi patch bekliyoruz **** yapılmaya çalışılan ırkların düzeltilmesi gerek acilen bana katılan varmı ?

COD+CODUO=WORD WAR 2
msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

manyetooo
Oyuncu
28 Ekim 2005 05:07 %0
bende açıkcası aşırı oynayamadığım için tam olarak aksaklıklar hakkında bişe sölemem doru olmaz ama benim ilk izlenimlerime göre oyun uzarsa veya en başta ezici bi üstünlüğe sahip olanlar var mesela örnek vereyim defiler çıktığınsa senin onu öldürecek birimin yoksa genede bişeler yapıp öldürme sansın vardı am bu oyunda yoksa ezilmen sadece 1 dakkika sürüyor :S

COD+CODUO=WORD WAR 2

BloodAngel
Oyuncu
05 Kasım 2005 15:38 %0
uzun süre ne DoW oynuyom ne msne giriyom nede minyatürlerime bakıyorum. arada bi aoe3 gitar,kız,derslere bakıyom zaten üstelik çalışıyom. ama hem dow hemde winter ın orjinalini bulsam alcam kardeş oynar.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

TiesTorN
Oyuncu
05 Kasım 2005 23:49 %0
winter assault aşırı dengesiz gerçekten, patch gerek acilen.

manyetooo
Oyuncu
06 Kasım 2005 19:14 %0
özelliklede ig ler aşmışlar başta rush neredeyse imkansız kesmek aynı dow un ilk çıktığı zamanlar gibi o zamanda eldar göbek attırıyodu şimdide ig hadi bakalım dowun yeni çıkacak versiyonundada necronlar gelecek bu seferde onlar attırır artık zuasdhashda

COD+CODUO=WORD WAR 2

-DarkmagiC-
Oyuncu
07 Kasım 2005 10:52 (07/11/2005, 11:00) %0
winter assault olayı tam bir muammaya dönüştü. yazıcıoğlunda bulmuştum ilk seferinde bozuk çıktı tüm serisi başka farklı bi kopyada yoktu. şimdi hala piyasada bulunmuyor. torrentten indirdim bi sürü ıvır zıvır prosedürü geçmek gerekiyor oyunu kurmak için. bende en sonunda c r a c k te takıldım. zaten winter assaultu kurmak için (kopya olan versiyon için tabiki bu) dawn of warı sistemden kaldırıp sıfırdan kurun ve sakın c r a c k lemeyin yoksa winter assault çalışmaz. sonra 1.01,1.10,1.20,1.30,1.40 patchlerini kurun ve oyunu yükleyin. eğer elinizdeki cdde c r a c k varsa üzerinede çaktınızmı olur sanırım. bu yolları becerebilen arkadaş varsa aramızda paylaşalım. bende cd k e y 'i mevcut. yanımda değil ama buluruz yani.

manyetooo
Oyuncu
08 Kasım 2005 17:05 %0
olm ne 135 i adammi kekliyolar zuasdhah 105 ytl teki ise sadece winter 75 ytl bende kolyası var arkadaşlarla oynuyoz burdaki hemen hemen bütün arkadaşlarda olması lazım en azında bu foruma üye 10 kişide var winter netten oynuyozda 3 vs 3 gibi ...

COD+CODUO=WORD WAR 2

-DarkmagiC-
Oyuncu
09 Kasım 2005 13:13 %0
kafayı cizmiz bunlar gercekten ya. nasil olacak bu orjinal oyuna gecme muhabbeti kardesim. 135 milyon he. e güzel. bu arada yukleme olayını bende halletmis bulunmaktayım. dün birazcıkta olsa inceleme fırsatım oldu. takiliyoruz bakalim.

manyetooo
Oyuncu
09 Kasım 2005 16:33 %0
orjinal oyuna geçeceğin zaman sana sadece c d k e yi lazım gerisi hikaye eğer harder bilgisayarı devamlı yenebiliyonsan ve insane dende biraz da olsa el alabiliyosan alalım seni dow camiasına

COD+CODUO=WORD WAR 2

RazoRBlades
Oyuncu
09 Kasım 2005 18:25 %0
alıntı:
Gönderen: BloodAngel
uzun süre ne DoW oynuyom ne msne giriyom nede minyatürlerime bakıyorum. arada bi aoe3 gitar,kız,derslere bakıyom zaten üstelik çalışıyom. ama hem dow hemde winter ın orjinalini bulsam alcam kardeş oynar.
''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

beşiktaş'da kabalcı kitap evinden hem dow hemde winter assault var haberin olsun =)

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

manyetooo
Oyuncu
10 Kasım 2005 20:06 %0
fiyattan haberdar et bizi daha bide tekmi yoksa ikisini birmi satıyolar

manyetooo
Oyuncu
12 Kasım 2005 10:20 %0
anlaşılan winter benim için ölmek üzere zaten oyun dengesiz pek oynayasımda kalmadı açıkcası alırsam belki ucuzlamasını beklicem artık pahalıyken almam anlımda o tarz bişe yazmıyor

manyetooo
Oyuncu
17 Kasım 2005 21:51 %0
şimdi izliyeceğin sıra şu bak anlatayım ilk önce normal dowu kur sonra direk wa elinde varsa onu kur o direk patch yapacak önce zaten sonra patchler bitince wa yı yüklicek zaten onu yükleyince ikisinide oynayabiliyon normal dow la wa yı da ayrı ayrı oynayabiliyosun o kadar

manyetooo
Oyuncu
20 Kasım 2005 14:42 %0
bu arada dow un 1.41 patch i çıktı onuda yaparsın artık 20-27 mb arası bişe olması lazım

manyetooo
Oyuncu
24 Kasım 2005 16:10 %0
wcg bitmiş guney koreli bebe dünya birincisi olmuş

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön