| Yazar | Konu: En uygun fiyatlı playstation 2 oyunları / donanımları nerede ? |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2005 13:31 %0 | |
|
merhaba arkadaslar en ucuz ps2 oyununu ben satıyorum.. 
ılgılenenler l_bayraktar@hotmail.com |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 12 Temmuz 2005 18:34 %0 | |
|
| SCPH-10060 E (s-videolu PS2 kablo) nereden bulabilirim? (Ankara) Teşekkür ederim. |
| |
| Oyuncu |  | 19 Temmuz 2005 16:38 %0 | |
|
her yerde pahalı valla
>>>By_B!L!M<<< |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 19:24 %0 | |
|
Forma baktımda geçen senelerde PC ile PS2 karşılaştırlıyor acaba şimdi karşılaktırmak isteyen warmı ??
Ps2 Pc iyidir diyen...
lafım ağır olacaktır  |
| |
| Oyuncu |  | 30 Temmuz 2005 13:36 %0 | |
|
ben ps2 silver modeline mesih 4 taktırmak istiyorum ama edirnede bilen kimse yok
istanbulda nerde güvenli olarak sağlam bi mesih4 çipi taktırabilirim yazacağım yeri bilmediğim için iki yerede yazdım |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ağustos 2005 17:55 %0 | |
|
| daha da vardır dim online ps2 oyunu mesela front mission online |
| |
| Yüzbaşı |  | 02 Eylül 2005 22:01 %0 | |
|
kardesim simdi yazicioglunda ps2
yeni slim ps2+2 kol+modbo chip+5 oyun 355 ytl
ama modbo chip nasi onu bilmiom
bilsem gozum kapali alcam |
| |
| Oyuncu |  | 02 Ekim 2005 00:47 %0 | |
|
arkadaşlar herkese selam öncelikle
kadıköyde adam gibi oyun satan biyer var mı, alıp ta eve geldigimde küfür etmeyecegim biyer.. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2005 11:31 %0 | |
|
Kopya oyun diyorsan.
Ben 3el bilgisayar ın yanındaki yerden alıyorum.
Firma içinde satılmıyor. Yan tarafındaki yerde satılıyor. Kadıköyde bilgisayarcılar caddesinde kime sorsan söylerler. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Ekim 2005 12:51 %0 | |
|
| arkadaşlar bende ps2 orijinal oyunları var aynen orjinal oyunlarla takas etmek istiyorum çünkü makinam yeni ve garantisi bitmedi o yüzden hep orijinal oyun alıyorum orijinal oyunlarla değişmek isteyen varsa emrebay42@yahoo.com adresine mail atsın oyunlarımı elimdeki oyunları bende size yazayım |
| |
. |
| Oyuncu |  | 03 Kasım 2005 20:54 %0 | |
|
| arkadaslar icinizde bana glass rose oyunu bulabilirmisiniz yada satildigini bildiginiz bir yer var mi |
| |
| Oyuncu |  | 07 Kasım 2005 17:45 %0 | |
|
| EN İYİ CHİPCİ VE İYİ BİR CHİP TAWSİYE EDERMİSİNİZ? İSTANBULDA |
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2005 23:08 %0 | |
|
| Ankarada Atatürk Bulvarı 76/4 Armağan pasajı alt katı Japon Armağan Oyuncak Hertürlü Playstation 2 ve PsP ve bunların tüm aksesuarları mevcuttur ben sürekli buradan alışveriş yapıyorum çokta memnunum sizlerede tavsiye ederim bahsettiğim yer ankaranın toptancısı ! |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2006 00:26 (18/05/2006, 00:46) %0 | |
|
PS Two yani slimline model ps2'lerin chip takınca yanmasının sebebi şu:
Bunların V12 anakart kullanan modellerinde voltaj olayı var. Bunun chip ile direk ilgisi yok. Bu sony'nin yaptıgı bir dizayn hatası. Nasıl Programlarda bug olur, aynen o şekilde.
V12 Anakarta sahip PS TWO'nun DVD/CD kontrolcüsüne voltaj düzensiz bir şekilde gidiyor. Tamamen yüksek diyemem. Ancak voltaj stabil değil. Bu olay, chip takıldıgı zaman daha da ciddi bir hale geliyor.
Bu demek ki, Chip takılmamıs V12 modeller dahi gümleyebilir.
Chip takıldıktan 3-5 gün sonra lens'i bozulan ve lazeri okumaz hale gelen makinalar var.
Bu makinaların model numarası 7000X'dir.
Yani V12 anakarta sahip modellerdir bunlar.
705XXX şeklinde olan modellerde ise V12 board kullanılmamıştır.
V13 ve V14 board'da sony olayı halletmiştir.
Bu tip makinalara chip takmanın V12 board'a chip takmak kadar riski yoktur.
V12 model anakart kullanan bir makinaya sahipseniz, voltajı stabil hale getiren bir PIC devresi kullanmak zorundasınız.
Pic programlayıcı kart ile fiyatı 1$ olan bir devrenin içine Hex kodu yazarak, anakarta lehimlemeniz gerekiyor.
Böylelikle disk kontrolcüsüne giden voltaj sabitlenecek ve düzenli bir hale gelecektir..
Diyot şeklinde olan Laser Fix'lere ise güvenmeyin...
Diyot şeklinde olan Laser Fix'ler, makineyi bu durumdan kurtaramaz.
Ancak bu sorunu algılayan ve fazla akım gittigi zaman makineyi hızlı bir şekilde shut down eden diyot devreleri var.
Bu tip devreler sorunu kökünden çözmese dahi makinenin zarar görmesini engeller.
Ancak voltajı stabil bir şekilde gönderebilmek için PIC Fix kullanılmalı.
Bunu da Türkiye de yapıyorlar mı bilemiyorum.
Yalnız ben piyasa da hala 7000X model makine görüyorum. Bu işi yapanlar genelde pis adamlar.
Bu tip chip filan işleriyle uğraşanlar 7000X model makineleri satmak için bu durumu söylemezler. Bilseler dahi bilmiyoruz ayağına yatabilirler.
Benim için herkes birer dolandırıcı olmamakla birlikte, ps2 piyasasın da temiz adam olmadığını biliyorum.
Ben Ps2 tamircisi olmadıgım için de bu durumu söylüyorum.
7000X model makine alırsanız ve o makineye shutdown edici diyot yada Pic Fix takılmadıysa o makine en fazla 6 ay gider. Belki de daha az.
Fakat benim kullandıgım ps2 V14 model (705xxx) ve aylardır kullanmama rağmen bir sorun yok.
Chipi de öyle DMS4 yada Matrix infinity değil. Clone chip de değil.
Eğer PSTWO alacaksanız buna dikkat edin. V12 anakartlı makinelerden uzak durun.
V13 ve V14 ler de sony'nin kendi yaptıgı fix mevcut.
Sony'nin Fix'i çok daha güvenilirdir. Yaptıkları donanım hatasını düzelttiler.
Ayrıca Modbo dandik chiptir. Matrix Infinity yada DMS4 Pro öneririm. Olmuyorsa orta karar fiyatı olan bir chip iş görecektir. |
| |
| Üsteğmen |  | 12 Temmuz 2006 01:11 %0 | |
|
| bende ps2 slim line aldim chip taktirmak istiyorumm tamirci arkadas banada mars modelini soledi bu chip hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardim ederlerse cok sevinirim eger iyi bi chipse taktircam. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ağustos 2006 17:17 %0 | |
|
slm bende 50004 kasa dms3 çipli network adaptörlü + harddisk
her türlü oyunu çalıştırıyor göz sağlam +mem card+tek tol +7 oyun mp3,divx,jpeg,avi,dat dosyalarını aça bilir sinema sistemlerine taka bilirsiniz ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa yardımcı olabilirim
FİYATI 350 ytl |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2006 19:38 %0 | |
|
| Arkadaslar belki de çok sanslıydım ps2 olayına çok hakim değildim fakat çok pahalı olduğunu da biliyordum. 10 gün oldu Amerikadan Türkiye'ye döneli oradan 129 dolara aldım. Keşke memory card vs. falan da alsaymışım.Bİ DAHAKİ SEFERE ARTIK. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Eylül 2006 06:11 %0 | |
|
| arkadaslar bana memory card lazim bi tane 18mb aldim ucuza elimde patladi 22m civari vermiştim,şimdi saglam bir yerden almayi düşünüyodum ama fiyatlari cok şişirme geldi bana mesela teknosada 8 mb 44m diolar sizce en uygun fiyata nerde alabilirim??? |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2006 14:18 %0 | |
|
| merhaba arkadaşlar orjinal ps2 metal of honerım var gta ve uygun bazı oyunla takas etmek istiyorum bir ay önce 120 ytl ye almıştım ama oyunu ikikez bitirdim |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2007 19:48 %0 | |
|
| ben teknosa aldım |
| |
| |