Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 12:16 Toplam 42 oyuncu 48 sunucu 500 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Ut2004 harita pakedi

disq

26 Ekim 2005 01:46 %0
UT2004 sunucularımıza FlagPack ve yeni bir harita pakedi yükledik. Sunucudaki yüklü UTComp da 1.16a sürümüne güncellendi.

Download linkleri:
UTComp 1.16a
FlagPack
OSN UT 2004 Harita Pakedi 1

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
26 Ekim 2005 18:45 %0
Yeni mapları kendi bünyeme katmanın verdigi huzur ve mutlulukla her kezi selamlamak istiyorumçok boktan bi giriş oldu ama neyse.yaw fractal la eternal ı görünce valla bi keyiflendim 99 da en çok sevilen iki mapının 2004 koyulması oyuna olan sevgilimi bi kat daha arttırdıgını rahatlıkla söylüyebilirim.eski günleri yaad ederiz artık tabi o zamanların yerini tutmaz am olsun.yeni haritaların ut camiasına hayırlı ve ugurlu olması dilegiyle hepsini sevgi ve saygıyla selemlıyorumheheheh coştum.

Spenks
Oyuncu
27 Ekim 2005 00:09 %0
önce bi çekelim de bakalım... fırsat ve de adam buldukça dalarız artık... bu arada şunu anlayamadım; aşağı-yukarı herkes map değiştikten sonra "ready" demesini bilio sanırım ama bazen oyundan çıkmaya kadar sebep olacak durumlar oluyo.. buna herkesin biraz dikkat etmesini diliyorum... geyik ve ısınma da bi yere kadar; ama 2 saat son kalan birinin keyfini beklemek sinir bozucu....

zakuda
Albay
Albay
28 Ekim 2005 00:58 (28/10/2005, 01:00) %0
haklısın spenks bak ben örendim konsol aç ready yaz sonra öl ne güzel herkez zırh can ful olsada belki yanlıslıkla riccoyu kaanı felan indirsem ne tatmin edici olur tabi bu bi öneri fazlamı saçmaladım:S

zakuda
Albay
Albay
28 Ekim 2005 01:03 %0
abi bu arada yeni mapları yükleyen ve yüklenmesine yardımcı olan bütün herkeze teşekkürler gerçi ben daha eskileri bitiremedim ama
yaw dicq bu sunucuları ayarlayan kişimi acaba???

zakuda
Albay
Albay
28 Ekim 2005 01:10 %2
bak ben ne dicem bu ut nin oyuncularını bi gün kısmet olursa canlı canlı bi mekana toplasakta parti falan versek ... Acaba böyle bi organizasyon çokmu abartılı olur
yaw ne bilim valla ben şahsen beni habire sıfırlık bırakan adamları tanımak isterim . KAÇ PARMAĞINIZ VAR SİZİN KARDEŞİM NE BİÇİM OYUNCULUK BU . ama eminim 3-5 yıl sonra yenecem sizi muhaa

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
28 Ekim 2005 10:28 %0
zakuda sen uyumuyormusun abi. adam gece bütün tarihi mesajlara cevap yazmış
seni öldürmem kesinlikle kişisel diil

Carlsberg.
Oyuncu
28 Ekim 2005 11:02 %0
ya eskiden dl leri flash getle yapıoduk.şimdi neden flash getle inmior.101 mb lık dosyanın yarısından çoğunu indirmiştim sabah maknayı açtığımda sil baştan oldu ya..

Turkzep
Binbaşı
Binbaşı
28 Ekim 2005 12:42 %0
Internet Download Manager kullan hem bilgisayarın net performansını sonuna kadar kullanıyo hemde kaldıgın yerden rahatlıkla devam edebiliyosun sevgili kardeşim kaGanKaGan da şöyle düşünce oluştuguna eminim lan kenan bi mesaj yazdı bana hiç sallamadı allah alla bi b.kluk var bu işin içinde ama tabiki elini boş gönderirmiyim seninSenin nezlinde tüm dop ve dopakların cumhuriyet bayramını kutlarım.Nice dopak kaGanlı bayramlaraheheh ee alışmış kudurmuştan beterdir.

Spenks
Oyuncu
28 Ekim 2005 13:02 %0
valla kaan cım ben dosyalatı işyerinden çektim.. flagpack(83 M i ortalama 106.92 KB/s ile 12 dk da bitirmiş namussuz... ONS (103 M u da 23dk sürüd çekmek.... böyle yazdığıma bakmayın işyerinden oyuna girme imkanı yok... sadece download fln işte... bi ara 3355 patch(13mb) i akşam denedim 732 KB/s gördüm. ortalama 404 KB/s de çekmiş... sadece 32 sn.... ama oyuna giremeyince bu rakamların pek anlamı yok...

zakuda
Albay
Albay
28 Ekim 2005 14:27 %0
abi bu aralar benim işler biraz seyrek ondan inşallah normal insan olacam bende hele işler normale dönsün...

trackis
Oyuncu
28 Ekim 2005 20:31 (29/10/2005, 00:00) %0
gerçekten ben de merak ediyom herkesi.

trackis
Oyuncu
29 Ekim 2005 00:13 %0
alıntı:
Gönderen: zakuda
bak ben ne dicem bu ut nin oyuncularını bi gün kısmet olursa canlı canlı bi mekana toplasakta parti falan versek ... Acaba böyle bi organizasyon çokmu abartılı olur
yaw ne bilim valla ben şahsen beni habire sıfırlık bırakan adamları tanımak isterim . KAÇ PARMAĞINIZ VAR SİZİN KARDEŞİM NE BİÇİM OYUNCULUK BU . ama eminim 3-5 yıl sonra yenecem sizi muhaa

kim öle kim kala

oakz

Moderatör
01 Kasım 2005 13:56 (01/11/2005, 13:57) %0
alıntı:
Gönderen: zakuda

Ben ve Diren yenilmeyi hazmedemeyen insanlar olduğumuz için ben mouse'u kullanıyorum(malum yan tuşlar falan var), Diren'de klavyeyi kullanıyor. Evdeki diğer bir arkadaşa kulaklık takmayı düşünüyoruz. Ben takınca kafam karışıyor ses mi dinlicem mouse mu kullanacam diye. İşte böyle sonunda itiraf ettirdiniz bana
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

trackis
Oyuncu
01 Kasım 2005 18:00 (01/11/2005, 18:01) %0
raven tebrix abi iyi gurup işi çikarmiş siniz

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
01 Kasım 2005 20:13 %0
ulen biliyordum zaten böle bişi yaptıınızı. yoksa beni yenmen mümkün diil
Hele kerem kimbilir kaç kişi oynuyordur

Spenks
Oyuncu
01 Kasım 2005 20:15 %0
Bu konu için topic açmak istemedim... ama yeni ADSL olayı resmen fiyasko... Gördüğüm kadarıyla çoğunluk ADSL kullanıyor (kullanmaya çalışıyor!) ... Bu konuda nette yoğun bir trafik yaşandığı malum; bu yüzden siz de şu siteye bi göz atarsanız faydalı olur... http://www.telekomprotesto.tk/

SESSİZ KALMAYIN....

Not: Ben kablo kullanıyorum; maksat bilgilendirmek dedim.. Her şey UT için Daha çok genişbant=Daha çok UT player...

oakz

Moderatör
01 Kasım 2005 22:31 (02/11/2005, 09:55) %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^

lea'da dikkat ettiysen aim yoktu tek başıma oldugum icin önce klavye ile ilerliyordum ondan sora seni görünce mouse'a sarılıyordum o yüzden cok zaman kaybettim yoksa bizi kimse yenemez

Spenks-)

Bu dsl olayı karman çorman bişe oldu 1 nisanda 256'lar kalkacak 512 olacak deniyordu biraz geçte olsa gerçekleşti ama simdi de kota olayı cıktı karsımıza. internet=özgürlük olması gerekiyordu simdi fiyatı 99 milyon yapıp 256'ları kaldırırsan ne anladım yaptıgın hız arttırımından özgürlügünden. Kaldı ki önceden 256k ile 3 gb'ı gecmemeye özen gösterenler 512 ile bakalım 10 günde nası bitirecekler kotayı Ama sonucta hızlanacak dendi hızlandı di mi
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

oakz

Moderatör
01 Kasım 2005 22:34 %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^

Kerem de xxl ile beraber oynuyor ama onlar biraz farklı.

Kerem uzaktan light+shock ile vur-kaç yapıyor xxl ise yakına cekip flak sallıyor

zakuda
Albay
Albay
02 Kasım 2005 00:57 %0
adam mouse kullanmıyo bende monitör kullanmıyom zaten

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
06 Kasım 2005 22:12 %0
he ya hic sorma bu gün tadına baktım onların adamı görmüyom bile flağın topunu havada seyretmekten başım döndü((adamkudurdumu ne:d)))

oakz

Moderatör
07 Kasım 2005 14:16 %0
Elinde flak varken yaklaşmican bu kadar basit

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
07 Kasım 2005 17:18 %0
ben zaten köşe bucak kacıyom ama herif fılağı koşu yoluma atıyo neyse onun da bi çaresini buluruz.

Carlsberg.
Oyuncu
09 Kasım 2005 11:45 %0
koşma o zaman sende

Carlsberg.
Oyuncu
09 Kasım 2005 11:48 (09/11/2005, 11:50) %0
içimizde mouse ve monitör kullanmayanlar varmış,,,
bende kasa ve elektrik kullanmıyorum

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â