(:sonunda internetle buluşum valla şu okullar yüzünden bir kere bile giremedim internete.Herkesi özlemişim yaaa Birileri bana hl veya ag adreslerini yazarmi unuttum da.bütün arkadaşklara selam her tanıdığım ag veya hl oyuncuslarına saygılar yine görüşürüz (\__/)
(='.'=) To Bewitch [TB]
(o)(o)
birader steamsız hl diye bisey kalmadı steam ve orjinal hl olması lazımmıs onun icinde artık hl oynayamıyoruz (netten yani) bende yılların hlcisiyim rakip tanımam hele crossfire de ist b.paşada oturuyorum ama suan askerde oldugum icin agrıdayım sen kapısmmak isterdim ama iyi biliyosan
Adminlerin ilgisizliği bu msjlarda belli oluyor. Şu an 25 Ekim. Son msjlarını atalı 2 gün olmuş. Ricam biraz daha ilgi ltfn. Ben sitem(!) de küfür istemiyorum ... Fear is my ally ...
OLUM BAK HUNTER ADAM GİBİ KONUŞ SENİN A... K...
İBNE BEN KÜFÜR MÜ ETTİM BENİM YAKIN ARKADAŞIM BAŞKA NİCKLE BİRAZ DALGA GEÇELİM DEDİM BEN SENİ TANIYORUM BUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM VALLA!!
HADİ CEVAP YAZ BEKLİYORUM
Olum noluyo size ya neden küfür ediyorsunuz bea!
adam gibi konuşsanıza hunter sen başlatmışsın galiba ben buradan öle gördüm olum bırak ya ne yaparlarsa yapsın lar ya uğraşma bunlarla ramones sana ne oluyo lan adam gibi yazıcaksan yazsana
yazmıyacaksan yazma anasını satıyım lan bırak yazanlar yazsın
halla halla
bırak hunter ya uğraşma !-!-!-! M @ D !-!-!-!