Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 12:03 Toplam 39 oyuncu 48 sunucu 523 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nerde eski jk2 ciler? jedıknıght nerdesin????

*Muryak*
Oyuncu
10 Eylül 2005 13:03 %0
herkese slm .

JokerJan
Oyuncu
10 Eylül 2005 16:28 %0
Beyler artık girelim diyorum.. Ben tatildeydim döndüm.. Canım duel yapmak istiyor, msn im tekrar söylüyorum can_oncel@hotmail.com -Xeon- sen gel bab, iyi eğleniriz senle hemde paslanmayız .. Bu tili de ne zevk alıyosa şu ffa dan, kulakları çınlasın..

KhazModaM
Oyuncu
12 Eylül 2005 23:32 %0
yabancı serverlardayım: clancfm die ararsaniz bulursunuz, noldu ya avaturke? kapandimi?

-bLazE-
Oyuncu
14 Eylül 2005 01:31 %0
alıntı:
Gönderen: KhazModaM
yabancı serverlardayım: clancfm die ararsaniz bulursunuz, noldu ya avaturke? kapandimi?

sen beni bu yaz cep telefonumdan hiç aradın mı onu söyle..

KhazModaM
Oyuncu
14 Eylül 2005 23:44 %0
ehu nedir o yenirmi? walla gittiimyerde kontor yoktu ehdhsdfgf (komik deilmi ) kamp kurdum dagin tepesinde (cekmiorduda)

-bLazE-
Oyuncu
15 Eylül 2005 02:40 %0
khazmodam ım die birisi aradı beni muhabbet etti ben bodrumdayken, doğru söyle sen değil miydin?

@TIL
Oyuncu
15 Eylül 2005 18:09 %0
BİYERLERE GİTMİYOZ MERAK EYMEYİN

KhazModaM
Oyuncu
20 Eylül 2005 13:38 %0
walla bilmiorum sahile inmisken sahrossam olabilir eh ama sanmiyorum.

-RltrM-
Oyuncu
20 Eylül 2005 14:33 %0
Komik insanlar war bazı bazı ..

KhazModaM
Oyuncu
20 Eylül 2005 15:08 %0
e hadi serverlara beyler eheh

Rainarc
Oyuncu
22 Eylül 2005 00:01 %0
bazı bazı komikler ama dimi...

weakk
Red Army Fraction

23 Eylül 2005 01:28 %0
Sneaky Strikes Back!..
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

-bLazE-
Oyuncu
24 Eylül 2005 16:33 %0
hmm işte beni fake isimle arayan şov tayfa. komedi..

weakk
Red Army Fraction

24 Eylül 2005 16:41 (24/09/2005, 16:47) %0
Eskileri görmek güzel oldu...Rlthrm,khazmodam,bLaze,tili,Endof,DarkRider,Salaşhır'ı zaten paso görüyorum lol...Ne günlerdi beee...Sabahlara kadar...Bazen hiç kesmeyip akşamlara kadar...güzeldi...

by SneakY
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

-RltrM-
Oyuncu
25 Eylül 2005 19:09 %0
Oynamayı bilmeyen zamanı geldiğinde dalga geçrtiimiz adamlarda adam oldu burda delikanlılık edio lol..

Bu arada Ozan olm nerelerdesin

Otheym
Oyuncu
26 Eylül 2005 22:56 %0
Hm toparlaşalım bakalım. Bende girerim arada. Camiaya selamlar.

-QwertZ-
Oyuncu
26 Eylül 2005 23:13 (26/09/2005, 23:31) %0
ana herkeşler burda lan

eski snn accm hala duruoms burda olley

aha duygulandım

herkzlere slmlar bu arada simdi cd-roma bi ja cd si takıorm insallah calısıcak

haydeeee

-geyiq hepinizi alınlarınızdan öper

ja cd si calısmadı

en yakın zamanda bi cd temin edile! buyrulur

The-Gun
Oyuncu
26 Eylül 2005 23:16 %0
herkeze slm

weakk
Red Army Fraction

22 Ekim 2005 20:06 %0
alıntı:
Gönderen: -RltrM-
Oynamayı bilmeyen zamanı geldiğinde dalga geçrtiimiz adamlarda adam oldu burda delikanlılık edio lol..
Bu arada Ozan olm nerelerdesin

Ah be cem sorma daldık bi Wolfenstein'e...arada bi burakla karşılaşıyoruz kadıkoyde...Öss falan aldı götürdü bizide...Şimdi yine hazırlanıyoruz...Ya aslında size bi teklifim war...
Bilmiyorum şu an adam gibi JK2 server'ı varmı?Yoksa bi 20-25 kişi falan bi server kiralasak paso JK2...Ne üyelik ne paralı olayı bilmem ne...Public abi herkes girsin herkes oynasın...Eskileri döndürelim...Ping sorunumuz yok zaten çogumuzun,ödüycegimiz para ayda 5 euro falan...O kadar bile olmaz...Daha fazla kişi daha az miktar...Girelim yine sabahlara kadar oynuyalım..Ne Dersiniz?

*BIG_DADDY*
Oyuncu
22 Ekim 2005 23:22 %0
ben buradayım hatırlayan hatırlar bırden bugun jk ya gerı donesım geldı fakat bilen bilir ffacıyım ben ve sonucu goremedım ... buradan ilk bakışta sadece tili yi hatırladım

Her ışık verenin kalbinde istemesede düşünmesede kötülük vardır ve ışık sadece anılardan korkularından kaçarak saklanmaktır !

*BIG_DADDY*
Oyuncu
22 Ekim 2005 23:28 %0
ulaşmak isteyen olursa dddy962@icqmail.com yada wow da burning legion serverında bastrakan a msj atsın

Her ışık verenin kalbinde istemesede düşünmesede kötülük vardır ve ışık sadece anılardan korkularından kaçarak saklanmaktır !

Need O2
Oyuncu
31 Ekim 2005 15:34 %0
arkadaşlar bende jk2 de var jk3 te var hotmailim o2charge@hotmail.com

NuiTaRi
Oyuncu
31 Ekim 2005 22:34 %0
abı oynayan yoq mu jedı academy oynayalım ya .

zippoahmet
Oyuncu
20 Kasım 2005 19:11 %0
arkadaşlar yeni üyeyimde bu jk dediniz olay ne oluyo biri açıklasın... thanks

weakk
Red Army Fraction

08 Aralık 2005 00:40 %0
alıntı:
Gönderen: *BIG_DADDY*
ben buradayım hatırlayan hatırlar bırden bugun jk ya gerı donesım geldı fakat bilen bilir ffacıyım ben ve sonucu goremedım ... buradan ilk bakışta sadece tili yi hatırladım

a.k.a. *DOP_DADDY*

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â