Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 20:19 Toplam 257 oyuncu 47 sunucu 1047 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Steam cd key bulamıyom

HL_Helmet
Oyuncu
16 Temmuz 2005 20:02 %0
ta beyler ben bu steam ın orjinal cd keyini nerden bulacam yardımcı olursanız sevinirim

buuLstrap
Oyuncu
16 Temmuz 2005 20:27 %0
bunun tek çaresi var git orjinal counter strike cd si alcan başka yolu yok uğraşma.

TiesTorN
Oyuncu
24 Temmuz 2005 13:00 %0
o şifreler steam'e yaramaz güzelim, orjinal cdk3y gerek oraya.

Menager
Yarbay
Yarbay
25 Temmuz 2005 12:25 %2
Eğer ben bu oyunu sevdim diyorsam eğer ben bu oyunu oynarım diyorsan parayı bastırıp orjinalini alıcaksın yok öyle kopyasını almak yok öyle beleşe cd key aramak eğer ben bu oyuna para vermem diyorsan demek ki oyunu sevmemişsin
bi daha da böyle saçma ve aptalca sorular sorarak adamı sinir etmeyin
yok ben bu oyunun cd keyini nerden bulurum yok bu oyunu nasıl kırarım yok bu oyunu beleşe nasıl alırım .
Allah allah

HxxH
Oyuncu
25 Temmuz 2005 20:43 %0
herkes senin gibi zengin değil koçum.millet öle gözünü kırpmadan 50 milyon vermiyo haliyle.altarnatif çözüm aramak denir buna.senin oyunlara baksak sadece kırılamayanlar orjinaldir diğerlerine para vermessin heralde sende.

ha diyceksin öle yapıyosanda bu forumda bunu gündeme getirme tamam eyvallah başka forummu yok.zaten burda yazdığın soruna cevap 1 yıl sona geliyo.

Menager
Yarbay
Yarbay
26 Temmuz 2005 12:56 %0
Alternatif çözüm aramak birşeyi yasadışı yollardan almak mı?
Bumudur yani
Bana gelince ben alacağım her oyunu orjinal alırım.Kırılamayanlar değil.Ha diyeceksiniz ki sen çok mu zenginsin.Hayır bende normal sizin gibi bir insanım .Zengin değilim yani. Burada amaç önemlidir.Yılda milyon tane kopya oyun alacağıma 10 tane orjinal alırım. Herşeyiyle oynarım. Bilmem anlatabildim mi

HL_Helmet
Oyuncu
27 Temmuz 2005 11:37 %0
ya arkadaşlar tamam alırım ama burda yok yani elazığda yok bende sparış edecek bir site soruyorum.

TiesTorN
Oyuncu
28 Temmuz 2005 11:24 %0
alıntı:
Gönderen: HxxH
herkes senin gibi zengin değil koçum.millet öle gözünü kırpmadan 50 milyon vermiyo haliyle.alternatif çözüm aramak denir buna.

bunun zenginlikle alakası yok, eğer adam oyunu sevdiyse ve orjinalini almaktan başka çaresi yoksa orjinalini alacak bu kadar basit. arkadaş aptalca soruyor demiş doğru demiş çünkü steam gibi online bir platformda sahte cdk3y kullanamayacağını bilmesi gerekir, bu yüzden soru aptal olmuş. orjinalden başka alternatifi yok yani..

bf2
Oyuncu
08 Ekim 2005 21:04 %0
arkadaslar oynamakdan sikildigim icin orjinal cd key imi saticam uygun fiyata isteyenler icin byhasan_@hotmail.com

FAsTeRs
Oyuncu
09 Ekim 2005 03:32 %0
ya beyler ben dün itibarıyla orj cd key buLdum,buldum bulmasınada sourceyi indiremiyorum??bende yanlız key war oyun falan sıfır..Arkadaşın teki "git 8-9 milyona korsan hl2 al üstüne sourceyi updatele"dedi ama tam güvenemedim..tekrar ediyorum steam kurulu,orj cd key war,1.6 falan war ama source yüklemiyor..Yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşın dediği gibi burda forum aç 1 yıl sonra cevap al..Teşekkür ederim..

TiesTorN
Oyuncu
12 Ekim 2005 19:32 %0
demekki orjinal key yok.. nerden buldun o k3yi? netten buldum falan diceksen hiç deme yalan çünkü.

hs
Oyuncu
05 Aralık 2005 19:03 %0
ya cd keyın orıjınal olsa bıle baska bu acc ye regısterlenmısse sadece 1 coptur baska ıse yaramaz

ZeneX
Oyuncu
06 Aralık 2005 15:05 %0
alıntı:
Gönderen: TiesTorN

bunun zenginlikle alakası yok, eğer adam oyunu sevdiyse ve orjinalini almaktan başka çaresi yoksa orjinalini alacak bu kadar basit. arkadaş aptalca soruyor demiş doğru demiş çünkü steam gibi online bir platformda sahte cdk3y kullanamayacağını bilmesi gerekir, bu yüzden soru aptal olmuş. orjinalden başka alternatifi yok yani..

Ayrıca çok oynamak istiyorsa bir arkadaşı ile ortak alabilir. Sonuçta key i account ile regledikten sonra key e gerek kalmıyor..

mehmet815
Oyuncu
17 Aralık 2005 19:32 %0
yaw ben denedim o keyi yaw orfinal cddeki keyide denedim acmıyor yardım edin şimdiden tsk

***DAF***
Oyuncu
19 Aralık 2005 23:52 %0
ya arkadaşlar bende steam var ama 1.6 cs yok bunu nerden
indirebilirim bide 1.5 i steamsiz oynayabilirmiyim + orjinal cs cd key bulmak için illa cd mi gerkli bana yardımcı olursanız sevinirim

greysnake16
Oyuncu
17 Nisan 2006 18:02 %0
yaf arakdaslar hicbirinizde orjinal cd key yok mu?yazin suraya iste ben saat 4:30 da okuldan cikiyom saat 7 de eve gidiyom hafta sonlarrida kapali oluyo lutfen aradkaslar eger elinizde varsa biriniz yazin yada msn adresim
greysnake16@hotmail.com
ama bende olsa yardimlasmayi severdim

Tako07
Oyuncu
18 Nisan 2006 01:44 %0
arkadaslar forumlardakı acıklamalara gore oyunu yukledım update yaptım ama acılmıyor nedenı ne olabılır ?? yardım edersenız sevınırım

greysnake16
Oyuncu
29 Nisan 2006 15:25 %0
arkadaslar bende orjinal cd key var ama active etmek icin half life 2 nin cd sinide istiyo eger elinizde half life 2 nin cd si varsa gelin verim cd keyi

greysnake16@hotmail.com

eco90
Oyuncu
24 Haziran 2006 23:11 (24/06/2006, 23:12) %0
şöyle bir düşüncem var steamı olan tabi aktive kodunu giren yazsın(kabul ederse),yazalım msn adreslerimizi oradan versin arkadaşlar hemde oynamayanlar,eziyet çekenlerde oynamış olurlar tabii bu benim fikrim!!

konuşmak isteyen varsa ozbeykg@hotmail.com isteyenler eklesin!!!

eco90
Oyuncu
25 Haziran 2006 21:41 %0
arkdaşalar lütfen biriniz steam üyeliğini versin tek oyun var bilgisayharda oda hl2 lütfen ALLAH RIZASI İÇİN!!!

TiesTorN
Oyuncu
27 Haziran 2006 12:00 %0
Saçmalamayı bırakın.. Hangi keriz size 60-90ytl veripte aldığı orjinal hesabını verirki? Aklınız mantığınız varmı sizin? İstiyorsanız sizde alın bir tane..

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

eco90
Oyuncu
27 Haziran 2006 23:05 %0
oynamayanlar için bu azdıklarım :@

TiesTorN
Oyuncu
28 Haziran 2006 10:32 %0
Para veripte alan adam neden oynamasın? Ayrıca oynamasa bile neden beleş versinki? Satar..

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

BJKKARTAL
Oyuncu
14 Ekim 2006 14:50 %0
Lütfen biriniz ojinal cd keyi versin 5 ytl ye alırım zaten bir cd keyle bircok insan oynaya bilio lütfen MSN ADRESİM Bjk_kartal_ozan@hotmail.com
lütfen arkadaslar kac gundur arıyorum bulamadım bir cd key PLEASE PLEASE PLESA

zeekk
Oyuncu
16 Ekim 2006 22:54 %0
Ulaaaa aynı tartışma gene açıldı vallaha yok orjinal yok kereste yok mobilya arkadaşım bu sitede bulaman bu seriali ama craagle diye bi program var herkese söylüyorum indirin yani mesela bi photo shop crak mi lazım tak buluyo serial mi lazım tak anında google ın yaptığı bi program onu bulun indirin ha bi de limewire diye bi program war 3 gb lik kota yı aşarsınız ama onda paylaşım programı o da mütiş yani hadi baalım

Ama bu siteye cd key sormayın olay çıkıyo valla kan çıkıyo hadi kalın sağlıcakla...

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: