Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:50 Toplam 235 oyuncu 50 sunucu 1037 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Darkeden

cyber_wizard
Oyuncu
22 Temmuz 2005 11:35 %0
Eveeet uzunca bir süre KO ve Uo ile vakit geçirip uo da server göçmeleri KO da laglardan bıkıp tekrar DE oynamaya başladım.Bu konuyu hortlatayım dedim.Oyuna girdiimde farkettiim ilk şey lagın azalmış olması oldu lvl32 wamp charımı yanlışlıkla slayera çevirip yeni wamp char açtım dün şu an lvl26 oynamak isteyen(Anar??)konuya mesaj atsın...

Anar_the_elf
Oyuncu
23 Temmuz 2005 10:31 %0
ben tibiaya takiliyom morgana baya turk toplandik zevlki vakit geciyo zaten yakında bırakcam oss falan derken simdilik tibiaya gelirseniz morgana serverinda bozo'turk(ben) mesaj atarsiniz

Carpath1A
Oyuncu
23 Temmuz 2005 11:30 %0
beyler bu nasıl bir oyun sitesi açılmıyorda hem screenshotları fln varsa koyarsanız sevinirim

cyber_wizard
Oyuncu
25 Temmuz 2005 11:50 (25/07/2005, 13:56) %0
darkeden.comdan ingilizce yapmaya çalışınca olmuyor bu siteye gir: http://en.darkeden.com

Slayer screenshotu:

http://img301.imageshack.us/img301/1416/slayer9cr.png

Wamp meteor screenshotu:
http://img321.imageshack.us/img321/3724/wampire3rh.png

-_-Faultless-_-
Oyuncu
27 Ağustos 2005 22:06 %0
Lvl 17 civarı birsey oldum buylerin bazıları yeşil oldu ama buyulere tıklayınca atmıyor açıklama sayfası çıkıyor açıklama bölümünde ise f7 falan yazıyor ama oraya nasıl buyunun koyulacagı yazmıyor veya ben okuyamadım yardım ederseniz hiding acid teror ve yakında sahip olacagin yarasa olma ozelliklerini kullanabilecegim

-_-Faultless-_-
Oyuncu
28 Ağustos 2005 03:02 %0
alıntı:
Gönderen: "NosferaT"
Daha öncede bu şekil bir kitle oluşmuştu burda bende aralarındaydım
42 wamp yapıp bıraktım şifreleri bile hatırlamıyorum. Artık anca eve alırsam oynarım
Yeni başladığımda bazı şeyleri öğrenmek için çok kasmıştım ama geç öğrenmiştim
Vampirler için
Yapamadığını büyüler için bazı item ları inv bulundurmanız lazım mesela bat wing(yarasa kanadı)sizi yarasa formuna girersiniz ayrıca bloody tunnels ise köye hızlı dönüp az önce bulunduğunuz yere kapı açar bunun için de charge lı crystalerden lazim hepsini vendor larda bulabilirsiniz
vendorların hepsini gezmeyi de unutmayın ayrıca büyülerinizi de baş vampirlerden bir vendor açar
Aynı şekilde alignmet ını düşerse buradan arttırabilirsiniz azar azar artmakta
Son olarak bir tüyo vermek gerekirse yüksek lvl ı oyuncuların tünellerinden geçerek onlara party atmasini rica edin hızlı ezp almaktan .çok yere düşen itemlerdan kendinize set ve para yapabilirsiniz daha sonra eski kaldığını yerden daha güçlü bi şekilde devam edersiniz ben hep tek başıma kasmıştım ama party olayini ko oynadıktan sonra keşfettim mutlak suretle partilere dahil olunuz
Respectly...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away

Bu MSji Simdi Okudum Bu Yazinin İcinde Büyülerin Baş rahip Açtigi Söyleniyor bu Rahip NErede PEki

cyber_wizard
Oyuncu
29 Ağustos 2005 11:37 %0
Castle limboda bricolokas isimli npc de açtırıcan skilleri

onur_87
Oyuncu
27 Haziran 2006 14:29 %0
arık darkeden oynan mıyo yeni sörver nezaman açılıcak bilgisi olan hemen ms atsın

gs_seytan
Oyuncu
01 Temmuz 2006 19:44 %0
arkadaşlar bende sitesi açılmıyo sorun benden mi kaynaklanıyo acaba?

_TeST_
Oyuncu
18 Temmuz 2006 11:32 %0
Yav arkadasLar ben darkeden oyununu indirdim ama tam oyuna girerken gameguard error 380 hatası veriyor bu neden ve oyuna nasiL girebiLirim

GoDCrueL
Oyuncu
03 Aralık 2006 11:05 %0
yeni serverdeki iLk turk degiL sin oynayan cok var 2 seneden beri oynuyorsan internationaL serverindede oynamıssındır heraLDe simdi kapandı o zaman benide tanırsın GoDCrueL yada Zagor <<< Zagor oyunun kraLıydı hani (: ist den bi abim (: bu isimLeri duymussundur + simdiye char kaLmadı benim butun accountLarımı siLdiLEr GM saoLsun Bloodybest die bir dusman siLdi (: ryuseiken faLan dusmanLarımız dı tanıyormusun (: +9 setLer faLan moju sLayer oynamayın isterseniz (: wamp daha guseL oLuyor sLayerde oyLe tabikide en guseLi wamp sLayerden en son +9 setim ve Luck+3 setim gitti (: enchant tım (: www.darkeden.com dan yukleyemezsiniz site iptaL suan cokerttigim icin oyLE (: internationaL versiyonu yeniLencek die duydum arkadastan yabancı daha oLmadı isterseniz herseyde yardım ederim darkedeni oynadıktan sonra baska hic bir oyun oynamadım ve suan haLa daha oynamıyorum oynamam da Darkeden cok guseL ve farkLı bir oyun

yolculuk_17
Oyuncu
04 Aralık 2006 01:07 %0
bu japonca yazıyo eng sı yokmu

GoDCrueL
Oyuncu
04 Aralık 2006 17:51 %0
suan internationaL serveri acıLmıstır ingiLizce yani onu oynuyorum ben geLenLer geLir eski oyuncuLarda var

GoDCrueL
Oyuncu
07 Aralık 2006 19:52 %0
bu ayın 15sinde 15 kasım yani darkeden internationaL tamamen acıLıyor http://en.darkeden.com ingiLizde siteden indirebiLirsiniz..

GoDCrueL
Oyuncu
07 Aralık 2006 19:53 %0
pardon 15 araLıkk

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Aralık 2006 10:44 (28/12/2006, 12:06) %0
oooo topic 2005'ten kaLma ama oLsun DarkEden'i burda görmek güzeL bi$i, MMORPG oLarak vazgeçmeyeceğim tek oyun ve halada oynadIğIm bir oyun, fakat DarkEden International serverinde artIk hiç oynanacak bir durum kaLmadI çünkü herkez Hack Tools kuLLanIo o yüzden zevk aLamassInIz fakat çeşitLi serverLarI vardIr,

Kore Versiyonu (Offical)
Japon Versiyonu (Offical)
International Versiyonu (Offical)
Thai Versiyonu (Offical)
Çin Versiyonu DK2 Online (Unoffical)
Çin Versiyonu -Taijiol Online- (Unoffical)

Çin Versiyonlarında bazen sorun oluyor siteler açılmayabilir, veya International kullanıcılar bazen IP engellemesine de uğrayabiliyor... nede olsa Çin maLI i$te ve çok LagLI

--ScreenShoots--

Vampir 150 Level: Karakterin Görüntüsünü Değiştirme Görevini yaparken
Slayer 150 Level Gunner: Pet ve itemlerim
Arkada$La birgün Raohm Dungeon Level 1'deyken
Vampir 150 Görev Son Bolüm (Görev 3 bölümden oluşuyor)
Görev Bitti Şimdi Görüntü Değişiyor alttaki resimde görebilirsiniz
İşte Sexy bir Vampir buda son Görüntü

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
28 Aralık 2006 12:13 (28/12/2006, 12:14) %0
aslında DarkEden çok güzeL bir oyun ve Şirketiyle anlaşmaya varılıp Türk Sunucusu da açıLabiLir fakat bunu yapacak insanLar LazIm biLdiğim kadarIyLa zamanInda çokta Türk oyuncusu vardı ve haLada oynanacağını tahmin ediyorum çünkü oyunun en güzel zamanında yani karakterlerimizi geliştirdiğimiz bir zamanda hile yapılmaya başladı ve oyunun tadı damağımızda kaldı yani OSN'den böyle bir hareket çok mükemmel olur aslında oyun tamamen Premium (yani paralı oyuncu deilsen sadece belli haritalarda gezebiliyorsun) üzerine kurulmuş bir oyundur aslında ben özellikle Sırf bu oyunu oynamak için iLk Çin serverlerinden biri oLan Taijiol'un Adminleriyle bağlantıya geçip International Oyuncular için Premium Servis açılmasını rica ettim ve onLarda PayPal aracILIğI iLe bir Servis açtıLar elimde imkan olsa hiç arkama bakmadan bu oyunu Türkiye'ye getirmeye çalışırım...

GoDCrueL
Oyuncu
03 Ocak 2007 21:28 %0
heLaL sana baya saLLamıssın taijiol adminleriyle konus falan hehe sen kimsinki seninle konussunlar izLe iLe konusmuyorLar (: hatta ize gıcık oLuyorLar (: ama saLLadıgın seyler oLsa cok guseL oLur turk serveri acıLsa meseLa yeniden oynarım simdi hala daha oynuyorum ama serverde hata var ondan giremiyoruz azen (: oyLe işte yes aLL

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
09 Ocak 2007 16:33 %0
git kendine kumdan periLi köşk yap sen sana yaLan borcummu var sallıcam belli oluyor hala International serverinde oynuyorsun buda senin seviyeni belli ediyor..

AzrailTR
Oyuncu
10 Ocak 2007 13:18 %0
Ben 4 seneden beri darkeden oynuyom oyunun ilk turkleri bizleriz hatta butun oyun bizlere dusmandı bizde olan moju setlerle herkezi eryerde kesiyoduk yani anlıcanız bize butun oyundaki yabancılar dusmandı oyundakilere sora bilirsiniz garez zagor ve arkadasları nasıldı giye buda yani anlıcanız bize butun yabancılar dusmandı ::::: oyun oynamak isteyenlerde bizi bulsun ve onları aramıza alırız

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
11 Ocak 2007 00:15 %0
hani oyun açılıyordu? hiç kapanmadıki açılsın haLa aynI HackEden acIn WPE'Leri Laji'Leri DC yapın speed hack yapIn skill hack yapIn.. bide övünürsünüz serveri ben DC yapıyorum diye hepinizide tanıyorum..

alıntı:
Gönderen: GoDCrueL
bu ayın 15sinde 15 kasım yani darkeden internationaL tamamen acıLıyor http://en.darkeden.com ingiLizde siteden indirebiLirsiniz..

Korkuluk82
Oyuncu
25 Ocak 2007 23:38 %0
arkadaşlar bu oyunu nerden indirebilirim ing versionu felan yokmu japon dilinden anlamadıgımız için oyun güzele benziyor ama oynamayamıyoruz

Korkuluk82
Oyuncu
25 Ocak 2007 23:48 %0
birşey daha ben üye oldum ve DarkEden International indirdim ama açılmıyor çince birşeyler yazıyor ve yazıda www.darkeden.com yazıyor bana biraz yardımcı olucak yokmu

^^22La^1gg^2in
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Ocak 2007 10:55 (27/01/2007, 10:56) %0
Korkuluk oyunun şu anda oynanıcak bir durumu kalmadı yani ingilizce versiyonundan bahsediyorum neden dersen şu yukarıdaki şahsiyetlerin kendilerini birşey sanıp oyun içerisinde milleti oyundan düşürme gibi bazı lüzumsuz hareketleri oldu (Hack Tool kullanma gibi) o yüzden artık oyunda kimseler kalmadı sana tavsiyem Çin versiyonu olan DK2 yi indermendir eğer ingilizcen warsa sana başka bir site adresi vericem tamamen ingilizce orda Çin versiyonuna yama yapıyorlar yani oyunu bir nevi ingilizceye çeviriyorlar, bu senin için idealdir.. eğer ingilizcede yoksa hiç anlamıyorsan bence hiç bulaşma derim. oyunun İngilizce versiyonunu bekle derim eninde sonunda yeniLik yapacakLardIr diye düşünüyorum tabiki yeniLik yapILdIğInda emin oL buraya Mesaj atILIr..

3 KuruşLuk Kıza 5 Kuruş Değer Verirsen Geri KaLan 2 Kuruşa Seni Satar ((:

Korkuluk82
Oyuncu
27 Ocak 2007 16:24 %0
DarkEdenInternational_V12 indirdim oyuna girdim fakat dakika başı dc oluyorum dc olmayan bir version yada server download linki verirseniz sevinirim

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: