Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
10/01/09 06:37 Toplam 6 oyuncu 47 sunucu 253 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Knight online hakkında lütfen yardım

[sotD]AnaRchY
Oyuncu
28 Temmuz 2005 13:18 %0
Yaw ArKADaSLAr BeN KNiGhT ı dogru duzgun oynayan adamlardanım ama benım bı mal arkadasım yuzunden sıfrem calındı ben o karakteri bidaha nasıl alabırılım yaw lvl 43 tu ama sıfre calındı galıba nasıl yapcam bu ısı sıtesınden hack accunta fln basvurdum ama daha bısıy yoq ortada bana yardımcı olun bi yaw

BEBOS
Oyuncu
03 Ağustos 2005 15:33 %0
O KARAK TERİ ÇALAN ARKADASINI BUL ALLL KARAKTERİ YAPASSAN KARAKTER GİTTİ

Anar_the_elf
Oyuncu
03 Ağustos 2005 22:34 %0
her zaman belirttigim gibi bu oyunu hiç oynamadım ama her mmorpg gibi bundada bezner bir sey vardır.

1-account lsot kısmı varsa basvur account sifreni accountun kayıtlı oldugu maile yollanmasını iste

2- gm ye yada iletişim mail adresine mail atarak account sifreni accountun kayıtlı oldugu maile yollanmasını iste

3-eger ödeme "payment"(kimlik biligeri ile birlikte yapmışındır ödemeyi herhalde) yaptıysan nufus cuzadının fotokopsini ve istegini belirten bir mektup yolla ( bu sonuncu eger premium uye falansan veya iyi bir ödeme yaptıysan büyük olasılıkla işler )

4- bunu ben tavsiye etmiyorruz adami dov tekrar aynı levelde karakter yapıp sana vermesini sağla

GHASE
Oyuncu
06 Ağustos 2005 00:24 %0
43 lvl bişey diyil yaw 1 günde geri yaparsı nolcak sanki kafana takma ve yeni bi chara başla bencedoru diyilmi?

GHASE
Oyuncu
06 Ağustos 2005 00:30 %0
hatta bu mesajı yazana ve cevapları okuyana kadar çookktaan 45 bile olmuştun bence

RouLeTTeR
Oyuncu
09 Ağustos 2005 09:54 %0
Arkadaşım eğer bana ulaşırsan ve hala şifren değişmemişse ama doğum tarihini doğru girmediğin için şifreni değiştiremiyorsan ben sana yardımcı olurum....

feelmyflare@hotmail.com msn'im beni ekle listene yardımcı olurum...

Dr.mengene
Oyuncu
09 Ağustos 2005 13:47 %0
rouletter onun bilmedıgı neyı biliyon acaba? beramus ta assain karekterın varmı?varsa nickkı ne ?

firat85
Oyuncu
13 Ağustos 2005 14:18 %0
Bu konuda hiç bişey yapamazsın.Bence yeni bi acc. al ve oyuna yeniden başla.Ama ben inat ettim illa alacam karakterimi diyosan oyun içinde GM lerden birini bul.Acc. ni alırken yazdığın adres falan gibi ayrıntıları hatırlıyosan acc ni geri alabilirsin, tabii bu çok zor.

c3m
Oyuncu
28 Ağustos 2005 01:09 %0
roulette sen bi yardım etmiyon ha!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: