| Yazar | Konu: Wnc lerin didaakatineee |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2005 22:52 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: nvda`
Seni klana almakta wNc'nin yaptığı en büyük hatadır.
..//We turn 0n ideas
siz ona cvp yazdıkca o bu gucten yararlanarak sızın adınızı clanınızı(kpanmıs olsa bıle) lekelıyor.. gereksız yere polemık yaratmayın..
kendı halıne bırakın..!!
OppSs..!!
TeaM<exaLt> | -Fr!Zz-
-quakenet #t.exalt |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2005 23:22 %0 | |
|
Başarılar kardeşime...
Yan cEhenNem yAn be$ kAmYon oDunLa
gELiYorUm...
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2005 11:05 (11/08/2005, 11:15) %0 | |
|
zuahah heLal nvı utanmasa bizim tagı kullancak
wNc | $3yt@N
http://www.blackgame.net |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2005 11:25 %0 | |
|
Evet wNc'ler polemiğe girene ben girecem en sonunda 
..// ideas f0r life |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2005 12:23 %0 | |
|
pşşşşt sakin yaa adam belli mallık peşinde siz uymayın dediklerinden belli ne mal olduğu herşeyi cs zanneden bi adam dostluk arkadaşlık nedir bilmio wnc nin en önemli özelliklerinden biri budur siz takmayın onu kendi kaybetmiş keşke dağılmasaydı wnc 
Kırılsa kanadımız asiye çıksa adımız yoktur inkarımız övünmek gibi olmasın biz GALATASARAYLIYIZ |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2005 13:13 %0 | |
|
zuahaha polemiğe benmi giriyorum!! zuaushduahda!!!
lan olum landa yendiğiniz 1 takım söyleyin allah aşkına..!!!
anca serverlerde takılır millete hava atarsınız!!
gördük işte iç halinizi daha ne konuşuyorsunuzki?
gelin ankaraya ben vadiden 4 tane bebe alacam yanıma gene yenerim sizi...
siz devam edin hava atmaya nereye kadar atacaksınız!!
haaa doğru tr 32. olmuş bir takım!!!  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2005 20:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: all1x
haaa doğru tr 32. olmuş bir takım!!!
VNC YANAŞMALARIYLA CS OYNAMIYORUZ!
ULAN BU KADAR YARA YAPACAĞINI BİLSEYDİK ATMAZDIK SENİ CLANDAN!
live the moment |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2005 12:19 %0 | |
|
haaa doğru tr 32. olmuş bir takım!!!
way be demek öyle way anasını çok şaşırdım bak yahu bende kendimi landa bişi zannederdim he boşuna o kadr turnuvayı almışım bilsem böyle olcağını hiç girmezdim turnuvalara yahu...kusura bakma kardeş bidaha tr 32.cisi olucam |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2005 12:33 (12/08/2005, 12:34) %2 | |
|
arkadşlar bu güne kadar konuşmadım ve bu günden sonrada bazı mahlukatlar yüzünden konuşmuycam sadece sizi bilgilendirmek için konuşucam...
wNc klanı 99 da lan klanı olarak kuruldu eski lan arkadaşlarımız oyunu 2000 lan hayatına son verdikleri için bizde net klanına çevirdik.2003 e kadar active net klanı olarak landan oynamamak üzere devam ettik level turnuvasında finalist olduğumuz zamanlar Net klanından Bakaris ve Ben vardık sadece diğer oyuncular bizim samimi arkadaşlarımız idi Shmaro eski omg klanından bi kaç arakdaş gibi öyle bir lan klanı kurup wnc tagı altında oynayıp haftanın 1.cisi olmuştuk ve çeyrek finalde elendiğmiz doğrudur ama o maça ne ben nede diğer arakdaşlardan giden oldu işlerimizin sebebi ile o maçlara gidememiş geçiçi bir kaç arakdaş yerimizi doldurmuştu bu sebebten ötürü elenmiştik her neyse konumuz bu deil. wNc lan klanı yoktur bunu burda açıklamak isterim wNc net klanınıdr. wNc net klanındakı arakdaslarımız herhangı lan klanında oynayabılırler. örneğin benim lan klanım başkadır bir çok turnuva kazandığım olmuştur. dw , Juvaline , DgTh gibi takımlarda oynadım landan ve bir çok turnuvada başarı elde ettik ama bunların wNc ile hiç bir alakası yoktur ve bu güne kadar zaten bunları açıklama gereksinimi duymadım.duyamadanda cs yi bırakmıştım zaten...
her neyse burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum wNc yi nasıl görürseniz görün wNc yi nette bilen biliyor zaten biz sadece oyunumuzla değil saygımızla sevgimizle ön plana çıkmış bir klanız. hatta klan demek gerçekten doğru olmaz biz bir aileyiz...çok anımız geçmiştir klandaki arakdaşlarımın sorunlarına kendi sorunlarım gibi bakıp çözmek için uğraştığım günleri unutmam.bizim klanın kurucusu ben gözükürüm ben kurdum bakarisle beraber.ama bizim klanın kurucusu ben değilim bence bu klanın bütün aslanları bizim aslanlarımız deagle saliva private cliff ve ismini saymadığım hepsi bu klanın aslanları hepsi bu klanın kurucuları ben değilim bakaris değil sadece bunuda unutmayın. bu klanı çok seviyordum bu klandaki tüm aslanları çok seviyordum ve eminimki hepsi hayatta istedikleri şeyleri elde ediceklerdir bunu başarabilecek insanlar zaten bunu kanıtlamış kişiler... hepsine sonsuz sevgimi gönderiyorum...bu güne kadar omuz omuza oldukları için bizimle...
west net cafe çok uzun bi süre önce kapandı ama ismi asla unutulmayacak... Hoşçakalın... |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ağustos 2005 18:56 %0 | |
|
dead gerekli açıklamayı yapmış yanlız ben şunu söylek istiyorum kendi adıma; ben dial-up ken beni wnc ailesine kabul ettikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
live the moment |
| |
. |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 2005 13:28 %0 | |
|
yazıkkk ezıw ınsanlar bıtmezzzz guzell clanlar tukenmezzz saygılar...
This's OSN* http://www.oynasana.com |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 2005 15:35 %0 | |
|
??? -1
Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum
Ve eğer gitmek zorundaysan
Hemen gitmeni |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ağustos 2005 01:00 %2 | |
|
wNc bir efsanedir.. Hernekadarda wNc kapanmış olsa bile hala daha bu tag'ı kullanmakta gurur duyuyorum. sanane.com da adımı wNc olarak duyurdum ve tüm ünümü bu klana borçluyum..
herzaman.inanın dead'in yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. çünkü bizim zamanımızda Cs CS idi... şimdi artık çoluk çocuk bahcesi oldu. eski ortamlar yokoldu.. tüm oyuncular bıraktı.. daha 3gün önce 5yıl önceki wNc clan kadrosunu kaydettiğim bir disketi buldum.. o disketi hep hatıra olarak saklayacağım.. eski günler asla ölmez.. sizi seviyorum 
<Da ReaL 73> Icq:244-344 |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ağustos 2005 18:58 %0 | |
|
deagle ortalıkta yok
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
Mustafa Kemal ATATÜRK
ICQ uin: 225-019-517 |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2005 22:51 %0 | |
|
herkeşe selam walla bu siteye girmeyeli çok çok uzun zaman oldu eski üyelik adımı ve şifremi dahi unutmuşum bi zamanlar Lithem nicki ile wnc kadrosunda bende bulundum(hala o utançı üzerimden atabilmiş deilim )dead dw den bakaris te ortamdan arkadaşm olur bu arada ahmet (Xandrez) bana ulaş. wNc nin dağılması üzücü forumların klanı yok olmamalı
enrage2806@hotmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ağustos 2005 23:42 (19/08/2005, 23:42) %0 | |
|
zuauzuau halen netten oynumu oynuonuz lan nadir olum artık net ortamı yok salo wnc miş zuzuuzua |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2005 01:45 %0 | |
|
al işte..
alıntı: Gönderen: flmn
zuauzuau halen netten oynumu oynuonuz lan nadir olum artık net ortamı yok salo wnc miş zuzuuzua
live the moment |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2005 03:45 %0 | |
|
| auhzuha dead in yazısını okudum tam bir fiyasko göz boyamak için yapılmış yok aslanlar yok bakarisle kurmuş fln dışarda yok ben kurdum ben kaptanım ben şöleyim ben böleyim,wnc ile naptın denildiğinde yok ben dw yim dgth yim vs vs geçin bunları toplumu kandırmayın.5-6 saat sora öss acıklanıyo yazdıgım yazıya bak azuhauha |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2005 11:45 %0 | |
|
zuauzuau halen netten oynumu oynuonuz lan nadir olum artık net ortamı yok salo wnc miş zuzuuzua
sen neler yapıyon kardeş özlettin kendini askerden sonra yüzünü görmedik bıraktın mı cs'yi yoksa lan'mı oynuyosun hiç olmassa hangi cafede fln takılıyosun geleyim ben yazsana iso kardeşim
Üzme Tatlı Canını , Okşa Patlıcanını
| |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2005 15:33 %0 | |
|
sonuna kadar wNc...
wNc | $3yt@N
http://www.blackgame.net |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ağustos 2005 18:43 %0 | |
|
ben sizin günlerinizde cs oynamıyordum ama dead ın yazdığı
yazı beni de bir nebze duygulandırdı ..
eskiden bu clanla bir yerlere gelmiş insanlar , bu clanın adından yararlanmış insanlar şimdi bu clana nefret kusuyorlar...
Çok Acııı!!! |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2005 21:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: rL | Hagi
sen neler yapıyon kardeş özlettin kendini askerden sonra yüzünü görmedik bıraktın mı cs'yi yoksa lan'mı oynuyosun hiç olmassa hangi cafede fln takılıyosun geleyim ben yazsana iso kardeşim
Üzme Tatlı Canını , Okşa Patlıcanını
kankam özledim lan seni ben surfersa takılıom bazen evlendim olum evlenmeden önce kasıoduk teamle ama hala cakıom landan gel serkan abinin oraya takılıom ben |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2005 14:54 (24/08/2005, 14:57) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: s[t]r-deagle-
VNC YANAŞMALARIYLA CS OYNAMIYORUZ!
ULAN BU KADAR YARA YAPACAĞINI BİLSEYDİK ATMAZDIK SENİ CLANDAN!
live the moment
bak koç tanıdığın bütün adminler git söyle tagımı silebilirler!!!
hiç önemli değil!! istiyorsan sana verim ?
ben sizin ne oldugunuzu biliyorum bunu çok güzel ispatladınız!!!
söyleyin silebilirler ayrıca bir zamanlar vnc olduğum için bana yal4kalık yapardın onuda unutmuyorum.. msn mi bile buldun hll olsun sana devam et böyle!!!
tmm koçum sildirebilirsin tagımı!!!!
dahada cevap yazmıyorum!!! |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2005 16:09 %0 | |
|
kankam özledim lan seni ben surfersa takılıom bazen evlendim olum evlenmeden önce kasıoduk teamle ama hala cakıom landan gel serkan abinin oraya takılıom ben
oha be ismail ne evlenmesi blader ne acelen var şaka bi yana hayırlı olsun bu arada ev hediyeni alır geliriz artık bi ara kendine iyi bak bye bye |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ağustos 2005 00:28 (25/08/2005, 00:29) %0 | |
|
bak koç tanıdığın bütün adminler git söyle tagımı silebilirler!!!
hiç önemli değil!! istiyorsan sana verim ?
ben sizin ne oldugunuzu biliyorum bunu çok güzel ispatladınız!!!
söyleyin silebilirler ayrıca bir zamanlar vnc olduğum için bana yal4kalık yapardın onuda unutmuyorum.. msn mi bile buldun hll olsun sana devam et böyle!!!
tmm koçum sildirebilirsin tagımı!!!!
dahada cevap yazmıyorum!!!
warya sana ters bir cevap yazmak istemiyordum ama delikanlılık yokmuş sende.. sana y alakalık yapmak mı? msnini bulmak mı? sen wnc'ye girdiğinde 1001 takla atıyordun burda hakaret ettiğin insanlarla ortam yapabilmek için. adam mı oldun vnc oldun diye? o tagdan banane? benim altımda yazan str ve wnc tagı bana yeter.. sende warya gram delikanlılık warsa ne olayım bidaha da msj atmıcam yazmışsın ben sana ne zaman y alakalık yaptım? clandan şutlandın beni de çıkarmak için 1001 numara yaptın clanı kötüledin. 2 kuruşluk muhabbetim wardı senle olmaz olsaymış keşke böyle dönek olduğunu bilseydim. şimdi ortaya bir bok attın millette sana inanacak ama beni bilen bilir. kendimi savunmayacağım. ayrıca oynadığım clandan -atılan, sutlanan, kovalanan, s. edilen, daha nasıl anlatayım kelime kalmadı- insanlara ben y alakalık yapmam bu da benim son sözüm olsun!
live the moment |
| |
| |