Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
20/11/08 13:15 Toplam 87 oyuncu 49 sunucu 665 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Chip zarar veriyor... (ps2)

AragorN.|PyS|
Oyuncu
03 Ağustos 2005 16:35 %0
valla yaklaşık 2 senedir. Chip var bende ps2 de bir bozukluk yok valla
İnşallah da olmaz.Olursa artık 2006 da ps 3 çıkıyo onu alırız ona takmayız chip

oguzsoydas
Oyuncu
24 Ağustos 2005 22:27 %0
bence onla hiç bir alakası yok çünkü benim ps1 im vardı çipli 7 sene boyunca oynadım hiçde sorun yok istesem hala oynayabiliyorum.

rabarba
Oyuncu
07 Kasım 2005 17:40 %0
BENDE ŞEYTANA UYDUM BU PS2 DEN BİR ADET EDİNDİM. HAYIRLI OLSUN. ŞİMDİ ASIL DERT BU CİHAZA NE MARKA CHİP TAKILACAĞI YADA TAKILIP TAKILMIYACAĞI. GEÇEN GÜN D&R DA CM4 BAKTIM 110.-YTL. PARAYA KIYIP ORJİNALMİ ALMALI YOKSA BU PARAYI CHİPE VERİP KORSAN OYUNAMI YÖNELMELİ.
TABİİKİDE CHİP TAKTIRMAK EN MANTIKLISI AMA ENDEM DİYE BİR YER WAR HERKESİN TAWSİYE ETTİĞİ ADAMLAR PARA PEŞİN DİYOR.
- BU İŞİ İYİ YAPAN BAŞKA NERESİ WAR?
- BİRDE DMS3 MÜ, AR MI, MESSİAH MI HANGİ CHİP DAHA İYİ?

Fac.skyturk
Oyuncu
16 Kasım 2005 09:12 %0
alıntı:
Gönderen: terrice5
Tamam 2 senede çöpe atılır makina ama o 2 sene içinde aldığımız orjinal oyunların fiyatından 2 ps2 fiyatı çıkar..Zor iş

hehe bencede doru sölüyo ne yapcağımızı bilmez hale geliyorus

kesici
Oyuncu
23 Kasım 2005 15:59 %0
ben ps2 kullanıcısıyım ilk çıktığı zaman almıştım 6 sene oldu içine 5 taneden fazla chip takıldı çıkarıldı ama hala çalışıyor ve 2002 senesinden beri çıkan oyunların %50 si var kısaca 200 kadar kopya oynum var siz taktırın boşverin benim oynadığım oyunların %80 ini orjinalde bulamazlar takın chipi bir sorun olmuyor.

KaraTurk
Oyuncu
24 Kasım 2005 18:45 %0
Beyler cip taktirmaya gerek duymadan bir cd yardimiyla ps2 ye usb harddisk takip oyunları oynayabildigimizi duydum. (Daha dogrusu satilirken gordum). Aceba bunun hakkında bi bilginiz varmi?

otafuku
Oyuncu
26 Kasım 2005 19:03 %0
hiç bişi olmaz olursa yenisini alırız 3 orijinal oyun parasına

playwining
Oyuncu
23 Mayıs 2006 09:46 %0
slm arkadaşlar bende ps 2 two aldım bu yazılanları okumadan önce chip taktırmayı dusunuyodum ama oyunları takas yapan yer bulabılırsem takasa gırmek bana gore daha mantıklıı we yenı bıseyden bahsedılıo hdd taktırmak bu konu hakkında ne dusunuyorsunuz galıba chıp olayına son werılıcek

gercekraporlu
Oyuncu
08 Kasım 2006 14:16 %0
arkadaslar ps 3un fıyatını bılen varmı vede buuu chıp olayı gıne varmı p3te plat form oyunları olarak tavsıye edılen neler varr mısalınde rayman 3 toy story gıbı oyunları varmı ps 3te bırde streeet fıghters tee belkı eskı oyun olabılır amaa bılen varmı ızmıtten kalkıp ıstanbula yenmeye gelebılırım

gercekraporlu
Oyuncu
08 Kasım 2006 14:19 %0
arkadaslar tahtakalede zazahan ısmerkezı ıkıncı - ucuncu katta bırr arkadas varr fatıh dıye gercekten kendısı esnaf bırr cocuk cokk kalıtelı chıplerı varr messih takıyor kesınlıkle cokk kalıtelı pssı bozulan arkadaslarda kesınlıkle ama kesınlıkle altı mor yesıl prınco cd asla kullanmasınlar duyurulur

dolun_ay_86
Oyuncu
13 Kasım 2006 22:29 %0
chip zarar verir ama modbo messiah zarar verir yasin elk biliorum ankarada sureklı sızın yaptıınız makinalari tamir ediorum m7 tak

anti-khalkedon
Oyuncu
14 Kasım 2006 12:34 (07/01/2007, 17:31) %0
.

crimerian
Oyuncu
22 Aralık 2006 12:31 %0
ben haziran 2006da cipli olarak aldim ps2 mi..o gunden bu gune yaklasik 50 tane oyun oynadim..su ana kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim..bu sozumle,sorunlar cikiyor diyen arkadaslari yalanlamak istemem..sadece sunu soyleyebilirim..makinayi adam gibi kullandiktan sonra,cd lere temiz bakip okuyucuyu fazla yormadiktan sonra herhangi bir sorun olmaz diye dusunuyorum acikcasi..

Catalelmakoyu
Oyuncu
28 Aralık 2006 20:55 %0
sence ben yeni playstation 2 7000 diye bir ürünü çıkmış ve ben almayı düşünüyorum sence alsam mı?? Sen daha iyi bildiğin için.. ve bu chipler ilk (orjinal olarak) aldığımda içinde çipi yapılmış olarak veriliyor mu ve varsa da yeniden zarar verir mi? Son soru chip yaptırdığında fiyatı kaç tutar????
Cevabını beklerimm.

Catalelmakoyu
Oyuncu
28 Aralık 2006 20:58 %0
playsatation 3 (700 or 800 YTL price okk.)

alıntı:
Gönderen: gercekraporlu
arkadaslar ps 3un fıyatını bılen varmı vede buuu chıp olayı gıne varmı p3te plat form oyunları olarak tavsıye edılen neler varr mısalınde rayman 3 toy story gıbı oyunları varmı ps 3te bırde streeet fıghters tee belkı eskı oyun olabılır amaa bılen varmı ızmıtten kalkıp ıstanbula yenmeye gelebılırım

hakan8010
Oyuncu
18 Nisan 2007 11:16 %0
ya arkadaslar ben bir yerden oyun baktım 4 ytl buranın harıcınde her yerde oyun fiyatı 10 ytl şimdi 4 ytl olan adam vıtrınde duran bır oyun(oyun orjınal mi bilmiyorum ama cd nin üstünde oyunun resmi var)ve bu adam cd yı alıp nero da kopyalıyor sizce hangisinden alayım...

Leader of Dark
Oyuncu
18 Nisan 2007 15:50 %0
alıntı:
Gönderen: hakan8010
ya arkadaslar ben bir yerden oyun baktım 4 ytl buranın harıcınde her yerde oyun fiyatı 10 ytl şimdi 4 ytl olan adam vıtrınde duran bır oyun(oyun orjınal mi bilmiyorum ama cd nin üstünde oyunun resmi var)ve bu adam cd yı alıp nero da kopyalıyor sizce hangisinden alayım...

bizim burada da öyle 5ytl oyun sahte adam da bir alet vardır.resmi seçiyordur(alete razerlidir)remi cd nin veya dvd nin üstüne yapıştırıyordur makina

eski katilserdar

Sayqho
Mercenary

20 Nisan 2007 15:56 %0
Makinanizda chip olmasi gerekiyor, usb hdd'dende çok yavas oluyor oyunlari calistirmak pek tavsiye etmem.

alıntı:
Gönderen: KaraTurk
Beyler cip taktirmaya gerek duymadan bir cd yardimiyla ps2 ye usb harddisk takip oyunları oynayabildigimizi duydum. (Daha dogrusu satilirken gordum). Aceba bunun hakkında bi bilginiz varmi?

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

Sayqho
Mercenary

26 Nisan 2007 12:17 %0
Kendim birebir denedim, yapilan yorumlarlada bunun artik böle oldugu kanaatine vardim.

Hdadvance programini kullaniyorsunuz ve bunun bir boot cd'si var, oyunlari hdd'ye yükledikten sonra boot cd'siyle beraber açiyorsunuz ve karsiniza yüklediginiz oyunlar çikiyor, çalistiriyorsunuz.

Ama gerçekten çok çok yavas oluyor diger hdd sistemine göre.

Pc'de yavaslama olmuyor demissin ama, usb hdd'ler diger hdd'lere göre yine yavas kaliyor, usb 2.0 olsa bile.

HunteR

yupo
Oyuncu
04 Mayıs 2007 22:54 %0
arkadaşlar öncelıkle merhaba aranıza yenı katıldım bende ps o büyülü etkısıne kapılanlardanım ps2 mi alalı 2
ay kadar oldu ps2 mı internet uzerınden aldım www.hepsiburada.com dan acaba burdakı ps2 ciplimi yoksa degılmı.(hic sanmıyorum cipli olacanı ama yınede sormak ıstedım) 356mılyona aldım bılmem ıyı bılmem kotu aldım 12 ay taksıtle aldım +2tanede orjınal oyun verdıler f1 ve tıf die bi oyun.kayseride yasıyorum kayseride bu işi yapan hıç bi yer bilmiyorum okadar bilgisayarcı gezdım ettım ama yok kayseride bu isi yapan neresi var bulamamazsam ankaraya gidecem ve karar verdım cip taktıracam en kalıtelı cip hangisi ve fiyatı ne yardımcı olursanız cok sevınıcem emegınıze ve klavyserinize saglık tum yorumlar cok guzel tamamını okudum da

Sayqho
Mercenary

06 Mayıs 2007 10:37 %0
endem.nete yolla 1 günde chipi takip geri yollarlar. Su an piyasadaki en iyi chip dms4 pro, matrix'de taktirabilirsin istege göre degisir.

HunteR

umityldz
Oyuncu
16 Haziran 2007 09:43 %0
s.a beyler bu chiplerin ortalama fiyatı ne kadar en iyi çipi demiyorum orta kalite fazla bisi olmıcak fiyatları basdan sına biliyormusunuz

Tesekkürler

tarkantan
Oyuncu
26 Haziran 2007 16:02 %0
arkadaşlar kesin çip taktırın ben ps2 yi alalı 10 gün oluyor ve bana verdikleri orjinal oyunu oynamaktan sıkıldım şimdi çipimi taktırdım çok rahatım günlük 2tane oyun oynuyorum bence herkes chip taktırsın o makinayı almışsın istediğin oyunu oynayamadıktan sonra ne faydası var?

transform
Oyuncu
12 Ağustos 2007 21:07 %0
ben de isterim orjinal oyun almak ama iki üç orjinal oyun cdsi zaten PS kadar haha
...ki zaten iki senede bir yeni modeli çıkıyor, yani PS alıp sadece üç oyun alıp 3 sene oynamaktansa 500 oyun alır doya doya oynar, iki sene sonra üst modeli alır önceki aldığım korsan oyunları onda da çalıştırırım,
şu PS3 e de para biriktirmek çok istiyorum ama işte pahalı be kardeşim:)

alıntı:
Gönderen: M.CaLaVeRa
Kopya Cd'leri okutmak için takılan chipler cd okuyucusuna zarar veriyor.Mesih chip'ninin kaç kere optic okuyucuya zarar verdiğini kendi gözümle gördüm (Bu işten ekmek yiyen bir insan olarak).Hemen bir zarar vermese bile bir aman sonra DVD ve orginal oyun Cd'lerini okumaz hale geliyor.PS2 olan arkadaşlara tavsiyem Chip felan hiç taktırmasınlar.Orginal oyun alıp oynasınlar.Belki pahalı ama makineyi 2 sene sonra çöpe atmaktan iyidir. (Yasin Elektronik - Tahtakale)...
*** Bir Gün Herkez GALATASARAY'LI Olmayacak ! Çünkü GALATASARAY'LI olmak bir AYRICALIKTIR ***

larryclassy
Oyuncu
14 Eylül 2007 13:04 %0
arkadaslar elinde orjnl ps 2 oyun olanlarla takasa varım.yada orjnlps2 oyununu satmak isteyen varsa alıcıyım bana orjinal oyun lagzm ..ilgilenen arkadaslar bu adrese mail atsınlar.gurkan_muharrem@hotmail.com

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â