Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 11:46 Toplam 144 oyuncu 48 sunucu 1020 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nerde eski jk2 ciler? jedıknıght nerdesin????

CometCowboy
Oyuncu
07 Temmuz 2005 22:47 %0
cok genc var oynamaya yenden başlayan acaip sevindim. tatile geldim şimdi ondan önce tekrar oynamaya başlamıştım...15 austostan sonra ful tempo ja ve jk2...yeniden

denizsarikaya44
Oyuncu
09 Temmuz 2005 20:54 %0
arkadaşlar JA nin yabancı serverlarını nerden bulabilirim lütfen yardım edin?

CometCowboy
Oyuncu
09 Temmuz 2005 21:17 %0
arkadaşım burda yırtınıyoruz, oynasana sunucuları yeniden bedava, girin orda oynayın diye, ip leri de belli bunların. Ama o kadar ısrar ediyosan yabancı sunucuda oynamak istiyorum diye;
multiplayer oyunda, "join game" i seçiyosun. sonra yukarıdaki ayarlarda sunucu aranıcak yeri "internet" yapıyosun orda yine oyun tipi war duel,ffa onları ayarladıktan sonra "get new list" e bastığında internette bulunan tüm yabancı serverları görürsün.

-bLazE-
Oyuncu
09 Temmuz 2005 21:29 %3
insanlar enteresan hakkaten. sunucular paralıyken "ücretsiz olsun" diye bağırıyorlardı, "ücretsiz olursa hepimiz oynıycaz" diyolardı, sunucu ücretsiz oldu yabancı serverları soruyolar...

gokuba
Oyuncu
10 Temmuz 2005 18:13 (10/07/2005, 18:18) %0
Enteresanlıkla alakası yok serverla biraz ilgilenseler jediciler küsmezdi. Kült bir serverda ne kadar eglenılebılırkı? Dısarda oynamak daha cazip

Mod veye daha farklı duzeltme patchlerı gereklı servera! En azından serverın bır tanesının bu sekılde olması gerek ve ffa serverınında kapatılmayacak en azından turk klanları ıcın.
Siz ilgilenmesseniz kimsede gelmez o servera! İste sorunuzun cevabı budur kimsenin gelmemesinin nedeni yeni mapler, modlar, patchler,skinler... He bunun yanında birde turk serverlarına ozgu admin yallakası adamlar var. Bazı bazı gelip kendi kuralını koyan hem player hem gm olan adamlar... Bunlarada bildiririm haddini...

CometCowboy
Oyuncu
10 Temmuz 2005 23:59 %0
Şimdi hariçten gazel okuyarak adminlere, sunucu yetkililerine yüklenmek kolay tabi. İlk olarak söyleyeyim ki bu bir kısır döngüdür. Sunucuya ne kadar ilgi azalır, giren insan sayısı ne kadar düşerse buna bağlı olarak ta o sunucuya adminlerin ayırdığı zaman, ve emek azalacaktır. Bunda avatürk'ün JA ve JK2 sunucularının paralı olmasının bir hayli payı var buna hiç bir lafım yok. Paralı türk sunucusuna girmektense bedava yabancı sunuculara girerim, oynunumu oynarım kimse de karışamaz mantığı hemen hemen hepimizde var ve yanlış bir mantık olduğu da söylenemez.

Ayrıca başka bir konu da, sunucunun gereklerini oyuncuları belirler. Oyuncular toplu halde bir modifikasyon, veya bir patch istiyorsa foruma yazarlar, sunucu yöneticileriyle bir şekilde iletişime geçilir ve istek bildirilir. He istenilen yapılmaz o zaman bağırır çığırır isyan edersin doğrudur. Örneğin bilmiyorum sanane ve kolayoyun dönemlerinde jk2 oynuyomuydun. Bu zamanlarda işler böle yürürdü. İstenen bir mod, harita veya patch varsa adminlere bildirilir, eğer uygun görülürse yüklenirdi.

Bu yüzden suçlayacak insan aramak yerine "ne yapalım da yeniden bu sunucularda oyun oynansın" sorusunu soralım kendimize.Birilerine haddini bildirmeye çalışmak yerine biraz yapıcı olalım bu yüzden. Yıkıcı eleştirilerle hindi gibi kabarıp ona buna çatmanın kimseye faydası yok.

denizsarikaya44
Oyuncu
11 Temmuz 2005 15:37 %0
kardeşim yabancılara girmeyeyeyim de nereye gireyim.Sizin verdiğiniz IP numarasını yazdım oynayan 1 kişi bile yok.Niye yabancılarla oynadığım ortada.Girip tek başıma meydanda kendi kendime kılıç mı sallayayım....

gokuba
Oyuncu
11 Temmuz 2005 20:55 %0
Yaff sizi gercekten anlamıyorum ne demek adminler ilgilenirse parali olur. Bu jedi academy mu online degilki surekli ilgi gereksin, yuklucek modlari patchleri o kadar bu sadece bir sorurun cevabiydi! Soru ise neden jedi serverlarinda kimse yok?

DessaN
Yarbay
Yarbay
11 Temmuz 2005 21:18 (11/07/2005, 21:19) %0
senin gibi oyuncular olduğu için kimse yok , millete laf atarak milletin huzurunu kaçırıyorsunuz , oyunumuzun içine ediyorsunuz , sonra neden kimse yok , yok hackerim sen ****sin dışında başka bişi demedin bütün oyun boyunca , düşün sonra konuş.

CometCowboy
Oyuncu
12 Temmuz 2005 01:49 %0
boşwer des cm, cevap yazarak yorulmana bile deymez. Sen bekle 15 austostan sonra ben geliyom, kapışırız...ben senin bilgisayarını falan hacklerim =P

gokuba
Oyuncu
12 Temmuz 2005 17:51 %0
Konuyu kisilestirmeyin beyler baska baska konuları buraya tasımayın, burada serverın neden bos oldugu hakkında konusuyoruz saflıgınızı bellı etmeyın rıca ederım. Bu konuyla alakalı konusun burası polimik icin uygun degıl rica edecegim...

Bakın yoksa hacklerim sizi

kabare87
Oyuncu
12 Temmuz 2005 18:44 %0
Bende buradayım JK2 unutulmazdı JK3 te onun izini takip ediyor

pyth0n
Oyuncu
12 Temmuz 2005 19:21 %0
nabersiniz ?

CometCowboy
Oyuncu
13 Temmuz 2005 01:06 %0
iyilik alican senden naber? coluk cocuk nası

pyth0n
Oyuncu
13 Temmuz 2005 01:15 %0
iyidir ya nolsun , cocuklarda ellerinden opuyo , soruyolar murat amca ne zaman gelcek ja ya diye

CometCowboy
Oyuncu
13 Temmuz 2005 14:27 %0
hee saolsunlar. öp kerataları benden. 15 austostan sonra gelcem

-Xeon-
Oyuncu
16 Temmuz 2005 22:52 %0
nedir bu şiddet millette hala bulunan? oyun sonuçta diyip geçmemiz gerek ama ben, ben demeyeyim, en az 20-30 kişi birbirini yemişti jk2 forumlarında, serverlarında... duelde boş yer olmazdı hiç o zamanlar. sonra herkes bi parça etti oyunun içine, sonunda çıkamadık dışarı, soğuduk jkdan uzaklaştık. ben hala buralardayım, academy pek sarmadı o kadar jk2 oynadıktan sonra, jk2 serverı arıyorum duel için işte. neyse millet, jkcılar, kendinize iyi bakın. ben buralardayım

JokerJan
Oyuncu
28 Temmuz 2005 12:45 %0
Arkadaslar bende burdayımda jk2 serverlarının ucrestız oldugunu bılmıyodum.. Artık pazartesi den itibaren geliyorum.. Benim nick acemi ydi yada haLo.db diyede hatırlayabilirsiniz.. Herkese saygılar..a

JokerJan
Oyuncu
29 Temmuz 2005 00:25 %0
beyler ben yabanci serverlarda oynayamiyorum.. yarin bosum.. eger oynamak isteyen varsa benle, msn im: can_oncel@hotmail.com beni bulun... herkesi beklerim.. bende jk2 ci bi tek tilinin msn i var.. ama oda yabanci serverlarda ffa atiyor.. bana duelci lazim.. ama eglenmek eski gunleri yad etmek amaci ile herkesle her turlu sekilde ffa, ctf flan oynarim.. onuda belirtiyim.. pls yarin bosum, beni bulun..

/VoJ/HaGGarD
Valley Of Jedi

31 Temmuz 2005 12:33 %0
Valla bizim clan yapılanabilirse bir ara gelmeyi düşünürüz..

Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Zeragorn
Oyuncu
03 Ağustos 2005 15:28 %0
alıntı:
Gönderen: /VoJ/HaGGarD
Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

Gelinde şerefine bir maç yapalım hemen uzun zaman oldu clan maçı yapmayalı özledik.

Rainarc
Oyuncu
08 Ağustos 2005 11:30 %0
alıntı:
Gönderen: /VoJ/HaGGarD
Valley of Jedi..
Clive Barker's UnDY1nG

o pek olmaz gibi ya

The.SlasHeR
Oyuncu
10 Ağustos 2005 10:30 %0
Hmm

ziplayan_kestane
Oyuncu
17 Ağustos 2005 05:17 %0
esselamün aleyküm mysterio da burda..

CometCowboy