Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 17:44 Toplam 324 oyuncu 47 sunucu 1108 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Cs 1.5 ve önceki cs sürümleri hakkında

disq

03 Mart 2005 23:59 %7
HL ve modlarının Internet üzerinden oynanmasını sağlayan WON sunucuları 28 Temmuz 2004 tarihi itibari ile Valve software tarafından kapatılmıştır. Bu tarihten itibaren Valve software'in geliştirdiği Half-Life, Counter-Strike, Half-Life 2, Counter-Strike:Source, vb. oyunları yasal olarak yalnızca STEAM sistemi üzerinden oynanabilmektedir.

Dolayısı ile CS 1.5 sürümünü ya da daha önceki sürümlerini, orijinal HL key'iniz olsun olmasın, Internet üzerinden STEAM olmadan oynamak yasadışıdır. STEAM programını http://www.steampowered.com adresinden ya da buradan çekebilirsiniz. STEAM sistemine ücretsiz kayıt olabilir, orijinal Half-Life, CS:CZ ya da Half-Life 2 key'inizi girerek, yasal yollardan CS 1.6, CS:CZ, CS:S ve diğer Valve oyunlarını oynayabilirsiniz.

Kullanıcı sözleşmemizin 10-a maddesince, forumlarımızda yasa dışı konularla ilgili mesajlar göndermek yasaktır. Bu tür içeriğe sahip mesajları gönderenler hakkında kullanıcı sözleşmemizin 3. maddesince gerekli görüldüğünde yaptırımlar uygulanabilir.

Kullanıcı sözleşmemizi ihlal eden forum mesajlarını "şikayet" butonunu kullanarak şikayet edebilirsiniz. Şikayet butonu hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Orjinal Half-Life CD-KEY'iniz ile Steam'e kayıt olabilirsiniz. Yapmanız gereken sitemizden Steam Installer'ı yüklemek. Daha sonra Games / Active a Product on Steam'e tıklayarak devam ediniz. Karşınıza çıkan Product Code kısmına sizin daha önceden sahip olduğunuz Half-Life CD-KEY ini giriyorsunuz. Daha sonra Steam üzerinden CS 1.6 ve HL 1 motorlu oyunları yükleyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra Steam kullanıcı hesabınızı unutmamalısınız.

Sıkça Sorulan Sorular

m1crobe
Oyuncu
04 Mart 2005 17:12 %0
1.5 oynamak suç mu oldu şimdi? ne güzel

I'm playing for delta team

private

Moderatör
05 Mart 2005 18:23 %0
Çok oldu suç olalı.(Temmuz 2004)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Cliff
Oyuncu
05 Mart 2005 22:43 %0
iyi düşünülmüş bir thread. Yeni başlayanlar veya ara verenler için açıklayıcı olmuş..

ideas for life

blood1453
Oyuncu
06 Mart 2005 17:11 %0
zaten hl cd key i olanlara bence haksızlık oluyor bu, tamamen iptal olmuş oluyor
aynı key ile hl2 de oynanmalıydı

^LoRD_DrAGoN^
Oyuncu
07 Mart 2005 03:44 %0
yaw şimdi bu yenianet sunucularının yasadışı olduğu anlamına mı geliyor?
çünkü eğer durum buysa sunucular bölümünde yenianet sunucusunun buluduğunu söylemek istiyorum ve bu suça ortak olan oynasana yetklilerinin cevaplarını bekliyorum.

(yanlış anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum)

disq

07 Mart 2005 05:16 %0
Uyarınız için teşekkürler, sistemde eski Half-Life sürümlerine sahip sunucuların görünmemesi sağlandı.

alıntı:
Gönderen: ^LoRD_DrAGoN^
yaw şimdi bu yenianet sunucularının yasadışı olduğu anlamına mı geliyor?
çünkü eğer durum buysa sunucular bölümünde yenianet sunucusunun buluduğunu söylemek istiyorum ve bu suça ortak olan oynasana yetklilerinin cevaplarını bekliyorum.
(yanlış anlaşılmaması gerektiğini düşünüyorum)

beli
Oyuncu
15 Mart 2005 21:21 %2
Hapise girersin ha apo ... (:

alıntı:
Gönderen: m1crobe
1.5 oynamak suç mu oldu şimdi? ne güzel
I'm playing for delta team

TiesTorN
Oyuncu
03 Nisan 2005 01:46 %1
alıntı:
Gönderen: blood1453
aynı key ile hl2 de oynanmalıydı

sen ne kadar zekisin ya? başka bir isteğiniz varmıydı beyefendi?

-tyler-
Oyuncu
01 Mayıs 2005 17:32 %0
ben 1.5i fazla oyunamadım ama ben küçükken 1.1i oynuyodum hatıra olsun diyede sakladım ama 1.6 ve v1.6 harika

orochiearth
Oyuncu
03 Mayıs 2005 21:15 (03/05/2005, 21:16) %0
ya böLe bir sacmaLik yok ya ben zevk için CS oynarim adamLar para için yapmadikLarini birakmadiLar ya
oLmaz oLsun böLe vaLve steam sierra VS VS

_ArIzA_
Oyuncu
04 Mayıs 2005 16:45 %0
Eski Hl-1 key inizle steam de Hl-1 türevlerini oyanayabilirsiniz. Mesela CS 1.6 yı da.

bidpai
Oyuncu
05 Mayıs 2005 22:04 %0
Sen öyle san dene bakalım 1.5 CD keyi ile 1.6 oynayabiliyor musun...

alıntı:
Gönderen: _ArIzA_
Eski Hl-1 key inizle steam de Hl-1 türevlerini oyanayabilirsiniz. Mesela CS 1.6 yı da.

Engwareion
Oyuncu
20 Haziran 2005 22:58 %0
Çok ilginç bir durum ...

Arca
Oyuncu
24 Haziran 2005 23:23 %0
bidpai afedersin 1.6 hl1 sürümünün(sen cs1.5 keyi diye bahsetmişsin) *****iyle çalışmayacakta hl2 nin cd keyiyle mi çalışacak bilmeden konuşma... halflife *****i ile cs1.6 vs oynayabilirsiniz.. hl2 ilede css hl2 vs oynayabiliosnz :d

| freeboy |
Oyuncu
27 Haziran 2005 15:08 %0
Sierranın göstertiği uğraşılar sadece bizler zevk alalım diye değil sanırım. nedersin ?
alıntı:
Gönderen: cenk_berk
ya böLe bir sacmaLik yok ya ben zevk için CS oynarim adamLar para için yapmadikLarini birakmadiLar ya

ngo.Kill'Joy
Oyuncu
01 Temmuz 2005 22:41 %0
sie

kim ugraşır

oynamıom ama bole

Sponsor:www.RankHosting.net
msn:ekrem.ustun@gmail.com

alpinanc
Oyuncu
13 Temmuz 2005 16:36 %0
ben uğraşırım

snOOpcess
Oyuncu
18 Temmuz 2005 20:03 %2
Slm arkadaşler,bunu sormak için doğru yermi bilmiorm ama sormam lazım.Counter Strike'in herhangi bir modunu oynamak için en baştan tam olarak ne yapmam gerekiyo?Dün baya bi araştırdım ama çok karmaşık geldi bi ordan bi burdan.Sırasıyla yazarsanız sevinirim.256K bağlantıyla rahat rahat oynayabilirm dimi?bide sadece birinimi oynayabilirim yoksa mod seçimi tarzinda bi olay warmı.şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin...

[DevilDragon]
Oyuncu
24 Temmuz 2005 18:48 %0
Sierra ve Valve firmalarinin oyunlari bedava yapmalarini mi istiyorsunuz? Bu firmalar oyunu "para karsiligi" satiyorlar; sizin bir korsan yazilimla istediginiz gibi oynamanizi engellemek istemelerini normal karsilamaniz gerekiyor.

alıntı:

Fr!Zz
Oyuncu
25 Temmuz 2005 15:46 %0
alıntı:

oynamaya bılırsın...
adam sen eğlen dıe oyunu cıkardı ve yıllardır eskı surumlerı ıle kendını eglendırdın ıyı ve hoş vakıtler gecırdın sımdıde sana zamanında bu zevkı yaşatan bır fırmaya hakaret edıosun..s

| Excuse Me | -9 ö K |-| 4 |/|- <----SeaNPauL^AsL-> -F r ! Z z- | Excuse me |

medal80
Oyuncu
27 Temmuz 2005 14:27 %0
ben steam ı ındırdım ve 1.5 oynamak istiyorum 4:29:0 da hazır sunucu ıp lerıde hazır 1.5 e gırerken steam update hatası verıyor napacam

disq

27 Temmuz 2005 17:33 %2
Bu başlığın ilk mesajını (kolay link) okuduysanız sorduğunuz sorunun yasadışı olduğunu ve bu sitede cevap alamayacağınızı da bilmelisiniz.

alıntı:
Gönderen: medal80
ben steam ı ındırdım ve 1.5 oynamak istiyorum 4:29:0 da hazır sunucu ıp lerıde hazır 1.5 e gırerken steam update hatası verıyor napacam

dreamcathere
Oyuncu
20 Ağustos 2005 18:09 %0
counter strike için suncu listesi lütfenn

docileboy
Oyuncu
25 Ağustos 2005 01:21 %0
euheuheuh internet kafede kacak kacak bal gibi millet source ile 1,6 ile internetten oynuyor baglanıyor neden bole bişe yapmışlar ki engelleyemicekler nasıl olsa

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: