| Yazar | Kalıcı konu: Ns 3.0b kurulum/bağlantı |

|  | 29 Ocak 2004 03:42 %12 | |
|
Natural SelectionS 3.0'ı kurmadan önce ilk olarak bilgisayarınıza steam kurmanız gerekmektedir. Steam'i yalnızca NS oynamak için kuracaksanız 600K'lık olanı bilgisayarınıza hemen indirerek kuruluma başlayabilirsiniz.
Bundan sonra Steam'de kendinize bir hesap yaratmanız gerekiyor. Steam hakkında detaylı bilgi almak için Steam Kurulum Rehberi'mize göz atabilirsiniz. Steam'deki ayarlarınızı yaptıktan sonra artık Natural Selection'ı kurabilirsiniz.
Oyunu kurduktan sonra Half Life dosyalarının Steam'e koplayalanabilmesi için bir kez NS'i çalıştırmanız gerekli. Bunun için oyunlar menüsünde NS'e çift tıklayın ve diyalog kutularının yönlendirmesiyle önce Half Life'ın kopyalanmasını ve daha sonra güncellenmesini bekleyin. Eğer WON ID sistemi kullanan oyunları (CS 1.5 gibi) hala oynuyorsanız eski Half Life dosyalarını kurulum sırasında silme seçeneğini es geçin.
Oyunu başarılı olarak kurup bir kere çalıştırdıktan sonra Sunucular bölümüne girip istediğiniz NS sunucunu seçtikten sonra oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Ava Sunucuları'na bağlanma konusunda bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. |
| |
|
|
 Moderatör |  | 30 Ocak 2004 23:11 %0 | |
|
Yararlı bir açıklama teşekkürler darktrpr.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Şubat 2004 15:26 %0 | |
|
Arkadaslar yaklasık 1 aydan beridir ns oynamıyorum.
Oyunun cd sini tekrar almak zorunda kaldım. Bana bir arkadasımız bastan sona kurulumun nasıl yapıldıgını anlatırsa müteşekkir kalıcam.
Sorun hl yi kurtduktan sora baslıyoer hangi dosyaları nasıl bir sıraya göre kurulması gerektigini bir arkadasımız anlatabilirse sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.
Yukarıda sadece steam performansı üzerine degerlendirme yapılmıs. Benim türümde sürcahil kişiler içinde bir açıklama yapılmasını talep etmek kötü olmayacaktır.
Simdiden tesekkurler. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Şubat 2004 23:16 %2 | |
|
once half-life i yukle. sonra 1.1.0.1 miydi neyse en son surumune guncelle (dosyalardan). daha sonra steami indir (dosyalar bolumde mevcut). onu da yukle. sonra da NS yi indir (bu da dosyalarda mevcut) ns yi de yukledikten sonra steami calistir. bir sure guncelleme yapicaktir. sonra bi kere de NS yi calistir (her updateten sonra 1 kere calistir on hazirlik mi ne yapiyo). alemin en guzel oyununa hazirsin... tabi bi de C-D yi unutma.
Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2004 18:32 %0 | |
|
| ns_install_v3_b1.exe yi yüklüyorum ama normalde 155 mb olan dosya 9 mb olarak iniyor ve çalıştırmak istediğimde "setup files corrupted " yazıyor. Başka bir ns dosyasımı yyüklemem lazım yoksa? |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2004 17:15 %0 | |
|
| ya ben ns yuklım dıom bıraz bakım nasıl mıs yenısı nasılk kuurm yapıcam bırı e-maıl ıme acıklamalı yazarsa sevınırım |
| |
 Moderatör |  | 27 Mayıs 2004 19:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kurt_Austin
ns_install_v3_b1.exe yi yüklüyorum ama normalde 155 mb olan dosya 9 mb olarak iniyor ve çalıştırmak istediğimde "setup files corrupted " yazıyor. Başka bir ns dosyasımı yyüklemem lazım yoksa?
Avaturk'ten indirmeyi dener misin birde? Yien olmazsa download yardımcı bir program indir.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Mart 2005 21:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Karanisanci
tabi bi de C-D yi unutma.
Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life
C-D ne yaf bide cd mi lasım bunun için?
Allam yaa nasıl oynicam ben bu oyunu cd felam şifre felam olmadan.Yokhmudur daha kolay yolu free serveri felam.
Eskisi gibi. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mart 2005 00:48 %0 | |
|
Offf bunu beceremiyeceğim galiba.
Dediğiniz herşeyi yaptım.Half Life yüledim.1109 yükselttim.
800-900 kb lık steam dosyasını indirdim natural selectionu indirdim.Kurdum.
(Kurarken Steami kapatmamı istedi)
Sonra Natural Selectionu çalıştırdım.Sonra steami açtım ama update felam yapmadı.Play Games e girdim orda Natural Selection felan yoktu.
Allah kafayı çatlatacam eskiden daha kolaydı bu işler.Devlet dairesi gibi çalışmaya başlamış.Formalite Formalite.
Bi yardım lütfen yardım alabileceğim bi msn adresi felan verirmisiniz.
Teşekkürler. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mart 2005 13:32 %0 | |
|
Harbiden bayaa yardımcı oldunuz saolun.
 |
| |
. |
| Oyuncu |  | 21 Mart 2005 19:26 %0 | |
|
tek aktif ns forumu www.twpclan.com/forumx te kaldı , eger soruların olucaksa oraya sorabilirsin.
ilk olarak ben sana ne yaptıgımı söyliyim:
halflife 1i orjinal olmadan yukledim
ardından 60$ a hl2 silverpack satın aldım
sonra steami acıyorsun o gerekli patchleri indiriyor , hicbirseye dokunmana gerek yok..
daha sonra ns yi kur steami kapatıp
tekrar actıgında en altta third pary games kısmında göruceksin...
sevgiler...
oyunlar listesinde en asagıya bak mutlak yuklemistir:) |
| |
| Oyuncu |  | 03 Nisan 2005 08:47 %0 | |
|
| NS yi netten indirebileceğim bi site var mı? |
| |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 2005 21:54 %0 | |
|
| ya biz oynuyoruz bunu kütahyada ama cafede filan tek başına olmuyo internet üzerinden nasıl oynayacaz bunu ayrıca bi üyelik filan gerekiyomu ayrıca bağlantı nasıl olmalı 1024 ü 12 bilgisayar paylaşıyor burada |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mart 2006 02:10 %0 | |
|
dostum su steamın download sayfasını bi yaıwerr yaffff bu aradda benim sitem www.hallowen99.piczo.com dier sitem www.bigsnow.piczo.com  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2006 21:44 %0 | |
|
Anlamlı bir teşekkür. Teşekkürler private.
alıntı: Gönderen: private
Yararlı bir açıklama teşekkürler darktrpr.
|
| |
| |