Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
09/01/09 05:31 Toplam 2 oyuncu 47 sunucu 257 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » FIFA Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankara vhatlak internet cafe - ödüllü fıfa 2005 turnuvası

axsdasd
Oyuncu
02 Haziran 2005 11:29 (02/06/2005, 12:40) %0
Ankara Chatlak internet kafede 32 kişilik bir FIFA 2005 turnuvası yapılacaktır. Turnuva tarihi katılıma bağlı olarak oyuncular arasında belirlenecektir.Katılım ücreti : 12 YTL .

Ödüller :

1. 150 YTL
2. 100 YTL
3. 50 YTL

Oyun kuralları (Büyük turnuvalara göre belirlenmiştir):

Half Length : 6dk
Difficulty Level : World Class
Offside : on
İnjuries : on
Bookings : on
Game speed : Normal
Home - Away Auto Switching : opsiyonel
Time Score Display : on
Radar : on
Grafik ve ses ayarları opsiyoneldir.
-Off The Ball tuşunun (default : z ) kullanımı kesinlikle yasaktır.Kullanılması durumunda oyuncu hakem tarafından uyarılabilir ya da turnuvadan diskalifiye edilebilir.
-Herhangi bir bağlantı kesilmesi durumunda kalan süre tekrar oynanacakır ve en son skordan devam edilecektir.Oyunculardan biri tarafından yapılan kasti bir bağlantı kesilmesi durumunda o oyuncu turnuvadan diskalifiye edilecektir.
-Zaman oyunu yapılması yasaktır.Eğer bir oyuncu öndeyken açık bir şekilde zaman oyunu yaparsa o oyuncu hakem tarafından uyarılabilir ya da diskalifiye edilebilir.
-2 Uyarı alan oyuncu otomatikman diskalifiye olacaktır.
-Beraberlikle sonuçlanan bir maça altın gol uygulaması ile devam edilecektir.Extra Time sırasında ilk golü atan maçı kazanır.
-Bilgisayara herhangi bir yama ya da trainer yüklenmesi yasaktır.
-Sadece milli takımlar seçilebilecektir.

Bilgisayar konfigürasyonları :

AMD AthlonXP 2800+
512 DDR ram
Leadtek Geforce 6600 GT 256 MB
Microsoft Optik Mouse+Klavye
19" Samsung Flat Monitör
(Oyuncular isterlerse ekipmanlarını getirebilirler.)

Bilgi ve Başvuru için ;
e-mail : sombtr@gmail.com
msn : sombtr@hotmail.com

Adres : Fevzi Çakmak 1 sokak . 22/B Kızılay/ANKARA (Demirtepe Canrelerden sonra sağdaki ilk sokak)
Tel : 03122304783

(Eğer farklı oyunlarda da turnuva görmek istiyorsanız Chatlak internet kafede yetkili biriyle görüşebilirsiniz)

****Team-Dignitas FIFA Player****
www.team-dignitas.com

axsdasd
Oyuncu
03 Haziran 2005 19:32 %0
Arkadaşlar söylemek istediğim tek birşey war ,gördüğünüz gibi kimse katılımda bulunmuyo doğru düzgün,sorna turnuva eksiği diye yakınıyo herkes.O yüzden bence kimse kimseye suç atmasın.Ülkemizde oyunculuk bence bu şekilde ilerlemez.Önce katılım gerekiyor.
6 aydır ESL de oynuyorum ve fifa liginde türkiyeden benle birlikte sadece 2 kişi var.Diğer Türklerin hepsi Almanya'da ve orada oturmuş bir sistem var oyuncluk üzerine.FIFA Türk milli takımı dışarıda half-germany olarak biliniyor.Oyunculuğun ilerlemesi için önce bizim de gözden birseyler çıkarmamız lazım.Bizde birseyler yaparak ülkemizi dışarıda duyurmalıyız.Eğer FIFA konusunda ciddi kasan arkadaşlar varsa yukarıdaki MSN adresimi kaydetsin yardımcı olurum.

www.team-dignitas.com

axsdasd
Oyuncu
12 Haziran 2005 20:21 %0
Arkadaşlar turnuva ile ilgili bazı deişiklikler oldu.16 kişilik olacak.Katılım ücreti 15 milyona çıktı.32 kişi olmaması nedeniyle bu deişikliklere gidildi.
Ödüller ; 1. 100 YTL , 2. 50 YTL , 3. 25 YTL alacak.15 Haziran çarşamba günü turnuva yapılacaktır. MSN : sombtr@hotmail.com -> katılacak arkadaşlar benimle görüşürse sevinirim.

www.team-dignitas.com

talo_brk
Oyuncu
16 Haziran 2005 16:07 %0
birdahaki turnuva nezaman
8-3

Kennyccs
Oyuncu
17 Haziran 2005 13:08 %0
sans..
gelecek turnuvaya bende girecegim...hatta belki ankaradan 2 yada 3 kisi giderse wcg'ye ankaradan girerimde izbeleri görürüm..

only fifa playing...

talo_brk
Oyuncu
17 Haziran 2005 13:50 %0
şans mı?
iyide sen turnuvada yoktun böyle bi yorum yapma hakına sahip bile değilsin. Gerçek şu ki ogün iyi bir oyuncu ama sen diğer skorları bilmediğin için böyle konuşuyosun wcg gitmek te marifet değil çünkü Türkiyede katılım az bu yüzden bu elemeyi geçmek kolay.

trq`SLeviN
Oyuncu
17 Haziran 2005 21:56 %0
herkes herkesten her zaman fark yiyebilir örneğin ben kenny i bi maç 5-1 mi ne yenmiştim hemen diğer maçta o beni aynı skorla yendi, bir defa farklı skor almakla herşey bitmiyo çok şişmeyelim bence...

Kennyccs
Oyuncu
17 Haziran 2005 21:59 %0
alıntı:
Gönderen: talo_brk
şans mı?
iyide sen turnuvada yoktun böyle bi yorum yapma hakına sahip bile değilsin. Gerçek şu ki ogün iyi bir oyuncu ama sen diğer skorları bilmediğin için böyle konuşuyosun wcg gitmek te marifet değil çünkü Türkiyede katılım az bu yüzden bu elemeyi geçmek kolay.

1.Adam avrupanın en iyilerinden...
2.İlk defa karşılıklı oynuyor o yüzden panik yaptı..
3.O adamla 10 maç yap 9tanesini alır 1 tanesini böyle alırsın...
4.Elemeyi geçersin bu sene ama parkormanda maç alamazsın ufaklık..

talo_brk
Oyuncu
18 Haziran 2005 00:55 %0
1-yaşın kaçta ufaklık diye hitap ediyosun
2-zorunu mı gitti kaçan bişi mi var
3-maçtan sonra tebrikleştik ben adama ne kötü dedim nede dalga geçtim adamın ününü duydum iyimiş gerçektende iyi herzaman yenerim diye bişi yazmadım .
bende oraya 8-3 şaka şamata olsun diye yazdım SAZANMISIN HERŞEYE ATLIYOSUN ben somba yazdım sana neoluyo da cevap yazıyon anlayabildinmi kavrayabildinmi bastıysa helel sana iyice abarttın
yaptğımız ufak çaplı bi turnuva OLDU BİTTİ DAHA NE.

Kennyccs
Oyuncu
18 Haziran 2005 00:59 %0
Öss öncesi hazırlık soruları..

1.***** misin?
a)evet b)hayır çaylağım c)bilmiyorum d)özür dilerim e)hepsi

cevap: e)hepsi

KARDEŞİM YAŞIM 20 ben ufaklığıda tecrübesizliğine dedim yaşını bilmem bilsemde benden büyük olsanda ben yine ufaklık derdim..O yaşınla ilgili bi sorun deil..Evet SAZANIM HATTA KEFALİM..konuşmaya bile gerek yok önce ankaradaki misyonunuzu tamamlayın yoksa WCG'de FİFA yok!!! ROAD2WCG YAYIN..

only fifa playing...

talo_brk
Oyuncu
18 Haziran 2005 01:13 %0
madem kendine çok güveniyosun bi maç yapalım 19 yaşında kardeşim var önce onla yap yenersen gel benle yap olurmu abuk zubuk öss soruları yazmışın istersen biraz olgun ol yada kumda oyna sen neyin savaşını veriyon anlamadım ben turnuva vardı diyom 1. olduk neyse diyoz gırgır olsun diye iki bişi yazalım zaman geçirelim diyom sen gelmiş hala wcg den bahsediyosun iyi aferin gir wcg'ne güzel güzel oyna tmm mı bunları düşüneceğine biraz öss yi düşün neyse gireceksen sanada başarılar....

Kennyccs
Oyuncu
18 Haziran 2005 21:40 %0
yok hocam girmiyorum ben askere gideceğim vaktim yok öss saçmalığına öss'yi aşan bi okula gireceğim 3 yetenek sınavıyla hele wcg bitsin ona hazırlancam askerde burda vs.. sende takıl işte..yinede saol başarı msg'ı için..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: