| Yazar | Konu: Knight online hakkında bilinmesi gerekenler |
| Oyuncu |  | 27 Kasım 2004 23:14 (23/01/2005, 23:08) %3 | |
|
Oyuna eğer başlamak istiyorsanız yada yeni başladıysanız oyunun içinden çok çevresinde neler döndüğünü bilmeniz çok önemli çünkü oyun içten çok dıştan oynnanıyor desem doğru olur neden mi ?
İşte bir çok insanın bilmesi gerektiğini düşündüğüm bazı önemli knight online olayları
1 oyunun %75 inden fazlasının hack kullandığını biliyormusunuz ?
2 Söz konusu hack programlarını 25k(bin) kişinin kanıtlı indirdiğni biliyormusunuz ?(zaten bu oyunun yarısndan fazla insan eder)
3 25k nın onaylı ve bi o kadar insanın da onaysız indirdiğini düşünürsek bu oyunun büyük bir yüzdesini kaplar 1.madde..
Şu anda oyunda yüzlerce insanı gözümün önünde hack kullanırken görüyorum bunu inkar edenleri ise çok kolay anlayabiliyorsunuz(inkar edene kadar ss ve ne olduunu anlamanız yetiyor)
Şahıs delos da rogue olmamasına rağmen altında swift koşuyor ?
Şahıs kimse box a ulaşamadan box ı lootluyor ?
Şahıs abyss de bi uçtaki leech i öldürmesine rağme kutuyu almak icin koşmuyor
Şahıs abyss de aynı anda heryere alan büyüsü atıyor ve kutuları almak icin yerinden dahi kıpırdamıyor
Şahısa diyosun hack kullanıyosun kesin bi şekilde inkar ediyor seni suçluyor ve az çok psikolojiden anlayan insan suçluluk duygularının ardına verdiği savunma sistemini anlıyor
Şahısa adam gibi konuşup hack kullanıyosun diyorsun niye kullanmıyım diyip 5sn sonra itiraf etmekle hata yaptığını anlayıp inkara başlıyor (ss'li)
İşte böyle neden mi hack kullanılıyor ?
Düşününki insanlar aynı anda 30-40 tane harpy öldürüyor bunlardan çıkacak altın eşysa potion asla ziyan olmuyor neden ?
Çünkü aoto loot açık hepsi otomatikman partiye gidiyor birde partinin tamamı clan partisi olduunu düşünürsek içerisi memnun olduğu sürece dışarıya laf çıkmıyor.
Bunu birde goblinlerde düşünün eşya+item+exp+para
Bunu birde abyss de düşünün eşya+abyss gem(tanesi 200k ve kişisel kullanımda çok değerli bir taş!!)
Savaş kopuyor ve büyücüler ne buff nede swift bulabiliyor ama swift sorun diil altına sonsuz swift yapıyor(speed hack)
Çok fazla mı eşya veriyor yaratılar ? Sorun diil merchant heryerde gelen eşya satılıyor ve 1 satte 1m den fazla paranız olmuş oluyor..
İşte böyle ama size sevindirici haber veriyim bunu yapan bi çok kişi yakalanıyor şikayetler ve ss ler sayesinde ve adminler koruma önlemleri için uğraşıyorlar.
Üzülerek ek yapmaktayım ki artık bu kohack denilen dosya engelleemiyor ve artık normal kabul ediliyor oyununz %75 i demiştim ya yok artık %100 olmuştur kesin Ama şöle bi güzellik yapmış adminler kohack kullanan daha sık dc oluyor bunu kanıtladık resmen
Sanırım bir konuda kohackin ne kadar masum bir hack olduğu
En azından +7 +8 i dupe yapanların yada makro kullananların yanında daha az masum gözüküyor...
Benim herkese tavsiyem HİLEYİ kullanmayın adam akıllı alnınızın teri emeğinizle oynayın böylece ks yaptığınız zaman size hırsız deseler bile gerçekte kimlerin büyük hırsız olduğunu anlayın!!!
HİLE nin nasıl bir şey olduunu biliyorsunuz heleki online oyunlarda.
Bu konu hakkında diyeceklerim bu kadar artık kullanıp kullanmamak size kalmış(onlar kullanıyor derseniz lvl60 karakteriniz birden amansıca silindiğindeki acıyı belki duymassınız)
Şimdi geçelim daha insani konulara...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 27 Kasım 2004 23:15 %0 | |
|
Bu insani konu ise oyuna yeni eklenen
POWER STORE sistemi
Nasıl mı ? anlatayım
Bu sistem herkese power scroll lar sağamakta.
30 dk lığına 1200 buff lar
Ölünce dirilme scroll ları
Defans ekleme scrolları
Lİfe ekleme scrollaro vb vb
Bu scrollar kullanan kişiye büyük avantaj sağlıyor
Ve bu scrollar oyunda satılıyor!!!
Tabi bunların bir limiti var herkesin sadece 2000 puanı var scroll almak icin
ondan sonrası ise KREDİ KARTI ile satın alınıyor.
Yani işini bilen uyanık adminler oyundan artık para kazanmayı düşünüyorlar
Fakar unuttuklar yada görmezden geldikleri 1 . var
Oyunun b.k unun çıkması düşünün ki kredi kartı olanlar ve kullananlar oyunda deli paralar kazanıyorlar yada düşünün ki öyle scroll lar satın alıyorlar ki yenilmesi imkansız oluyor
Tabi olan kk kullanmayıp kasmakta olan normal oyunculara oluyor...
madem böyle bir kötülük var sömürmek elinizde!!!
Oyunda bir çok karakter açın power up store dan dilediğinizi alın ve diğer karakterinize arkadaşınız yada cafe aracılığı ile transfer edin bunu bir kaç defa yapın yani sömürün sömürebildiğiniz kadar tabi buna bir önlem mutlaka çıkacaktır çıkana kadar yapmak gene sizin bileceğiniz iş...
Bir diğer konu boss lar hakkında..
Oyunda bir çok boss var ve bunları öldürdüğünüzde elinize unique item gelir
Ör:kekuri ring, belt pendant Lycaon weapons earind pendant Scropian items vb vb
Bunlar oyunda muthiş derecede avantaj sağlayan ve astromik bir fiyata satılan itemler
En düşüğünü 5mill dan bulabilirsiniz
Vede oyundaki kurnaz kullanıcıların taktiği bu özel boss ların spawn zamanlarını bilmesi ve her seferinde aynı itema o ve partisinin klanının sahip olması ve oyunda bariz bri güce sahip olmaları!!!
Evet yaratıkların spawn zamnı var ve belli kullanıcıların ezberinde örneğin kekuri 8 satte bir gelir
örneğin server reset yedikten yada bakım yedikten sonra boss ların gelmesi herşey belli
O yüzden herkesin bu durumdan haber olması gerektiği kanısındayım
Çünkü oyun sömürülmekle değil eşit kulvarlarda olunca zevk vermeli
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 10:43 (24/01/2005, 10:46) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: "Nosferatu"
Şahıs delos da rogue olmamasına rağmen altında swift koşuyor ?
Bu konuda kesin bir yargıya varılamaz çünkü, special store dan alınan scrolllar kullanılırkende swiffe benzer şekilde ışık saçıyor, ve scrolllar etkisi altında iken, mana içtiğinizde yine swiff alıyormuş gibi görünebiliyorsunuz, bu yüzden ben çoğu zaman bu işlemlerden sonra depar kullanıyorum ki adım hileciye çıkmasın.
Ayrıca hızlandırıcı alıp hızlanabilirde.
Aslında yukarda sayılanlar hackcik diyebiliriz.
Oyuncuların inventory sini çalanlar, rahatlıkla +7/+8 yapanlar, duvar arkasına saklanıp makro kullananlar,
Bence asıl sorun bu kişiler. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 2005 22:16 %0 | |
|
Diezde ps sistemin ilk günleriydi ve hatırlıuyorum tabiki sw efektini başka itemlarda sağlıyor fakat benim gördüğüm o sıralarda bariz bir hızdı e tabiki ki mage ve dier karakterler kesintisiz koşuyorsa vardır bişiler...
Şimdilerde ise dupe tekrar gündemde ve artık bilmeyen kalmadı denilebilir pazar fiyatlarının 4 katına çıkmasını buradan anlayabilirsiniz e herkeste para var herşey satılıyor
E artık sorarım size bu oyun daha oynanır mı ?
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 2005 11:32 %0 | |
|
| NOSFERATU abi bide bu oyun 30 gün içinde paralıya dönücekmiş.doğrumu? |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 2005 19:36 (05/07/2005, 17:21) %0 | |
|
Bi bakıma doğru
Olay aslında şöyle oldu 50 altındaki kimseyi takmıycaz dendi.
Yani 50 lvl in altındaysanız oyunnun web sitesindenki hizmetlerden mahrum kalıcaksınız.
alıntı: Gönderen: GHASE
NOSFERATU abi bide bu oyun 30 gün içinde paralıya dönücekmiş.doğrumu?
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 2005 22:19 (15/05/2005, 22:20) %0 | |
|
abi ama bu yazı 2. ayın 5. gününden beri orda yazılı.
30 güne kadar yazıyo yazıda |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 2005 17:36 %0 | |
|
| lvl 50 altı olanlara paralı olcak diye bişiy yok. öyle olsa 2 charı bri 30 biri 60 olan biri naapcak.tek olucak olan 50 lvl altıyla gm'ler ilgilenmicek yane diielim lvl 20'sin dion şu adam beni rahatsız edio küfredio vs. adamlar dicek ki ederse etsin sen bi kere lvl 20sin dicekler. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2005 02:08 %0 | |
|
beyler ne oldu xiegonda 60 üstü adam kalmadı |
| |
| Oyuncu |  | 05 Haziran 2005 17:58 %0 | |
|
| xigenon da bizim bir abi var lvl 62 hem flame hemde paper adam gece gündüz oynuyor ve internette sabahlıyor ve cz ni kralı ıldu adam size bir de bişi sorcam ben paper oldum ama aynı vuruyorum gene lvl 45 600-650 vuruyodum ama şimdi gene 600-650 vuruom degişen bişi olmadı üzerime ne giysem olur acaba bir yuardım debilirseniz sevinirim bizim 60 lık abi yok o şimdi baka yerde oynuyor o yüzden soramıyorum |
| |
. |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 2005 12:29 %0 | |
|
kurtmesut güçlü vurmanın giysiyle alakası yok.Sana ii bi asa lasım.Bende papperim bende 37 flame damage 56 lık staff var işte bole bi staff lasıım sana iyi vurman için...sen full mpye bastıysan zaten cok ii şeyler kullanamassın |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2005 16:22 %0 | |
|
abi sagol da staff bulmak zor eziğim biraz 1 m param tek var **** **** dolaşıom onu yapmak da biraz pahalıya mal oluo benim bir şekilde düp yapmam lazım başka türlü yapamıcam galiba ama düp yapmakda çok zor deniyom deniyom olmuo  |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2005 18:54 %0 | |
|
| staffı düp yaparsan banlanırsın her itemin bi seri numarası var o yuzden düp yapcaksaan para düple sonrada parayla staff alırsın bole ii bi staff için en as 50m lasım bu arada |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2005 18:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: "Nosferatu"
Bu insani konu ise oyuna yeni eklenen
POWER STORE sistemi
Nasıl mı ? anlatayım
Bu sistem herkese power scroll lar sağamakta.
30 dk lığına 1200 buff lar
Ölünce dirilme scroll ları
Defans ekleme scrolları
Lİfe ekleme scrollaro vb vb
Bu scrollar kullanan kişiye büyük avantaj sağlıyor
Ve bu scrollar oyunda satılıyor!!!
Tabi bunların bir limiti var herkesin sadece 2000 puanı var scroll almak icin
ondan sonrası ise KREDİ KARTI ile satın alınıyor.
bu sistemden 2000 puanlık faydalanmak için bile premium filan gerekli mi?ben denedim çünkü olmuyo:-( |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2005 10:05 %0 | |
|
bu düp yada dup tam olarak nasıl yapılıyo
bilen var mı
çünki upgrade de çok fazla şey kaybettim
kutucuklara koyma sırası da etkiliyo deniliyo ama ben denedim bi bok etkilemiyo
şöle idi sanırım
+1 1.
+2 3.
+3 7.
+4 9.
ama olmuyo gene upgrade kullanmak gerek cursed la
olmuyo
upgrade le bu kutuları kullanmadan da ben +5 yapıyom zqaten ama
+6 ya nasıl upgrade le geçiliyo yolunu bilen varmı
çünki sıkılımaya başladımn
ben +6 viper ı 7.5 m mal ederken gavat ın biri nasıl 5 dakika içinde 9m e 2 tane viper satabiliyo(birini ben aldıydım ) ?
upgrade işini tam kavrayamadım ama +6 ya kada5r rahat geçiyom
bus ile +6 ama
sorarım size bi yol bilen varmı
bu dup yada düp nasıl bişi
bann var sa bende başka bi charda yapar benim chara geçiririm |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2005 08:00 %0 | |
|
| Upgrade ın onlarla pek alakası yok +6 da bus la yuzde 40 falan sansın oluor sanırım deniceksin sasına kalmış |
| |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2005 22:52 %0 | |
|
| ya ben bu power store olayını soracakym. ya hiç puan olmuyoki power storede. ben açtım içinde 0 yazıyo. bunun bi yolu varmı?. bilen biri söylesin. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Temmuz 2005 13:24 %0 | |
|
hepınıze lol dıorum adam resmen oyun oynamanın ne tadı kalmıs dıo kardesım ben hack felan kullanmadım ama senın gıbıde amator dılım bu oyunda 5mılyar param va ve bı dunyada ıtem kafayı kullan sende zengın ol kredı kartları ıle alınan power storr lara kohack kullananlara laf edıcene a.q oyununda ezık ezık dolanıoynuz sonra bıda laf yetıstırıyonus saga sola gıdın bı lvl kasın ılk bas mılletın kullandıgı hacklere bılmem nelere laf atcanıza allahın ezıgı bu yazıları yazıp bu forumu acacana oyununu oynasydın coktan lvl 60 ustuydun neyse yeter bu kadar bu lmr e hakaret .
bu arada dıger arkadaslar oyunda 2 tane master charım var ıstedıgınız herseyı sorabılırısnız elımden geldıgınce yardımcı olurum.... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 2005 13:36 %0 | |
|
sana sorry x yaratığından chitinshell boot çıkıyo
bunu biliyom
çok az kişi biliyo
ama sadece boot oradan çıkıyo
bundan hiççıkardın mı sen boot?
ben hiç eslant da görmedim keserlerken ama moradon boot
dolu
nereden geliyo bu değişrmenin suyu
darkmareden de herhangi bir boot çıkıyo mu? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 2005 13:38 %0 | |
|
o yaratığın adını açıklama biliyosan
bide upgrade teqniği istiyorum
1kırmızı 2beyaz +6 için die duydum evet
çalışıyo onlarca
eziq item geçiyo
upgrade scrolla
ama
crimson pad bless le geçmiyo
nedir bu a.q
milyonlarımgidiyo
+8
için
2beyaz 1kırmızı
doğrumu
bi tane denedim yandı |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2005 21:45 %2 | |
|
ne kırmızısı ne beyazı açın şu konuyu biraz hiçbişi annamadım |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 11:45 %0 | |
|
| yaw evet biraz açın konuyu biz de öğrenelim bi de bişey sorcam manner artık bi işe yaramıyo diyolar bu doğru mu doğruysa partilerde neden çıkan şeyer sıralamaya göre dağıtılmıyo bence hala manner etki ediyo |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2005 14:54 %0 | |
|
| burda bos bos konusmussunuzz anlamadım ıcerıgı nedır bu forumun birbirinize yardımmı ediceksiniz yoksa boklucakmısınız bırbırınızı boş şeyler konusmayın we birbirinize yardım edin |
| |
| Oyuncu |  | 24 Temmuz 2005 03:48 %0 | |
|
ya abi benim sorunum var yardım edermisiniz..!!!ya ben bu knıgth online kurarken bir sürü hata verio.örneğin setup nı ındırdım sitesinden oyunu kurarken daha kurulum aşamasında '' the contents of this file cannot ne unpacked.the executable you are attempting to run has benn corruptrd.please obtain another copy the file,verifly its integrity and try again'' die bi hata veriyor.(başka bi yerden indir dienler oldu indirdim ama hepsinde aynı hatayı verio başa yerden deneyin fln demeyin..!!!)daha sonra bana direcx ini kur dediler ki ztn benim direcx 9.0 bu programda 8.1 üstü isiyordu sanırım neyse onu kurmaya çalışıorum bu seferde ''extracting file failed.it is most likely caused by low memory(low disk for swapping file) or corrupted canbinet file'' die bir hata verior.acaba bu neden kaynaklanıor.format bile attım olmadı ya pc özelliklerinden kaynaklanan bi sorun oldugunuda sanmıorum..valla biri bunun cözümü bulsa ellerinden öpcem  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2005 14:05 %0 | |
|
| baba git bir cafeye 2 ytl ver ceksınler cdye ewde direk copy fast calıssın bu kadar basıt aga. ben oyle yaptım .... |
| |
| |