Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 06:08 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 235 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Dawn of war komedileri

aposai
Oyuncu
05 Mayıs 2005 17:19 %2
Benim dikatimi çeken bazı komik olaylar var bu oyunda bunları buraya bi not düşeyim dedim

benim farkedemediim daha pek çok gırgır vardır herhalde onları farketmiş olanlar varsa buraya not düşerlerse sevinirim

1) Big mekk'in pençesi aslında bir isviçre çakısı (dikkatli bakınca görülüyo)
2) oyunda herkes zırh giyiyo cultistler pardesü giyiyo
3) bansheelerin ve farseer'ın bir düşmanı öldürdükten sonra cesedin kafasına sıkmak gibi bi huyları var
4)pile o gunz da, silahlar arasında yüzen bi gretchin var
5) bir cultist 15 requisition istiyo, cultiste verebildiimiiz silahlardan grenade launcher 20 requisition istiyo (üstüne bide power istiyo)

Death to the false emperor!

BloodAngel
Oyuncu
06 Mayıs 2005 08:42 %0
ben oyundaki cultist tiplerini sevmedim hepsi fabrika yapımı çıkıyo. cultistler sonuçta daha sonradan chaos a geçmiş ''sıradan'' insanlar. cultist tipleri farklıdır mesela biri yüzün heryerine deldirip kafayı kazıtır, biri sırtına tekerleğe bağlı iskelet sırtlanır, biri çenesindeki dişler yerine metal parçaları taktırır. ama standart silahları closecombat wepon ve las. pistoldür. keşke cultist tipleri farklı olsa idi ama bunada şükür. chaos gate te bütün cultistler cübbeli idi ve ölünce kanları yeşildi.

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

cyclog
Oyuncu
07 Mayıs 2005 12:43 %0
dua edin Nurg Sleanash yok.

BloodAngel
Oyuncu
07 Mayıs 2005 13:06 %0
duva edin spacemarine chapterlarının özellikleri koyulammış.
legion of the damned olsa zaten flaket. korkmuyolar fear saçıyolar hayvanlar gibi savaşıyolar.
death company olsa zaten ölümsüz olurlardı heralde
deathcompany dreadnought olsa zaten oyun oynanmöazdı
ya spacewolflar... off.. tactikal squadların sergentları terminator armour giyiyo.. çift boltpistollü marineler falan!!!
chaplin ler olsa spacemarinelrde ozman ortam komedi olurdu...

keşke chaos a daha fazla seçenek versler daha çok çeşit olsa.

neyse konuya dönersek meslea bloodthrister la librarian ın kapışmasında lib. kazanınca kafasoına vurara vura yerin dibine giro bloodthrister... o çok komik oluyo bide keyif alıyom...

manyetooo
Oyuncu
08 Mayıs 2005 11:26 %0
evt heroların avatarları öldürmesi gerçekden iyi tasarlanmış

msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

cyclog
Oyuncu
08 Mayıs 2005 16:23 %0
alıntı:
Gönderen: BloodAngel
duva edin spacemarine chapterlarının özellikleri koyulammış.
legion of the damned olsa zaten flaket. korkmuyolar fear saçıyolar hayvanlar gibi savaşıyolar.
death company olsa zaten ölümsüz olurlardı heralde
deathcompany dreadnought olsa zaten oyun oynanmöazdı
ya spacewolflar... off.. tactikal squadların sergentları terminator armour giyiyo.. çift boltpistollü marineler falan!!!
chaplin ler olsa spacemarinelrde ozman ortam komedi olurdu...
keşke chaos a daha fazla seçenek versler daha çok çeşit olsa.
neyse konuya dönersek meslea bloodthrister la librarian ın kapışmasında lib. kazanınca kafasoına vurara vura yerin dibine giro bloodthrister... o çok komik oluyo bide keyif alıyom...

Necronlar olsa noolcaak merak ediyorum !?!?!?

BloodAngel
Oyuncu
09 Mayıs 2005 11:36 %0
aslında necron olsa güzel olurdu uçan binaları falan olsa hem üretim yapıp hemde yerden yüksekte giden ama binaların birbirine mutlaka bağlı olması gerekse falan.. güzel olurdu ve bir rts de denenmemiş birşey olurdu.
düşünün hem sc deki binalar gibi uçuyor hemde adam basıyor. en kısa özetle wc3 teki undeathlerin ana binasının hareket edebildiini düşünün...

orklarda wartruck larda ''itz my wartruk, prity nice ha!!'' (ork inglizcesi) demesi bitrio beni... bide orkların silahlara taktığı isimler:
-rokkit luncha -big chopa -big daga gibi.

he bu arada masasütü oyununda ork araçlarınızı kırmızıya boyarsanız tamamını yada büyük bi kısmını, +1 inch fazla gidebiliosunuz

aposai
Oyuncu
10 Mayıs 2005 15:41 %0
dark eldar isterimmmm!!!! chaos süper ama dark eldar karizma

Death to the false emperor!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: