| Yazar | Konu: Knight-online turk klani |
| Oyuncu |  | 20 Nisan 2005 09:35 %0 | |
|
| SLm herkeze ben bu oyunu yeni keşfettim warrioru kullanıyorum lvl 31 oldum ama ve Beramus serverindeyim ama sanki birşeyi yanlış yapıyorum gibi geliyor lvl 31 olmama rağmen atak gücüm çok zayıf kalıyor sizce neyi yanlış yapmış olabilirim... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 20 Nisan 2005 17:20 %0 | |
|
mithad beramus ta beni bul flyalone orc karakter
bilmek istediğin ne varsa sana yardımcı olurum klanımın adı
The_Army_Of_Turks |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 02:54 %0 | |
|
arkadasim ko yu dawnload biri varsa ondan cd ye kopyalamasini isteyebilirsin KO nun cd si falan da yok en azindan benim haebrim yok
alıntı: Gönderen: kara92
ya ko nun sidisini bulabilirmiyim
lütfen yardım
EDİN!!
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 02:55 %2 | |
|
KO ya lvl 21 e kadar dayandim demene ragmen hala ko nun forumlarini okumaya devam ediyorsun demekki birakamamissin birakamassinda
alıntı: Gönderen: FaiR`
Abi inanmıorum size ya ben knight onlineda lvl 21 e kadar dayanabildim inanılmaz sıkıo ya nasıl dayanıonuz siz anlamıorum valla
www.knightonlineworld.com dan indirebilirsin
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 10:28 %0 | |
|
| ya haklı olailirsin ama ben lvl 31 oldum halaen daha kasıyorum ne bileyim artık oyunu bi heycanı kalmadı artık yani değisiklik lazım clanlar arsı savaslar falan yani varda bizmi bilmiyoruz .artık değişiklik olsun diye karakterleri değistiriyorum ama nereye kadar |
| |
| Oyuncu |  | 21 Nisan 2005 11:36 %0 | |
|
bide şu pelerin olayı var nedir nasıldır ne zaman pelerini alabilir ve giyebilirim yani oyun oynuyoruz bari sekil olsun dimi
bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum |
| |
| Yarbay |  | 21 Nisan 2005 17:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mithatd
bide şu pelerin olayı var nedir nasıldır ne zaman pelerini alabilir ve giyebilirim yani oyun oynuyoruz bari sekil olsun dimi
bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
pelerin giymek için bir klana girip klanla birlikte player kill yapıp national point toplamanız lazım. npniz 150000 i geçtiğinde ve bi tane boss vrdı akreplerin bossu adını tam hatırlamıyom çünkü iki tane akrep bossu var galiba ondan öldürmeniz lazım böylece 15m vererek pelerin alabiliyorsunzu yani zor bi olay |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2005 08:19 %0 | |
|
Valla zormuş bırak boss öldürmeyi yanına yaklasmayı bile beceremedim daha...  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Nisan 2005 14:39 %0 | |
|
Knightonline lvl 7e geldim bise anlamadım daracık 1 alan aynı yaratıklar sıkıyo ama 1 sorum var farklı server lar da farklı haritalarmı oluyo?  |
| |
| Yarbay |  | 24 Nisan 2005 20:17 %0 | |
|
| valla pelerin giymek için yeni bişi daha duydum npyi tam bilmiorum kaç olması gerektiğini 10 bin de yetiyor galiba ama bi yaratık varmış çok ama çok güçlü olan bi yaratık yani 1vuruşta seni öldüren bi yaratık her türlü onu öldürmen gerekiyormuş adı centaur mu ne öle bişi pelerin görevi bi nevi bazıları çok zor dio bazılar normal die bilmiorum |
| |
. |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2005 22:02 %0 | |
|
lvl 44 | Flame Mage
nickim Sunstar . Ashes you leave diye bir klan kurdum,takılıyoruz arkadaşlarla ares 1 ve 2 de . |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2005 23:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Punisher_Boy
Knightonline lvl 7e geldim bise anlamadım daracık 1 alan aynı yaratıklar sıkıyo ama 1 sorum var farklı server lar da farklı haritalarmı oluyo?
daracık alan mı ? pek çok frp tarzı oyundan daha büyük bir haritaya sahip bir oyun bu .
farklı town'lara gitmeyi dene, piana-kalluga-asga-raiba vs ... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Nisan 2005 10:00 (26/04/2005, 10:04) %0 | |
|
Yeni Baslayan arkadaslarin dikkatine Eger KnightOnline oynuyor ve sikinti çekiyorsaniz www.knightonlineturkey.com 'u ziyaret etmelerinde fayda var hem skiller hem questlerde size yard1mc1 oluyor oyun charlari ve mapleri hakkinda ayrintili bilgiyi oradanda temin edebilirsiniz .. Eh biraz Reklam oldu ama kusurumuza bakmazlar herhalde maksat halka yard1mc1 olmak
  BU ARADA BEN MIT BERAMUSTA KASIYORUM
LVL 32 FLAME MAGE |
| |
| Oyuncu |  | 26 Nisan 2005 23:11 %0 | |
|
slm millet
bu oyunu yaklasik 4 aydir oynuyorum.
Xgienonda lvl 60 mage (karus) ,
Caralis_Turk
Clan : TkT
beramusta lvl 53 assasin (elmorad) var.
::
Clan : VALAR
Oyunla ilgili hala bilmedigim seyler var.
Birincisi su upgrade olayi. Dupe item kullanamdan +8 yapanlar gordum. 6 yi cok rahat yapiyorum. +7 yapmayi 3 kez denedim. Ucundede yaktım. +7 ve +8 yapmayi bilen biri varsa eger burda lutfen ogretebilir mi? Ayrıca eski duping teknikleri artik ise yaramiyormush galiba. Su an calisan bi duping teknigi var mi?
Yok herkese ogretemem diyorsaniz eger lutfen isatolu@hotmail.com a mail atin. Oyunda karsili neyse vermeye hazirim. Tabi cok ucuk istekler olmadikca ve calistigindan emin
olunca. Diyebilirsiniz ki duping gayriahlaki kullanma, ama adam 2 tane +9 shardla beni kesince insan ister istemez bari stafim +8 olsaydi diyo.
Yeni baslayacaklara beramusu oneririm siddetle. ARES,DIEZ VE XGIENON da artik o kadar cok yuksek lvl varki onlari yakalamaya ugrasmak bence gereksiz. Xgıenondaki klan icin 55++ assasin ve debuffer ariyoruz. İlgilenenler varsa konusabilirz.
Bazi kisilerin henuz lvl 7 oldum veya lvl 21 e kadar sabrettim dedigini gordum. Abi lvl 21 e gelmek 15 dakka alir . TEk yapman gereken oyunda birinden rica etmen. Tabi iyi birine denk gelmen gerekir.
Dusuk lvl arkadaslara tavsiyem surekli sizden yuksek lvl olan
kisilerin partilerine girmeleri. LVL 40 olana kadar kopek ve Death knight partilerine takilin. Gerisi vakit kaybı.
Neyse ilk post'ta biraz daldan dala atladik.
byes |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 2005 03:06 %0 | |
|
ARES lvl 60 archry ROGUE
ARES lvl61 ICE MAGE
Ares LVL60 warrior
walla bu oyundan hicte sikmadimm
roguem le artik sadece para ve NP kasiyorum
1000np yaptim 900m de para
istedigim herseyi satin alabilecek seviyedeyim
iron bow+8 ariyorum bulursam alacam
yardim isteyen varsa (lvl ve para haric) bilgi paylasimi gibi mailim
mailcantr@gmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mayıs 2005 15:17 %0 | |
|
Daha lvl 22 sıkılmadım ve sıkılcağımıda düşünmüyorum...
oyundan sıkılanlar size bir öneri ; Oyunu sadece kendiniz için oynamayın, Oyunun amacını gerçekleştirmek için oynayın...!
Mesela Benim amacım ; Guild'imizin adını duyurmak ve KARUS'lara günlerini göstermek...! Hee birde arkadaşlar "yılda birkez yapılan bir savaş duydum büyük savaş" diyorlar. böyle birşey var mı? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 2005 23:41 %0 | |
|
| abi benim NİCKİM HOPLATICI DİEZDEYİM.PAPPER MAGEYİM FLAMEYİM.NOSFERATU SENİN OYUNDA NİCKİN NE VE CLANIN İSMİ NE?BENİM LVL 46 BENİDE CLANA ALIRMISIN |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2005 02:23 %0 | |
|
Nosferatu Su Knight Online Tools ları bana yolayabilirmisin
ya birde millet burda paso lvl 60 55 lvl lerden bahssediyor.bu kadar koaly nasıl yapıyorsunuz
surda bu oyunna baslayınca 2 hafta oldu 38 lvl deyim.30 da sonra Exp ler artmak bilmiyor.Tek basına zaten kasamıyorusun.Bu arada Mage'yim ben.Zıca Zıca Öldürdügün Monster sana fazla exp vermıyoer ayrıca gücünde yarının altına iniyor.E hadi party e katıldık diyelim.Oda her zaman iyi bir party rast gelmıyor.Cogu zaman 8 kişilik partyde 3 tane mal cıkıyor onun yüzünden ölüyorsun.Az kalsın sinirden mouse parcalıyordum
neyse icinizde "Scrool of Fire blast" Kağidi olan varsa bana bayaa bi makul fiyata satabilrmi
Tsk ettim iyi oyunlar
[ Matthaeus : Mage : Beramus2 ] |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2005 11:36 (25/05/2005, 11:41) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: PenteqraM
Daha lvl 22 sıkılmadım ve sıkılcağımıda düşünmüyorum...
oyundan sıkılanlar size bir öneri ; Oyunu sadece kendiniz için oynamayın, Oyunun amacını gerçekleştirmek için oynayın...!
Mesela Benim amacım ; Guild'imizin adını duyurmak ve KARUS'lara günlerini göstermek...! Hee birde arkadaşlar "yılda birkez yapılan bir savaş duydum büyük savaş" diyorlar. böyle birşey var mı?
1000 np mi ? cok yapmışın be baba ) benim 35 lvl magenin bile senden cok npsi war.... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2005 11:40 %0 | |
|
Ha beyler bu arada pelerin hakkında biraz sallama haberler gordum burda. ben anlatayım...
Pelerin almanın 2 yolu var..
1-) 144000 np Yani level 3 clan olmak. level 3 olunca parasını vererek bi pelerin alabilionuz. ama sadece level 3 renkleri. bunlar mavi ve koyu mavi. level arttık ca renkleri de degiştirebiliyoruz...
2-) bu yolda clannın 0 np si olsa bile pelerin alma ihtimali var.
Bir Clanın Ally si olmak. Klan lideri Klan liderini Davet Ediyor. Pat bi bakıyonuz 35 lvl de pelerininiz olmuş. TAbi parayı kendiniz vereceniz ))
YAni her pelerinliden kacmayın.. Cz de tek novayla Full pelerinli 8 kişilik partiyi yatırdıgım oldu.. HAdi kolay gelsin..
Kasma yontemleri isteyen warsana anlatırım. söleyin yeter |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2005 11:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mailcantr
ARES lvl 60 archry ROGUE
ARES lvl61 ICE MAGE
Ares LVL60 warrior
walla bu oyundan hicte sikmadimm
roguem le artik sadece para ve NP kasiyorum
1000np yaptim 900m de para
istedigim herseyi satin alabilecek seviyedeyim
iron bow+8 ariyorum bulursam alacam
yardim isteyen varsa (lvl ve para haric) bilgi paylasimi gibi mailim
mailcantr@gmail.com
1000 np mi cok yapmıssın be baba. benim 35 lvl magenin bile daha cok var  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2005 23:26 %0 | |
|
aqa bana kasma tekniklerini anlat bide o para kopyalamayı daha ayrıntılı bi şekilde mailime gönderirsen sevinirim bunların ikisinide gönderirsen ii olur
ferhatemre@gmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2005 23:29 %0 | |
|
kasmaya cok ihtiyacım war bide senden bana lvl 60lık mage satmanı isticem oyun parası ile weya gercek para ile beramusta ikii haftada yaparsan cok ii olur |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2005 22:01 %0 | |
|
| 100.000np yazacaktim 1.000 yazmisim |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2005 13:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: mailcantr
Bu arada BOSS larin Spawn yerini isteyen arkadaslar varsa buraya nasil resim koyuluo bilmiomm bende varrr
kardeş boss ların spawn yerlerini koordinat olarak söylermisin?teşekkür ederim. |
| |
| |