cossacks 2 geliyo cossacks çılara duyurulur.resmi sitesinde çıkış tarihi 2005 in ilk yarısı olarak belirtilmiş.heycanla beklediğim oyunda inanılmaz yenilikler var...
age of taki gibi 10 adamla ülke yıktığımız bir oyun değil bu bir.devamı için resmi siteyi ziyaret edin http://www.cossacks.com ayrıca age of 3 ü de beklemiyorum değil,o da güzel ama ben cossacks ı daha heycanla bekliyorum.age of 3 hakkında bilgisi olan varsa bilgi versin..
age of 3 ü hiç tercih etmem çünki datalı yapmışlar yani adamların etrafında döne biliyorsun buda oyunun görünüşünü berbet ediyor...
yani bence iyi diiilll..
Cossacks II bana birinci serilerinden pek de farkli gelmedi. Ama bu oyunun da ayri bi havasi var bence. En hasta olduum yönü ise o savas sahneleri; gerçekten tüfekler patladiinda saga sola yigilan insanlrar cok ilgi çekici gelio bana. O küzey güney savaslarinin filmlerindeki sahneler gelio aklima.
cossacks 1 ai ve hareketsizlikten dolayı ezilmis , zevkli oynanabilir bi oyundu.
Cossacks 2 de ai düzelmistir heralde.
3 gün sonra ing versiyonu cıkıyo
oynayalım bakjalım nası olmus
osmanlı add on da gelcekmis
oyunda mısırın olup osmanlının olmaması ayrı bı muamma
Cossacaks kelimesi tutkunları için bir altın değerinde ben de cossacks tutkunu olarak bu oyunu bilenlerle mesajlaşmak isterim bizim şimdilik 8 kişilik bi ekibimiz var ama daha fazla insanla cossacks oyununu konusmak ve oynamak isterim KR@LX
serdar1804@mynet.com
serdar1804@hotmail.com
serdar1804@yahoo.com
HADİ COSSACKS'CILAR KENDİNİZE İYİ BAKIN
SERDAR.