Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 05:34 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 287 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Jedi Knight Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kotor 2

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
16 Mart 2005 18:09 (16/03/2005, 18:09) %0
Bildiginiz gibi arkadaşar koto2 çikti... millet oynama başladi.. ne yazikki ben bu gün oyunu bitirdim. tadi kursağimda kaldi.. Oyunun kapağinda olna 2 karakter Atris ve Darth Ni... özellikle Jedi master Atris i çok olay saf dişi biraktim ve bnm hikayemde pek bi etkisi olmadi... Darth Ni... yide saf dişi birkamam çok çok zor olmadi... dier Jedi master lar ise onlardan kolay öldüler...

Bunlarin kapak ta olmalari ve oyunada çok şey yapmamalari beni biraz düşündürdü... vede oyunda dark veya light olmak sanki hiç bişi ye yaramior gibi bişi... ndn mi derseniz oyunu light bitirdim ama pek bi etkisi olmadi ... size sölemiorum sonunu ama neyse

Oyunu farkli bitiren warsa yazarsa sevinirim

May be the force be whit u.

Delyyyy
Oyuncu
19 Mart 2005 18:44 %0
Dark side ve light sideda dibe vurusan light side bonus ve dark side bonus var , light sideda +3 str ve dark sideda +3 wisdom alıyorsun o yuzden darksanız hep dark olun ufak bi iyilik yaptınızmı gidiyor bonus yazık oluyor ayrıca oyun biraz abartı gerçekten , jedi guardian + weaponmasterim 33 str birde 26 civarı wisdomu vardı hem force hem saber götürüyordu demi-god olmuştu resmen

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
26 Mart 2005 07:34 %0
evet o özelliklere gelince biraz god-mode oluor oyun ama ben light side bonus aldim ama yani oyun bitmedi bana göre böle bi son olmaz kotor1 de en azindan light isen sith ler çöküordu - dark isen light lar çöküordu bunda öle bişi yok !! çok üzücü oyunun kapağindaki elemanlari bile çok çok az görüoruz dark lordu öldürdüm atris ise öldürmedim acidim ama gende bi yarari bile olmadi.

Oyundada 1000 tane hata war ! kotor3 ü beklicez.

Adrenomicon
Oyuncu
03 Nisan 2005 05:33 %0
olsun herşeye rağmen Kotor güzel

i scream u scream we love icecream
A.k.a "Nienna"
Drogyn Uo Staff Member

-bLazE-
Oyuncu
03 Nisan 2005 20:05 %0
avaturk forumlarında konuştuk bunları uzun uzun, buraya yazamayacağım herşeyi ancak şunu söyliyim KotOR II yarım kalmış bir oyun. Oyunun dosyalarında mevcut fakat oyunda kullanılmamış bir sürü görüntü, modelleme, ses dosyaları mevcut... Oyunu başka firmaya verdiler bir problemler oldu heralde proje süresinde falan sanıyorum dolayısıyla planlanandan çok daha kısa bir şey yaptılar.

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
07 Nisan 2005 17:49 %0
oyun sonundaki video ise iğrenç ötesi ytani tadi damağimda kaldi

JokerJan
Oyuncu
24 Nisan 2005 11:07 %0
Bence kotor2 güzel bir oyun henüz bitirmedim ama.. Bana da sizin söyledeiginiz gibi dark-light side fark1 pek yok gibi.. Dark olman1n tek avantaj1 senaryoyu k1salt1yor gibi geldi.. Light ta 5 saatte bitiriyorsan oyunu, dark ta 3.5-4 saatte bitiyor gibi geldi bana.. Ama bana göre oyun güzel..

Jando
Oyuncu
26 Nisan 2005 23:34 %0
Ben 1 i tekrar oynuyorum ve 5.kez oynamama rağmen birinci oyun hala daha zevkli geliyor,sarabiliyor.Ha 2 dende aşmış bi karakter nasıl yapılır onu öğrendim,aksiyonda maşallah beklediğimden fazla doyurdu o bakımdan ama hikaye anlatış tarzını beğendiğimi söyleyemem sonunu hiç mi hiç beğenmedim.

Darkness crushes the World...

DARK-KNIGHT=Stormtrooper

tiLi
Oyuncu
11 Haziran 2005 21:18 %0
Kotor 2 nin sonu beklentileri karşılamadı belki ama oyunun tamamının yetersiz olduğunun söylemek haksızlık olur. Kotor 1e ben de tekrar başladım. Ha bu arada kotor3 yeni bir motorla geliyormuş.

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
11 Haziran 2005 21:42 %0
gemlesi lazimdi zaten... kotor1 in hatri olmasa hiç oynamam.. bug lar çok

Twinmos 512x4 2GB dual ***Logitech Mx1000***
MSI NX6600GT VTD128MB
Thermaltake Xaser III Super Tower V1000A

obi-wan_kenobi
Oyuncu
09 Temmuz 2005 20:40 %0
ya ben oynuorum oynuorum bitmioyaaaa. ama ben hicbi masterı oldurmuorum. aksine yardımcı olmaa calısıom. ve coook sıkıldım. bırı bana napcaımı solesınya. tum gezegenlere gıttım ve masterlerle konustum. ama bir tek onderondan kovuldum. askerler falan saldırdı. ebon hawk yuzunden. ama ordaki master bana sonra konusurz fln dedi.. bide nar shaddaa da napcamya. ole salak salak dolanıom. lutfen bırı bana solesın.

-bLazE-
Oyuncu
09 Temmuz 2005 21:29 %0
www.gamebanshee.com

CometCowboy
Oyuncu
09 Temmuz 2005 21:41 %0
taam sen git nar shadaa da işlerini hallet o zaten hayli uzun bi bölüm olucak. Ondan sonra KELBORN sana Dxun'dan mesaj atıyo gel buraya Onderon'a gidebilirsin Master Kavarr senle görüşücek falan diye. Bu sırada Onderon'da civil war var. Queen thalia veya general vaklu hangisine yardım ettiysen kovulmadan önce ona göre onderon da savaşıcaksın.

TiesTorN
Oyuncu
10 Temmuz 2005 01:53 %0
ya oyunun başındayım daha ama light'lığın dibine vurmak üzereyim
+3 strength'mi alacam ben şimdi? e ben bunu alsam bile bir işe yarayacakmıki, +3'ten fazla bonus alamıyoruz biliyosunuz, e bendede zaten +3 bonus str var..?

CometCowboy
Oyuncu
11 Temmuz 2005 00:04 %0
o bonus olarak geldiği için kendi roundunda 2x+3 vuruyosun. Jedi guardian ve weaponmaster olursan bu katlar daha çok artıyo

obi-wan_kenobi
Oyuncu
13 Temmuz 2005 14:46 %0
saol cometcowboy tskler... ilerliom simdi. mira yla savasıom. hanharı fln oldurdum. jedi ı kurtarmaa gıdıom. sımdı mrada mı benle gelcek?? bıde ben coook sıkıldım ya. nolyo oyunun sonunda?? yanı bukadar ugrasmaa degcek bısemiii???? ve nezaman bıtyo. ben suan jedi guardian 16 ve jedi weapon master 4 um. daha nekadar war???

-bLazE-
Oyuncu
13 Temmuz 2005 21:03 %0
oyunun sonu rezalet, oraya kadar hiç zevk vermediyse bence bıraksan bişey kaybetmezsin.

CometCowboy
Oyuncu
14 Temmuz 2005 00:00 %0
sonuna çok rabet etme. blaze haklı çok iyi değil sonu, özellikle de ilk kotoru oynamışsan onun senaryosundan sonra bu pek iyi gelmez.

Ama yinede ben senin yerinde olsam oyunu tüm detayları ile oynayarak, verilen en küçük questleri bile yaparak, ve tüm diyalogları dinleyerek yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim. Zevkini çıkar yani. sonunu araştırmaya falan çalışma. oyna sadece

-bLazE-
Oyuncu
14 Temmuz 2005 00:46 %0
evet yani KotOR II'yi sonu için oynarsan, anlık şeylerin tadını çıkarmadan oynarsan büyük bir hüsran olur.

obi-wan_kenobi
Oyuncu
15 Temmuz 2005 16:05 %0
ewt haklısınız aslında. ama ilkini oynamadm. tawsie edermisiniz ilkini oynamamı . ewtya haklısınız bole yawas onamak daha zevklı ama sadece jedila. ben suan mirayla jediı kurtarmaa calıstıım ıcın pek zevk almıorum. ama soledıım gıbı jedila cok zevklı. ozellıklede dual lightsaberla sawasmak cok guzel. ya bide mrk ettiim bikacsey war. sorcamda solerseniz sewinirim.

1- ben pek ıngılızce bılmıorum. yanı hazırlık okudum ama ıste anlaa bıldıım kadarıyla. konsey nie benım lightsaberimi aldı???
2-oyunun konusu ne? yani bunun ustune mi? ben jedi unvanını geri mi kazanmaa calısıom????
3-bide dier jedimasterlardan farklı olarak atris beni pek sewmio gibime geldi. yani dierleri bende ii izlenim berakti. nie??

Jando
Oyuncu
15 Temmuz 2005 16:55 %0
alıntı:
Gönderen: obi-wan_kenobi
ewt haklısınız aslında. ama ilkini oynamadm. tawsie edermisiniz ilkini oynamamı . ewtya haklısınız bole yawas onamak daha zevklı ama sadece jedila. ben suan mirayla jediı kurtarmaa calıstıım ıcın pek zevk almıorum. ama soledıım gıbı jedila cok zevklı. ozellıklede dual lightsaberla sawasmak cok guzel. ya bide mrk ettiim bikacsey war. sorcamda solerseniz sewinirim.
1- ben pek ıngılızce bılmıorum. yanı hazırlık okudum ama ıste anlaa bıldıım kadarıyla. konsey nie benım lightsaberimi aldı???
2-oyunun konusu ne? yani bunun ustune mi? ben jedi unvanını geri mi kazanmaa calısıom????
3-bide dier jedimasterlardan farklı olarak atris beni pek sewmio gibime geldi. yani dierleri bende ii izlenim berakti. nie??

Not:Hikayeyi bilmek istemeyenler bakmamaya çalışırsa sevinirim elim kolum bağlı kaldı.

İlkini kesinlikle tavsiye ederim senaryosuyla sarmayacağı kişi yok ve ikincisinden daha iyi bence.Sorularına gelince(aslında az olan hikayeyi anlaman oyunu daha da sıkıcı yapar ya neyse);

1-Mandalorian Savaşlarından dönen(en azından döndüğü bilinen) tek jedi olduğun için konsey seni cezalandırıp jedi güçleri ve lightsaberinden uzaklaştırıyor.Ceza vermelerinin nedeni ise o savaşa jedi konseyinin katılmama,en azından bekleme kararı alması,senin karakterinin de bunu kabullenememesi ve Malak ile Revanın yanında Mandalorianlara karşı savaşa katılmasıdır,yani geçmişte jedi konseyi kararına aykırı davranmasıdır kısaca.

2-Hem ünvanını geri kazanmaya,seni cezalandırmalarının değişik bir nedeni varsa onu bulmaya hemde sithi durdurmak veya konseyden intikam almak için jedi konsey üyelerini bulmaya çalışıyorsun.

3-Konsey üyelerinin ilki ve en tersi olarak doğal olarak Atris sana geçmişte yaptığından dolayı kızgın.Diğerlerinin de çok sevdiği söylenemez.Ama Atris biraz ters bir karakter dediğim gibi,o yüzden ilk gördüğü anda yakana yapışıyor.

Darkness crushes the World...

DARK-KNIGHT=Stormtrooper

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: