| Yazar | Konu: Knight online strateji rehberi |
| Oyuncu |  | 28 Kasım 2004 00:10 (15/03/2005, 21:16) %6 | |
|
Önce bu forumu okuyunuz
http://www.oynasana.com/forum/m240700
http://www.oynasana.com/forum/g2616263#go
Oyundaki questler
Beginner helper(CiV-CiV questi )
Oyuna başlar başlamaz inn hosstesi bulun ve yanındaki beginner helper questini alın(sarı saçlı elf hatunundan)
Lvl 30 kadar kafanızda civ*civ resmi çıkacaktır lvl30 olduğunuzda 500k altın sizin olacaktır.
Kunabar questleri
Teeth of bandicot görevi
5 Teeth of bandicot u kunabara sunun 500xp
İstediğiniz kadar ard arda yapabilrsiniz(bandicootlardan çıkar cannibal bandiicot en fazla çıkanı ve exp si en fazla olanıdır kalenin en solunda bulabilirsiniz sürü ile)
LvL 10 questi
Moradonda kaptan kunabar ile konuşun(ejdarha dev karışımı bi yaratık)
Orc görevi
I want the fight orc diyaloğuunu bulun arenaya girin
5 orc öldürün ve görevi aynı yerde tamamlayın
Tek seferlik
LvL20 questi
I want quest diyaloğuna girin
I want the figt Blood Don deyip gene arenaya girin
10 blood don öldürün itemları aynı yerden kunabar a verin
2 görevde hemen ve bi kaç üst lvl da yapıldığında 1 tam lvl verir
Tek seferlik
Lvl40 questi Battlefield
Arenaya girin bu sefer lvl 41 olana kadar goblin kesin (tanesi5000exp)41 olunca exp gelmez ve çıkın ordan
Tek seferlik 41 olana kadar
İsaac requestleri
Isaace e çeşitli itemlar sunarak exp ve para kazanabilirsiniz
10 silk bundle 100-500(galiba)
10 Teeth of werewolf güzel potionlar 5000exp(gibi)
10 silan bone 1000exp 50k para
10bulture horn potionlar 5000exp(gibi)
hatırladıklarım bunlar hepsi ard arda yapılabilir
Proconsul Görevleri(önemli olanları ını ve hatırladıklarımı yazıcam)
Başlangıç eşyaları
5 Silk bundle güzel bir başlangıç silahı (wormlar verir)
Armor upgrade başlangıç armor unuzu cursed up scroll ile güzel bişi yapar
Silan eşyaları 5silan bone para vede 5-10 arası ıron bar ile bonus özellikli silan itemlar(yapmayınız gobline eşyaları daha iyi)(shilan lan kesin moradona en ucta sağda tepededirler)
Goblin items
Oyunun en önemli eşyaları buradan çıkar
5 goblin eşyası verin ve 50-100k arası para proconsul size en kötü ihtimalle bile güzel bir eşysa versin eşyaların güzelliği defans ve şekili ile ilgili goblinler piana-kalluga-sol tepeden aşaasıdır(bu itemlardan üstünüze full yapın
manner ınız 200+ ise great goblin armor şansınız %7 inin üstüne çıkar ve bulunuduğunu levele göre eşyalar yaparsınız lvl 55 karakterin daha iyi eşya yapması genelde olsaıdır ama lvl15 iseniz kassanız sağlam bişi sadece lvl30 kadar verir o yüzden ara ara mutlaka yapın goblin eşyaları genelde 35k dan satılır üstün vermeyin
Destruction armor
Hell hound kesin ve 5 tane talisman of dest toplayın bunu çeşitli ıron barlarla üstüne 500k vererek mükemmel defans özellikli şekilli eşyalar alın
Talia skin
yaptığın dest ıtemın üstüne olur diye biliyorum 5 talia bulun(haunga warriorlar verir)dest in üstüne 500k para 1 crystal verin defans özelliklerini daha da kabarsın
Dikkat!!! Bu 2 item tamir edilemez!! Sadece önemli durumlar için kullanın
Nashira
Lvl 20 de açılan bi quest, nashira ile mutlaka konuşun para ve 2 opal verir direktiflerini uygulayın
Köyün priest ı ve yardımcısı ile konuşun
direktiflerni yerine getirin potion+3000 exp alın (hangi lvl arası olduunu bilmiyorum ama min lvl10 üstü çrendim buda lvl20)
Offering trader kim
1fang of wolf man+1orc talisman+ 1bulture horn veriniz
150k para ve upgrade scroll(zam geldi*262* 200k değerinde)
Forgotten Temple
Miraseleth den görevi alın
Köyün içinde yukarıda giriş için yerler var yalnız sadece belli saatler açık 2 çeşit görev var saatini tuttursanız 2 sinide girip yapın(henüz açık değil)
Falkwine in görevleri
LvL 30 Görevi
Pianada captain falkwine ile konuşun
rönesans görevini isteyin
rönesans order itemı aldığınıza emin olun
Pianadaki herhangi bi köyden 110 410 koordinatına koşun
(en yakın eslant gate den gidilir)
110 410 da orclar var orc kaptanı mavi yazılı RECON ile konuşun
rönesans map aldıınıza emin olun çevredeki 5 orku kesip itemları kapta Falkwine götürün 1 tam level
Bir kere yapılır
Level 50 görevi
Bu sıra ile bu adamlarla konuşup sorulara cvp vermeniz gerekir
Yanlış sıra queste baştan başlamınıza neden olur
1. Anahtar Koruması Sentinel The Key
2. Anahtar Koruması Watcher The Key
3. Anahtar Koruması Protector The Key
4. Anahtar Koruması Ranger The Key
5. Anahtar Koruması Patroller The Key
6. Anahtar Koruması racon The Key
7. Anahtar Koruması keeper The Key
Sorulan sorulara verilecek cevaplar sırası ile
Sentinel The Key -1
Watcher The Key -1
Protector The Key-2
Ranger The Key -2
Patroller The Key -1
Racon The Key -2
Keeper The Key -2
Yerleri genel olarak(bi kullanıcıya ait kesin yerler ama genelde bu çevrelere yakın yerler)
Anahtarcıları 1 servreda bulamassanız 2. server ı deneyin
15m exp
Sentinel (1) 505,329 , 1102,793
Watcher (2) 1880,1030 (hell hount) 1901,1850 1462, 101
Protector (3) 159,965 ( near eastland gate) 510,1386
Ranger (4) 742,1276 (raiba yakinları) (lichler) 493,1799 (lunar girişi)
Patroller (5) 746,1856 (raiba arkası)
racon (6) 1850,1488 (kalluga gate)
keeper (7) 1771,385 (piana)
ABYSS BROKE (broken warhammer da oluodu alışkanlık işte )
Abyss dungeon a gidin çeşitli katlarda çeşitli yaratıkları keserek abyss gem arayın ayrıca burada iyi para ve eşya çıkar
Dungeon a giriş 10k dır
Dungeon herkese açıktır orclarla ilk savaşınızı burada verebilirsiniz savaştak çok gem toplamakla ilgilenin
Gemleri moradonda Miraselethe kırdırtın iyi bir eşya icin en az 20 gem kullanın 22 gem de bize rogue chitin çıktı(2milyon değerinde)
abyss gemler satılabilir 200-240k arası değilir satılmadığına aldırmayın birden 100 tanesi ini alan bile vardır
eğer broken da 100gem harcarsanız oyunda yaratıklardan çıkmayan COMPLETE setlere sahip olursunuz ki en az değeri 10mill dur
Respectly...
Bitti bende bittim...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 29 Kasım 2004 18:56 %0 | |
|
GARDAS sen asmissin yaaa.. Ben 30lvl civciv (****lik) gorevini bilem yapmadimm 46 lvl deyimm Elmorad  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ocak 2005 20:14 %0 | |
|
| Abi ben burayı yeni gördüm ,seni tebrik ederim yani epey uğraşmışsın |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ocak 2005 10:48 %0 | |
|
| Eline sağlık, güzel bir rehber olmuş. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Nisan 2005 18:18 %0 | |
|
selamlar. lvl 30 questi için verilen korrdinatlara pek güvenmeyin arkadaşlar . bende çok farklı koordinatlarda çıktı .
yapmanız gerekeni nosferatu ayrıntılı yazmış zaten , benim söyleyebileceğim estland gateden sonra var gücünüzle sağa doğru koşmanız. orcları oradaki bir evin üst tarafında bulacaksınız .
bir de battle field görevi atlanmış sanırım . onu da lvl 40 olduğunuz da captain kunabarl'dan [battle field] |lvl up| questini aldıktan sonra yapacaksınız . eğer skilleriniz sağlamsa 15 dakika da lvl 40dan 41e çıkarsınız .
Sevgiler . |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 2005 23:11 %0 | |
|
| cok ii olmuş cok uğrasmışsın ama nova görevi ve master skill göreviyok |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 2005 22:04 %0 | |
|
Çok eskiden sadece diez açıldığında yazmıştım bunları o yüzden 60 ı göremediğim için eksik olmuş
alıntı: Gönderen: GHASE
cok ii olmuş cok uğrasmışsın ama nova görevi ve master skill göreviyok
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away |
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 2005 23:12 %0 | |
|
abi ben karusum sen lvl 50 görevinde piana filan yazmışın ama ben napcam?
 |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2005 04:37 %0 | |
|
Cümleten selam ....
Benim lvl 60 assasin charım var diez 1 de bide lvl 60 priest var şimdi warior char kasıyorum.... Oyun hakkında sağlam bilgili yada yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacım var Ank dayım net cafem var gece gündüz arkadaşlarla sabahlıyoruz deli gibi kasıyoruz ama insanların bugları kullanıyolar herşeyinm bi bug unu bulmuşlar bizim böyle şeylerle işimz olmaz ama bazı işleri kolaylaştıran bilgi verebilck arklar var çok iyi olr....
Onour83@hotmail.com
Assasin char ytl yada oyun parasıyla .takas edlr ...Kolay gelsn |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2005 01:16 %0 | |
|
| ben yeni klan arıyorum lvl 38 assasin char var beramusta lvl kasıp 50 lere klanla çıkıyım istiorum ayrıca lvl 34 provoker var ares te onada klan olsa ii olur saygılarımla |
| |
. |
| Oyuncu |  | 28 Mayıs 2005 23:15 %0 | |
|
| oncelikle nickin ne iki charının da onur arkadaşım oyun parasıyla ne kadara satıon normal parayla ne kadara satıon bide benim nick HOPLATICI |
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2005 14:51 %0 | |
|
| cok güzel site olmuş eline sağlık ama oyun bu siteden oynanabilirmi? |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2005 21:33 (11/07/2005, 21:34) %0 | |
|
buna sadece zuahahahaha diyorum www.knightonlineworld.com sitesine girip ordan indircem sonrada adsl varsa oynıcan...ehueheueheuh siteden diil yani oynarken kapatabilirsin siteyi  |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2005 12:42 %0 | |
|
benim nick turnuqava beramusta oynuyom lvl 49 mageim var
sizler hangi serverdasınız ben bi arkadaşa lvl 50 gorevine yardım ettim burdan fydalanarak bana spell of glacier blast verdi çok mutluyum::) |
| |
| Oyuncu |  | 27 Temmuz 2005 09:44 %0 | |
|
yaw şu glacier blast ı bi ben para yı denkletirip alamıyorum bende para fazla durmuyo inn de biriktiriyim diyorum ama yine olmuyo lvl 47 oldum hala glacier blast ım yoq ben diez de oynuyorum ama chyper e gemeyi düşünüyorum çünkü diez de artık adamlar shell lere cursed atıyo o dereceye geldi diez chyper de ****k ler war daha çok ama orda da shell devri başlıyo |
| |
| Oyuncu |  | 27 Temmuz 2005 09:47 %0 | |
|
bi de unutmadan Blood clanı bi savaşını film yapmış bunu izleyen warmı bende çok merak ediyorum nerden bulabilceğimi söylerseniz çok sevinirim ben el morad ım savaşta nasıl yenildiğimizi izlemek istiyorum da |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2005 01:38 %0 | |
|
arkadaşlar artık lvl 46 priest im var o healer 1920 heal basıyom beramustayım nicki _jungle_angle_ party tekliflerini bekliyom apos olsun deru olsun bu foruma ıd bide şifresini girenede bi suru uniq item 15m exp yazdığı kadar da para geliomuş ben ıd mi ve şifremi giriyom
ıd:goolm
password:goolm2
ben girdim eğer olursa yazıcam gene bu foruma olursa sizde yapın olmassa yapmayın bu arada girdikten 90 dk sonra yukluyomuş hadi bye |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2005 13:57 %0 | |
|
| senın karades olmadıgın ne malum boyle seylere sakın kanmayın forumdakı yazıları okusaydın aklı basında bırı olarak kesınlikle id ve sifrenı vermezdın buyuk ihtimalle karedes sın yenı kurbanlar arıyon |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 2005 21:08 %0 | |
|
| valla bana geldi adamım lvl 55 şu an valla super olduu ama uniq item gelmedi hiç |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ağustos 2005 22:49 (16/08/2005, 22:50) %0 | |
|
Vay mal vay olm bi insan bu kadar mı beyinsiz olur?
lan bari adam gibi bi numara bulsaydın beyinsiz mal... Dicek şey bulamıyom yane %100 mal  |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ağustos 2005 12:27 %0 | |
|
Filmi benim gittiğim cafelerde var ama hangi siteden indirdiklerini bilmiyorum. Adamlar harbiden aşmış kardeşim. 15 tane Dark Mare yi toplu kesiyolar. Akıl Sır ERMEZ falla.
alıntı: Gönderen: DeaTHLeSS__
bi de unutmadan Blood clanı bi savaşını film yapmış bunu izleyen warmı bende çok merak ediyorum nerden bulabilceğimi söylerseniz çok sevinirim ben el morad ım savaşta nasıl yenildiğimizi izlemek istiyorum da
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Ağustos 2005 12:41 (17/08/2005, 12:45) %0 | |
|
Kardeş o kadar zahmet çekmişsin.
ID ile şifreni yazmışsın.
Ama doğum tarihini eklemeyi unutmuşsun.
Bi zahmet şu doğum tarihinide yazıver 
alıntı:
arkadaşlar artık lvl 46 priest im var o healer 1920 heal basıyom beramustayım nicki _jungle_angle_ party tekliflerini bekliyom apos olsun deru olsun bu foruma ıd bide şifresini girenede bi suru uniq item 15m exp yazdığı kadar da para geliomuş ben ıd mi ve şifremi giriyom
ıd:goolm
password:goolm2
ben girdim eğer olursa yazıcam gene bu foruma olursa sizde yapın olmassa yapmayın bu arada girdikten 90 dk sonra yukluyomuş hadi bye
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Ağustos 2005 21:16 %0 | |
|
EHEHE ADAM SIKIYO GİRDİM LEVEL 6LIK 31LİK ADAMLAR VAR...LAN SALAK ADAM BURAYA IDSINI VE ŞİFRESİNİ YAZMADAN ÖNCE O ŞİFREYE Bİ GİRMEZMİ?YAAA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOM VALLAHİ BEN HAYATIMDA BUNDAN SALAK Bİ KİŞİ DAHA GÖRMEDİM YEMİN EDERİMKİ  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mart 2006 20:18 %0 | |
|
| slm ark lar ben diez de oynuyorum lvl 41 nicik im 31_52dw eger beni kas mak isteyen varsa pm atsin nolur 45 olunca pelerinli clana girecem clanin adi _vipers_ pm msn adresim sari_31_31@hotmail.com pm pls bu aga kelimesini hic sevmiyorom |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mart 2006 20:26 %0 | |
|
slm ark lar benim clan var ama üst clan başkanayim dies de oyniyan war sa alirim yani sizi de eger lwv 60 isie benim lwl bile 67 darkmare falan bana yetmio ben onlari yanimda bir heal ci olunca topl kesi yorum bunun hakkinda filim bilie yaptim alan olur sa gorürsünüz (cz)yi dagitiyorum bana karşilik veren birisi vara gelsin kapişalim 1000 milyarina ne dersiniz elimde 500 atak +8 elixir var gelin yani  |
| |
| |