Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 15:37 Toplam 182 oyuncu 47 sunucu 932 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Guild Wars
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Rpg oyunlarından birisi.. guildwars

SaDisT_RaHiP
Oyuncu
10 Nisan 2005 01:46 %0
www.guildwars.com bence bu oyun tek geçilmeli, wow un aksine grafikler harika üstelik düşük sistemler bile destekliyor.. bence kesinlikle bunu araştırın.. klanların savaşında görüşmek üzere..

Fantastic Man.

[VeR!TaS_KeNSeN]
Oyuncu
10 Nisan 2005 09:58 %0
Wow'un aksine oyuna aylık para vermek zorundada değilsiniz. Ama yeni çıkan chapterlar ( ? ) 'ı oynamak istiyorsanız bir miktar para ödeyip bunları alabiliyorsunuz..
Gerekli açıklama
alıntı:

There is no subscription fee for Guild Wars anywhere in the world. The game was built from the ground up with this factor in mind, and we do not intend to change the policy. In fact, we have invested a great deal of time and resources to develop a network that will allow us to promise that there will be no fees in the future. This is what we want as developers, and what we want as gamers. Our model, offering a new chapter in the Guild Wars saga every six to nine months, will sustain the game and will enable us to support the free online play. These chapters will always be optional, and you will be able to continue to play with your friends regardless of your decision to purchase the newer chapter.

In some areas of the world, paying a subscription fee may be an option for some players. For instance, this may be a choice offered to those who play at gaming centers or game cafs. But anyone, anywhere in the world, will have as one option the ability to play without a subscription fee, and of course to have access to all content in that manner.

Everything has the beginning has an end with headshot
(PcsP Oracle)

Carpath1A
Oyuncu
10 Nisan 2005 15:45 (10/04/2005, 15:46) %0
Bir ara oynayım diye heveslenmişitm bu oyunu fakat unttum kaldı gitti bende screen shotları var fena deil aslında....wow sırf para tuzağı millette yutmuş aslında guild wars knight online gibi ücretsiz olsaydı bütün gün oynardım çok süper bence.... saygılar

www.rkclan.8m.net irc.sohbetevi.net #rkclan Rohan Knights 4EVA!

Cael
Yarbay
Yarbay
14 Nisan 2005 16:40 %0
chapter dedigin expansion pack, onların da oyle olması dogal zaten.

oyunun wowla pek bi ilgisi yok daha cok asiri pvp olan fps/rpg. ben oynuyo olucam cikdiginda beklerim.

there is nothing in this world worth to believe in

SaDisT_RaHiP
Oyuncu
21 Nisan 2005 05:59 %0
evet dediğiniz gibi aylık haraç gibi para ödemek yok, fakat oyunu almak pekte kolay değil, oyunu gerçekten almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Bu arada geçen hafta sonu oyunun betası açılmıştı, gerçektende inanılmaz derecede etkileyici, kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Bu arada bi arkadaşım knight online dan bahsetmiş dostum bu oyunun grafikleri hiçbir oyunda yok o yüzden beleş olması beklenemezdi bu arada knight online beleş değil sadece beta testing süreci dolayısıyla geçici süre free.GW'deki büyü castleri bile insanı delirtiyor, adam büyücü olmayı felan düşünüyor yane p
http://www.guildwars.com/gallery/movies/default.html

cinematic trailer ları burdan izleyebilirsiniz..

Fantastic Man.

[VeR!TaS_KeNSeN]
Oyuncu
24 Nisan 2005 19:43 %0
Ben Pre-Order yaptım yaklaşık yarım saat önce PreOrder yapmak isterseniz
www.sendit.com 'a guildwars yazın türkiyeye getirme maliyetleri sadece 20(tam olarak 19.49) pound (Teslimat ücreti ile birlikte )

Hepinize tavsiye ederim

Everything has the beginning has an end with headshot
(PcsP Oracle)

Heinric Severloh
Oyuncu
29 Nisan 2005 18:51 %0
Gercekten oldukca guzel bir oyuna benziyor.Diger mmorpglerden farklı bir yapısı var.Aylık para istememeside ayrı bi guzel Tabiki durmayıp istedim bende gelsin bi oynayalım bakalım

SaDisT_RaHiP
Oyuncu
04 Mayıs 2005 01:17 %0
Oyuna gelen arkadaşlara bi davetim var, Angels Of Apocalypse [AoA] guildimize başvurmalarını bekliyorum.. şuan 20 kişiyiz. serverdaki en kalabalık guildlerden biriyiz ve %90 ımız türk ) sizleride aramızda görmek isterim..

Fantastic Man.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: