Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 05:29 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 298 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Siberlig
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Road to eswc son elemeler

akara
Oyuncu
18 Nisan 2005 11:41 %0
Road to ESWC 8. eleme kayıtları açılmıştır.

Zaman kısıtlamaları nedeniyle Road to ESWC elemeleri bu hafta sonuçlandırılacaktır. Elemeler 24 Nisan Pazar İstanbul, İzmir, Bursa, Konya ve Sivas'daki oyun merkezlerinde yapılacaktır.* Tüm takımların katılımlarını hafta içerisinde siberlig web sitesi üzerinden yapıp cumartesi gününe kadar katılım ücretlerini eleme merkezlerine ödemeleri gerekmektedir.

Bugüne kadar yapılan elemelerde aşağıdaki takımlar Road to ESWC finallerine katılmaya hak kazanmışlardır:

İstanbul
Feuer Frei
team.brt
gameDependent
The Gamer Team
Dark DivisioN
Hatred
Lycans

Sivas
Deep Blue
airport net cafe

İzmir
Requiem
myFT
HeadQuarters

Toplamda 16 as, 2 yedek takım finallere katılmaya hak kazanacak ve finaller takımların konaklama maliyetlerini düşürmek açısından 1 gün içerisinde yapılacaktır.

* Ankara'da eleme yapılabilmesi için 16 takımın çarşamba akşamına kadar web sitesi üzerinden kayıt yapmış olması gereklidir. Daha önce katılan takımların tekrar başvurmalarına gerek yoktur. Ankara takımlarının farklı illerden katılımına izin verilmeyecektir.

COOL`E
Oyuncu
18 Nisan 2005 12:23 %0
Yani bu haftaki elemelerden sonra finaller başlıyor ?

zomb1e
Oyuncu
18 Nisan 2005 13:06 %0
Ankara takımıyız carsamba gunune kadar butun ankara takımları su kayıtlarını yaptırsında baslayalım artık pls

FT|holydiver
Oyuncu
18 Nisan 2005 13:21 %0
neden ankarada 16 takım kayıt yaptırsın gıbı bır not dusuluor hala su ana kadar 16 deıl 10 takımla bıle yapılan eleme yok izmir 1. eleme 3 takımla yapıldı artık kac takım kayıt yaptırırsa o kadarıyla yapılmalı su olay

t0mcraft
Oyuncu
18 Nisan 2005 14:00 %0
istanbuldan kac takım cıkıcak?

explod3
Oyuncu
18 Nisan 2005 15:47 %0
sonunda bee .... istanbul finallerinde görüsmek üzreeee.

co1L
Oyuncu
18 Nisan 2005 16:35 (21/04/2005, 13:56) %0
.

akara
Oyuncu
18 Nisan 2005 17:32 %0
alıntı:
Gönderen: co1L

nasil kayit yapdiracaz.

Öncelikle Oynasana.com klan sisteminde kayıtlı bir takımınız olmalı. Daha sonra http://www.siberlig.com adresine login olup "Etkinlik Kaydı" kısmına tıkladığınızda kaydınızı yaptırıp, katılacağınız etkinlik merkezini seçebilirsiniz.

joLt
Marmara Net Cafe

18 Nisan 2005 18:38 (19/04/2005, 12:48) %0
alıntı:
Gönderen: akara
Ankara'da eleme yapılabilmesi için 16 takımın çarşamba akşamına kadar web sitesi üzerinden kayıt yapmış olması gereklidir. Daha önce katılan takımların tekrar başvurmalarına gerek yoktur. Ankara takımlarının farklı illerden katılımına izin verilmeyecektir.

Diyelimki 16 takım kayıt yaptırmadı ne olucak??? Başka şehir'de elemeye girmelerine izin werilmiyor..İstanbul , izmir 'de falan 3 4 Takımla eleme olurken Neden Ankara'da 16 Takım $art ko$uluyo ben onu anlamadım..

u Olayın Sonunu Hiç İyi Görmüyorum...!!! Hadi Hayırlısı

Angarato Amandil..!!

Her Şey Yalan..

xeNophon
Oyuncu
18 Nisan 2005 19:12 %0
bir minicup a 16 takım girerken r2eswc ye 5 takım bulunmuyor ilginç

oz|N
Oyuncu
18 Nisan 2005 20:20 (18/04/2005, 20:23) %0
* Ankara'da eleme yapılabilmesi için 16 takımın çarşamba akşamına kadar web sitesi üzerinden kayıt yapmış olması gereklidir. Daha önce katılan takımların tekrar başvurmalarına gerek yoktur. Ankara takımlarının farklı illerden katılımına izin verilmeyecektir.
Amaç ??+^?'+?^'^'+?

cnc ' Bedo
Oyuncu
18 Nisan 2005 20:26 %0
BİR YANLİŞLIK VAR DUZELTIRSENIZ SEVINIRIM BIZ TURNUVAYA CNC OLARAK GIRDIK AMA DEEP BLUE DIE KAYITLAR GECMIS SIVAS ELEME MERKEZINDE SORDUM EGER SORUN OLURSA KAYIT YAPTIRALIM CNC DIE AMA SORUN OLMAZ DENDI. SANIRIM BI SORUN OLMUŞ DUZELTIRSENIZ SEVINIRIM

akara
Oyuncu
19 Nisan 2005 00:24 %0
alıntı:
Gönderen: FT|holydiver
neden ankarada 16 takım kayıt yaptırsın gıbı bır not dusuluor hala su ana kadar 16 deıl 10 takımla bıle yapılan eleme yok izmir 1. eleme 3 takımla yapıldı artık kac takım kayıt yaptırırsa o kadarıyla yapılmalı su olay

Ankara elemesi bizzat Siberlig ekibi tarafından yapılacak büyük bir eleme olacağından 14-16 takımlık bir eleme yapılacaktır. Bu kararın alınmasına önceki turnuva elemelerinde yaşanan son anda katılmaktan vazgeçen, yenilmekten çekinen ve fikir değiştiren bölge takımları sebep olmuştur.

AMD*Quash|TankJR
Oyuncu
19 Nisan 2005 00:29 %0
Konuşmayayım, muhattab olmayayım diyorum ama siz beni çileden çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Ankara'da eleme yapılması için neden 16 takımın gerekli olduğunu bana mantıklı bir şekilde açıklarmısınız. (Diğer illerde min. 3 max. 8 takımla elemeler gerçekleşirken) Ayrıca Ankara'dan hangi turnuva elemelerine 12 takımdan fazla takım katıldı?
Hadi neyse bunların hepsini geçtim, Ankara takımlarının başka şehirlerden elemeye giremeyecek olması ne demek. Bu kadar kendinizi kasacağınıza kardeşim biz Ankara takımlarının turnuvamıza gelmesini istemiyoruz diyebilirsiniz.

Bu sorularıma acil cevap istiyorum.

AMD*-team.quash-
http://www.amdteamquash.com

AMD*Quash|TankJR
Oyuncu
19 Nisan 2005 00:31 %0
alıntı:

Ankara elemesi bizzat Siberlig ekibi tarafından yapılacak büyük bir eleme olacağından 14-16 takımlık bir eleme yapılacaktır. Bu kararın alınmasına önceki turnuva elemelerinde yaşanan son anda katılmaktan vazgeçen, yenilmekten çekinen ve fikir değiştiren bölge takımları sebep olmuştur.

Ankara'da 50 milyon verip o turnuva elemesine katılacak 16 tane takım varmı bi sorsanıza.

AMD*-team.quash-
http://www.amdteamquash.com

co1L
Oyuncu
19 Nisan 2005 07:54 %0
alıntı:

Öncelikle Oynasana.com klan sisteminde kayıtlı bir takımınız olmalı. Daha sonra http://www.siberlig.com adresine login olup "Etkinlik Kaydı" kısmına tıkladığınızda kaydınızı yaptırıp, katılacağınız etkinlik merkezini seçebilirsiniz.

simdi ole bir olay bence cok sacma.bu sitede clanim yoqsa ben katilamiyacam.Ariyacam bir # var sa ole kayit yapsam olur mu?

freak57
Oyuncu
19 Nisan 2005 10:38 %0
yaa valla bırakın peki simdi kac takım var ankarada kayıt yaptıran bir ceVap YaZ!n.
ANKARADAN TAKIM MI.İSTEMİYONUZ..
RPLKS PEKİ VARMI.KAYITLARDA

sky1nn
Oyuncu
19 Nisan 2005 14:14 %0
sız once sunu kabullendırın kendı kendınıze ankara takımları her zaman dıger ıllerın takımlarından basarılı olmustur sız de sureklı olarak ıstanbul takımlarını tutuyosunuz (bunun nedenınıde anlamadım ama)sız ıstanbul da guvendıgınız kach takım varsa hepsını ankara takımları ezmıstır.sız ankara takımlarından ne ıstıyosunuz once onu soyleyın daha sonra turnuva yapın

clarky
airport net cafe

19 Nisan 2005 14:18 %0
abi bırakın ankarayı falan gelin sivasa her türlü desteği sağlamaya hazırız

clarky
airport net cafe

19 Nisan 2005 14:21 %0
teamquash'ı destekliyorum!'^!'^!'

-rebel
Oyuncu
19 Nisan 2005 14:40 %0
alıntı:
Gönderen: aNc.cLaRK
abi bırakın ankarayı falan gelin sivasa her türlü desteği sağlamaya hazırız

dostum ankara takımlarının baska bi sehirde elemeye girmesinede izin verilmior....

Notorious
Oyuncu
19 Nisan 2005 14:46 %0
Tamam Güzel Tek bişey Soracam : *Ankara'da eleme yapılabilmesi için 16 takımın çarşamba akşamına kadar web sitesi üzerinden kayıt yapmış olması gereklidir. Daha önce katılan takımların tekrar başvurmalarına gerek yoktur. Ankara takımlarının farklı illerden katılımına izin verilmeyecektir.

Yani ankara'da 16 takım olmazsa , başka illerdende eswc elemelerine giremiyosak ankara takımları istanbulda oynayamayacak oylemi ? Amacınız Ne Sizi Neyapmaya çalışıyorsunuz bizede acıklayın bızde bilelim.. imdat ya !

bRaynn<mka>
Oyuncu
19 Nisan 2005 15:24 %0
önceden Ankara'daki organizasyonlara ilgi bu kadar az değildi. Siberlig Ankara elemelerine bu yıl fazla ilgi göstermemesi yüzünden bu tür sorunlar yaşanıyor bence. biz katıldık ama 16 takıma ulaşıcak gibi değil. hayırlısı diyoruz artık

GOMURDAK
Oyuncu
19 Nisan 2005 15:33 (19/04/2005, 15:37) %0
şimdi ben anlamadım diğer şehirlerde 3-5 takımla eleme yapılmış ama ankarada 16 aşağısı olmuyor, ankarada 16 takım çıkmıyor, başka şehirlerden de girilemiyor, yani hiç bir ankara takımı finallere katılamıyor. hmm pek güzel pek yaratıcı ama üzgünüm 8 yaşında bebeler bunun arkasını görür.

zamanında bırakıp kurtulmuşuz. kalan kankalara kolay gelsin.

edit : bi de şimdi aklıma geldi bi tavsiye vereyim, "ankarada ebola salgını var o yüzden ankaralı takımları almıyoruz" gibi bi sebep öne sürülürse daha inandırıcı olur. bu 16 takım hakikaten çok komik, top 10 gerizekalıdan jüri kurup önlerine koysanız inanmazlar ya.

bL
vendetta

19 Nisan 2005 15:42 %0
ooh misss

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: