Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 05:21 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 256 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Adrenalin gamer 2'den yeni fotoğraflar.

nvda

24 Şubat 2005 10:42 %0
Bilindiği üzre Bullit resmi adrenalin gamer sitesinde 6.6'dan sonra yeni versiyon çıkmayacağını belirtmişti (HL1 tabanlı). Ama Half Life 2 çıkmadan önce Bullit ve arkadaşları tekrar kolları sıvadılar ve Adrenalin Gamer 2'yi yaptılar. Oyunun ne zaman çıkacağı belli değil ama oyunculara gösterilen screenshotları oldukça iddalı bir oyun olduğunu gösteriyor.

Galeri: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

retorique
Oyuncu
25 Şubat 2005 19:04 %0
ne kadar tutulur merak konusu

ya çaresizsin;ya çare sensin
ya ümitsizsin;ya ümit sensin

[mtx]Honest
Oyuncu
26 Şubat 2005 16:08 %0
Turkiyede kac kisinin sistemi yeticek oynamaya ? Kac kişi orjinal keye sahip ? Turkiye'de multiplayer Hl ortamı bitmiştir artık...

Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

Silphatos
Albay
Albay
28 Şubat 2005 22:39 %0
Orijinal HL2 sahibi birçok kişi var. Ayrıca Avaturk'un getirdiği fiyat da oldukça uygun ama sistem konusunda haklısın.

TiesTorN
Oyuncu
28 Şubat 2005 23:02 %0
alıntı:
Gönderen: [mtx]Honest
Turkiyede kac kisinin sistemi yeticek oynamaya ? Kac kişi orjinal keye sahip ? Turkiye'de multiplayer Hl ortamı bitmiştir artık...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

insanlar artık akıllandılar birçok kişide orjinal hl2 var. sistemde var.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

nvda

28 Şubat 2005 23:21 %0
Her ne kadar yeni bir konsepte hazırlansa, her ne kadar hl2dm'a ayrı bir hava katacağına inansamda, Adrenalin gamer 1'in havasını yakalayamacağını düşünüyorum.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

nvda

17 Nisan 2005 09:57 %0
Oynadım HL2DM. Sen oynadın mı? Ben şahsen iğrenç buldum. Ne HL1DM'deki hız var ne de action. Silahlar yetersiz ve etkileri çok düşük. AG2 umarım oyuncuları hem hız olarak hem de action olarak tatmin eder.

alıntı:
Gönderen: hwguy806

ha adama baq sen hl2 dm yi şimdiki haliyle oynadınmı hiç ag1 miş peah

We turn 0n ideas

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: