| Yazar | Konu: Generals kapışan var mı? :) |
| Oyuncu |  | 04 Nisan 2005 20:01 %0 | |
|
sen çok istiyorsan oynadıgım replayı gönderirim tamaam mı emir
ben yabancı surverlrda oynadım onlar sizi kötü china bile hemen yıkar.türk surverlardan oynamadım ama yenemezler zaten beni bana göre en iyi devler gla oynamasıı bilen gelisir ise amerikadır....bye |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 04 Nisan 2005 20:08 %0 | |
|
dünya üçünçüsü sana seçemiyorsa en seçeyim de gör bir.
ankarada olsanız oynumu gösterince şaşırıdınız.
ben gla demo.. seçiyorum sende seç de görelim....ben senin bütün yapacagın taktikleri biliyorum.senhiç deneme tamama mı...ben yabancı surverlarda oynadım bir kez arkadaşla zor yendik sizi havada karada.yenerler....
dünya üçünçüsüde kesin kötü rakiplerle oynamıştrı zaten ve kanıtını göster.... ve kaç hard yıkabiliyon |
| |
| Oyuncu |  | 04 Nisan 2005 20:10 %0 | |
|
| yakında web sitesi yapcan generals ile ilgili orda konuşuruz.... |
| |
| Oyuncu |  | 04 Nisan 2005 20:33 %0 | |
|
| offf sen önce mesajları okumayı öğren de gel o dünya 3. cüsü benim karşımda GLA demo lamaz diyen darktrpr idi hem sen benim asla ne taktik yaptığımı bilemezsin çünkü ben oyunu kafamdan oynarım...Ben 7 tane hard yenemiyorum. halen soruma cevap alamadım sen diyorsun 7 tane hard yenebiliyorum bana 7 tane hard yendiine dahir bir replay gönder ozaman çok iyi oynadıına inanırım...msn mi verdim oraya bekliyorum hepsi birbiri ile müttefik olacak bende seni acayip erecede kolay yeneceime idaa eiyorum en fazla 10 dakka fazla sürmez... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2005 17:55 %0 | |
|
emir sen önce genrals ögrende gel ondan sonra konuş...
ben 7 tane hard yendigim ispat ederim ama taktiklerimi ögrenirsin bunu için göndermem...
ama söyleyeyim sen benim için 5.dakika sürersin hemde adım gibi eminim benim bir taktiğim var onu yemeyene helal derim.... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2005 17:59 %0 | |
|
emir şartlar uygun olsa hemen oynardık ama ne çare anca mesaj atmakla yetiniyoruz dogru degilmi ama harbi söyleyim beni bu oyunda yenen zor lour eminim...
başka bir şey söyleyim tanıgın yer varsa belirt internet cafede ankarada oynasam onlarla hadi bye |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2005 19:03 %0 | |
|
| sen 7 tane yaptuğın taktiği ben ne ediim ben inanmıyorum vallaha bana görede sen keksin çok konuşan oldu böyle ama ağzının payını verdim..madem beni kimse ynemez diyorsun ben profösyenelim diyorsun profösyenellerin tek bir taktikle yetinmez biz hard değiliz koçum bizm yaapy zeka onların 100 katı kadar dır harda taktik yedirmek kolay sıkıyosa göndereceksinreplayını herşey replaydaçıkar ortaya 7 tane hard.... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Nisan 2005 19:03 %0 | |
|
emir sen o taktiği bilsen aklin hayalin durur tamaam mı ben sadece o taktikle degil benim bir sürü taktiğim var tamaam mı agzının payın ben vereyim sana.
emir sen profesyenelsen kaç hard yenebiliyon eminim anca 3 yada 2 taneyi yenerken zorlanıyorsundur sen kimsin bir daha düzgün konuş tamam mı generals oynamasını bilmeyen birisisin |
| |
| Oyuncu |  | 07 Nisan 2005 19:06 %0 | |
|
bir daha belirtiyim o taktik insanı 4.dakikada bititriyor istersen profesyonel generalsçı ol yersin senin seçtigin devlet neydi belirt....
ben gla demo en iyisi sonra china nuke ve usa airforce tamam mı |
| |
| Oyuncu |  | 07 Nisan 2005 19:14 (07/04/2005, 19:18) %0 | |
|
| ya offii de sall1yorsun millet hard kadar aptal deilki o taktii yesin sende milleti kek zannediyorsun eminim oynamayi bilmiyorsun bu kadar laf yap1yorsun biliyorsan bana replay ini yollayacaksin..generals ci isen taktigimi ögrenme korkusu olmiicak böyle korkak olacaksan sen generalsci falan deilsin ben korksa idim kimse ile mac yapmaz dim bildiini kaniyl1yacaksan 7 tane hardi yendiine taktir de bana replay yolayacaksin..hepsi birbiri ile müttefik olacak ve ayri ülkeler oalcak demo toxin sectiim ülke GLA deodur her zaman... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 07 Nisan 2005 19:19 %0 | |
|
| sen dam mısın emir seni gla ile emen bitersin of |
| |
| Oyuncu |  | 07 Nisan 2005 19:22 %0 | |
|
| sburda tartismaktansa gel l msn de tartisalim msn im yaziyor orda eminim sen bilmiyorsun...bu kadar laf bosa ozaman göndercen replayi bana söylediim günden beri bekliyorum halen yenemedinmi yoksa özelden gelde tartisalim.... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2005 15:30 %0 | |
|
emir sen benim seviyeme gel ondan sonr konuş ve gnerals ögrende gel
sen benim için keksin....sen benim için hiçsin....
generals benim oynumdur sen bana hava yapma söyleyeyeyim sen kim beni yenmek kim. biraz oyna sonra yaz mesal hadi b yee |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2005 15:34 %0 | |
|
| emir bana hava yapma havanı indiririm....bye |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2005 19:01 %0 | |
|
| gelde indir ozaman ben halen cevabimi alamadim bence sen bilmiyorsun daha bana replay gönderene kadar seninle tartismiyacam...burada tartismaya degmez gel özelden msn den konusalim yiyorsa cesaret edenbiliyorsan oynamayi biliyorsan adamsan özelden konusacaz msn imi verdim kaydet daha cevap atma bu is uzuyacak gelde erkeksen özelden tartisiriz byeee |
| |
| Oyuncu |  | 14 Nisan 2005 18:12 %0 | |
|
| emir sana bir hafta sonragonderecem |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2005 18:18 %0 | |
|
ARKADAŞLAR MERABA ....!
Ben Bu siteye yeni üye oldum.
Bu Oyunu Çıktıgından beri oynuyorum c&c generals te 7 brutali
c&c zero hours tada 7 hard ı devirebiliyorum. anlicanız bu oyunun piriyim.
Pek çok cafede oynadım. artık sıktı
yenı amaçlar peşindeyım yani tanımadıgım arkadaslarla oynamayı istiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim davet ediceginiz yerlerede mutlaka gelmeye calısırım.
umarım benı anlıyosunuzdur... |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2005 19:45 %0 | |
|
| keyifalme olm o easy deildi bi kere hard di canim hem 7 hardi yeniyorum dedin bana msn de hiçdüsman ile oynamadim dedin hayret vallaha sende bir replay gönderecektin hane nerde mustafa sende niye 1 hafta sonra diyorun o an bana 18.21 dakka sürer demistinama 3gün oldu halen yoksun harbiden güldürüyorsunuz beni haa 7 düsman birbiri ilemüttefik yenebilen varsa lütfen replayiniyolasin.. çok merak ediyorum ben yenemiyorum da düsmanlar her genralen birer tane olsun hepsi birbiri ile müttefik... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Nisan 2005 18:05 %0 | |
|
senin götün kalkmış keyifalem msn tartısalım glede
mustafa_cakir1071@hotmail.com da tamam mı
sen daha keksin |
| |
| |