| Yazar | Konu: Knight-online turk klani |
| Oyuncu |  | 02 Şubat 2005 20:51 %0 | |
|
Butun bosslarin spwn yerleri var  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 17:26 %0 | |
|
| xigenonda oynayan 45+ adamlar olursa ben clan kurmayı dusunurum ilgilenenler bana pm atarsa sevinirim /pm TeufeLisch |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2005 23:53 (08/06/2006, 10:49) %2 | |
|
e-mail ini yasan arkadaslarasa BOSS larin spawn yerlerini haritasiyla atarim..
Herkese iyi oyunlar.. |
| |
| Oyuncu |  | 05 Şubat 2005 08:27 (05/02/2005, 08:29) %0 | |
|
| mailcantr bahsettiğin harita EL Moradlar için sanırım.? |
| |
| Oyuncu |  | 05 Şubat 2005 19:33 %0 | |
|
eslant in elmoradi falan mi var kardes eslant ayni boss yerleride ayni degil mi yoksa  |
| |
| Oyuncu |  | 20 Şubat 2005 22:54 %0 | |
|
DUYURU!! x1 de clan actım İstanbul_since_1453 katılmak isteyen 35-45 lvl ve üstü türk arkadaşları beklerim..not; lütfen makara seven ve kafa dengi olsun  |
| |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 2005 11:41 %0 | |
|
alin alin mapleri msnden tum boss yerlerini verir
maplerin icinede sahane bir keylogger soyle firindan
yeni cikmis ondan sonra aglarsiniz boss bulucam diye
tum itemlarimi kaybettim diye....
bu arada turk klani olayina gelince sizin en buyuk dusmaniniz
turklerdir,neden dicekseniz sizi en kolay kandiarabilicek kisiler
onlar cunku,abi soyle abi boyle deyip alir elinizden accountunuzu
sonra sovseniz ne faydaaa adami bulup koma etseniz ne fayda
hani bakin kankam dersiniz tanirim canimdir o zaman k
ama daha nette gorduunz iki selam veren adamida kanka sanirsaniz way halinize....
hadi iyi sanslar apos kesmeyi unutmayin.... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Şubat 2005 23:55 %0 | |
|
| arkadaslar benim bi süreligine cd rom um yok ve pc format cekmek zorunda kaldım ben bu süre icerisinde sitesinden 2 kere dowlonds yaptım ama bozuk baska indire bilecegim site var mı yardımlarınızı bekliyorum |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mart 2005 16:58 %0 | |
|
Biz ANT_PiSKoPaT ( antalyalı piskopatlar ) olarak Xgenon serverlarında oynuyoruz. Aynı cafeden takıldığımız için hepimiz pek adaletsizlik yaşanmıyor Neyse Türk clanı olarak SULTANs ların 2 clanı var, alt ve üst clan olarak. Üst clanlar 60 ve üstü alt clanlar 50 ve 60 arası olması lazım. Adamlar şu an Knight Online'ın internet sitesindeki clan sıralamasında 3. olması gerekiyor. Adamlar çok kasıyor gerçeken.Bizim clanda atıyorum 9 oyuncu varsa herkesin en az 5 char'ı var Biz bööleyiz ama artık istikrar sağladık 2 tane 43+ priest 7 tane 45+ mage var Artık yavaş yavaş ustalaştığımızı biliyoruz çünkü biz bu halimizle troll kinglere kafa tutuyoruz Tanışmak isteyen arkadaşlar varsa Eslant Gate'yiz. |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mart 2005 00:19 %0 | |
|
| arkadaşlar bende diez 2de oynuyorum lvlim 30 büyücü sürekli oynayan sağlam bir klan arıyorum oyundan sıkılmaya başladım!! |
| |
. |
| Oyuncu |  | 07 Mart 2005 09:58 (07/03/2005, 10:08) %0 | |
|
arkadaşlar aynen size katılıyorum benim 3 ay önce kurdumğum bir clan var Takedown (Aşağıya al) Belki durmuşsunuzdur. girmek isteyen arkadaşlara duyurulur yakında clandan para toplanıp pelerinde alınacaktır. char ismin Spykids_TURK clanımdaki adamların levelli yüksektir ce çoğunluka online ben hr fırsatta onlineyim en ufak fırsatta bile clan biraz daha büyürse CLAN savaşı yapılacaktır.
server : xgienon
sn :spykids008@hotmail.com
? |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2005 04:21 %0 | |
|
öylesine bakarken yazılarınızı okudum da...
yanlış anlamayın kimseyi küçümsemiyorum ama clan diyorsunuz savaş diyorsunuzda herşey master da başlıyor asıl..
boss bile kestik deniliyor solo attilla keseniniz oldumu? veya dt? (Dragon Tooth) master olun emin olun bunları yaparsınız lvl 60+ bir savaşçı (kasteddiğim mage değil) sq (Snake Queen) ' a tank olur veya sammaya tank olur. 3 5 char acacağınıza 1 chara kasın ve o zaman görün oyun nasıl zevkleniyor.. cz yapma zevki çıkıyor para sorunu olmuyor bosslardan çıkanlardan kazanıyorsunuz zaten.. e üst başta iyi.. al sana zevko zamanda güçten sıkılmayında =)
He birde server 1 ve ikiyi farklı yer olarak tanımlamayın. 2 de olan clan 1 dede olur. ama şuda kesinki iyilerle beraber olmak istiyorsanız 1 de olmanız lazım herşey 1 de çünkü..
Sağolun okuduğunuz için herkese iyi oyunlar..
Nick : Serwantes
Lvl : 61 (Kasar Hood)
Still : Archer |
| |
| Oyuncu |  | 01 Nisan 2005 17:43 %0 | |
|
| Arkadaşlar Bir klan kurdum ToadLike isteyen gelebilir. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2005 20:15 %0 | |
|
beyler türklerle ilgili yanlış düşünüyorsunuz doğru bazıları var haklısınız onlar bu işi eğlence değil de hırs yapmaya gelmişler ks falan yada bir opal için kaç kere partiden çıktılar bide üstüne partiye geri al dio utanmadan yanlışlıkla çıktım die!
neyse ama ben xigenon1 provoker warrior clanım var 1 veya 2 yabancı var diğer 20 kişi türk çok iyi bi clan DarkNess. herkes birbirne eşya veriyo bunlara chitin shell dahil herkes mutlu kimse kıskanç değil 45+ varsa alırım xigenon 1 eslaNT
nick : eAgLe1903 |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2005 20:28 %0 | |
|
beyler xigenonda +45 varsa alayım clana tam ideal bi caln yakında pelerin alacağız duyurulur
çok iyi bir ortam
nick : eAgLe1903
clan ismi : DarkNess
tavsiyem tek bi char ile devam edin lvl yüksekse beramusa geçmeyin oyunun zevki kalmaz |
| |
 Moderatör |  | 09 Nisan 2005 11:21 %0 | |
|
gencler oyuna daha yeni basladım da lvl 30 bi char yaptım party fln yaparsanız haber edin bi zahmet cıkan itemleri veririm sadece exp lazım. Bu arada oyunu geyik ortamı olsun die oynuyorum d2 den baydım artık yardım edecek osn mudavimleri aranıo 
GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn) |
| |
 Moderatör |  | 09 Nisan 2005 11:25 %0 | |
|
bu arada x1 deyim soylemeyi unuttum msn imzada
GameX forever
GameX_Bortu@hotmail.com (msn) |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2005 15:03 %0 | |
|
| Herkese tekrar selam 3 haftadir foruma girememistim bugun nasip oldu.. Arkadaslar Booslarin haritalarina keylogger koyacagimi dusunmus ler.. Sadece o arkadasi esefle kiniyorum.. Herkesi Kendi gibi zannetmesin.makinana Iyi bir antivirus programi kurmamissan zaten ne iyidugu belirsis programlari resim bile olsa indirmemen lasimm.Ben msnden resim bile almiyorum cunki 1 kere basim agridi....eslant boss==>> www.yavuzkemal.8m.com/2.jpg) ve piana booss==>>http://www.yavuzkemal.8m.com/4.JPG bu arada buda benn==>>http://www.yavuzkemal.8m.com/3.JPG herkese iyi ounlarrr. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Nisan 2005 15:34 %0 | |
|
ya ben internet kafede pynuyorum
evdede oynamak istiyorum hangi siteden indirmeliyim
acil yardım edersiniz |
| |
| Oyuncu |  | 12 Nisan 2005 15:40 (12/04/2005, 15:41) %0 | |
|
Abi inanmıorum size ya ben knight onlineda lvl 21 e kadar dayanabildim inanılmaz sıkıo ya nasıl dayanıonuz siz anlamıorum valla
www.knightonlineworld.com dan indirebilirsin |
| |
| Yarbay |  | 12 Nisan 2005 16:15 %0 | |
|
| şu an beramus diye yeni bi server açıldı belki onda iyi bir türk klanı olmalı bizim klan fena değil fakat np kasmıyoruz şimdilik |
| |
| Oyuncu |  | 14 Nisan 2005 17:06 %0 | |
|
ya ko nun sidisini bulabilirmiyim
lütfen yardım
EDİN!! |
| |
| Oyuncu |  | 14 Nisan 2005 17:30 (14/04/2005, 17:33) %0 | |
|
| Valla Bildiğim Kadarıyla Bazı Oyun Dergileri Veriodu |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2005 12:55 %0 | |
|
| beramusda oynayan çok kişi varsa bir türk clanı kurabiliriz. beramusda oynuyorsanız lütfen lvlinizi ve specialinizi yazin. Ben lvl51 assasin. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Nisan 2005 18:07 %0 | |
|
| arkadaşlar oyunda human vs orc gibi savaşlar olmuyormu hep dışarıda yaratık mı kesicez bende ares2de level20 mage im.hızla gelişiyorum nickim StaVRoSTr1453 |
| |
| |