Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 09:41 Toplam 10 oyuncu 47 sunucu 381 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Command & conquer generals multiplayer

mustafa10719
Oyuncu
25 Mart 2005 16:31 %0
emir eger cok istiyorasan oynayalım bana e-mail at bulusalım oynayalım nasıl oynadıgımı gosterıyım....
ben ankaradan batıkent semtinde oturuyorum sende soyle gelelelimde gorelim nasıl oynadıdıgını?..
devletim gla demo dur...
ne zamandan beri iyi birileriyle oynamıyordum bir gorelim senin oynunu.
mustafa1071636@yahoo.comyada
mustafa1071636@mynetçcom e-mail bekliyorum

esquinare
Oyuncu
26 Mart 2005 17:25 %0
Banada Msn'den ulaşırsanız bende oynarım.
MSN: esquinare@hotmail.com

deligobel2005
Oyuncu
31 Mart 2005 19:51 %0
Ben generalsle yazın tanıştım.ınternetten 10 kere oynadım dokuzunu kazandım.1 kerede mustafa1071636 ya yenildim.ama bir daha mac cevırdik onu yendim. İyi bir oyuncu. Ben öyle beni kimse yenemez diye sıkmıyorum.oynuyan olursa 2.ye 2 veya1 e 1oynanır. Ben Ankara da oynuyorum. Burdanda Dunya 3.ne gonderme yapıyorum. Ankarada turnuva olduda ben mi katılmadım.

deligobel2005
Oyuncu
31 Mart 2005 19:56 %0
Emir bende mustafayla takım arkadasıyım.Her teklıfe acıgm diyorsun o zaman oynayalım. ama şartlar nası olcak Ben Ankaradan gonderiyorum bu mesajı sana. Yanıt lamanı bekliyorum.Benim devletim senın seçece gine gore

_EmiR_
Oyuncu
01 Nisan 2005 19:24 %0
iste sartlar engelliyor bi orjinalimiz olsa oynariz sorun deil bende bulrum bir tane takim arkadasi ve aslinda buldum da ama sartlar elveris lidiil

_EmiR_
Oyuncu
01 Nisan 2005 19:30 (01/04/2005, 19:33) %0
bende samsun merkez de oturuyorum...gelebilirseniz gelin oynayalim hade orjinali es geçtim IP bile oynayamiyorum hade onuda geç kafelerde bile oynanmiyor yane online dan zor oynanir..bende dünya üçüncüsüne kaf tutarim burdada turnuva olduda bizmi oynamadik Generals turnuvasi yapilir burdakiler biraz tirsaktir çünkü kendimi kanitladim herkes girecee anda benim gireceemidi soruyorlar ben girersem turnuva iptal oluyor...bende sizle oynamak isterim ama firsat yok IP yok orjinal yok

Benimde mail

Msn:JaRMeN55@hotmail.com

Khaliora
Oyuncu
16 Nisan 2005 17:20 %0
arkadasım bu oyunu multı. oynayabılmek ıcın kendi aranızdan bırını ''create new'' dıyerek oyunu kurması gerekır. dedicet. gerekmez. ayrıca cd key istemesi sacma olur bende hic istemedi eger cd key isterse oyunu bastan kurmanız gerekebilir veya ea games'in kurldugu dosyayı acın orda ea network olması gerek oranın network ayarlarını biraz kurcalayın buyuk bir ıhtımalle olur

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: