Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 08:51 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 389 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mu online

KinG_DMX
Oyuncu
06 Mart 2005 18:31 (07/03/2005, 22:47) %0
alıntı:
Gönderen: KinG_DMX
habide abi direk 99b+ olsunya
öbürtürlü yok 97indir üstüne 99zu yükle
şu 99 üstüne bitürlüyükliyemiyorum bilen nolur sölesin

muo oynuyan arkadaşlar özellikle K@hY@ abi sen

msn adresinizi yazarmısınız konuşuruz oramızda MUOyla ilgili KaPiŞş

sercanyeter@hotmail.com benimadresin

<=K@hY@=>
Oyuncu
09 Mart 2005 08:38 %0
fey_50@hotmail.com benim msn bu arada mordak uehuehue sendemi ya su 99 istiyon bak soliyim sana bu mu-turkiye isi civitti gercekten simdi gene reset geldi sen bekle az ben b, daha acilsin o servere bisiler dusunecez merak etme sen ehueheuheu.

99b+ arama hocam server zaten 99b olucakmis oradan oynarsin olurmu bende birakicam heralde bi daha sarmazsa oyun ben artik Knight Online oynuyorum UmiBoss ve CAKAL da benimle istersen sende gel al sana adres www.knightonlineworld.com yalniz client download 250Mb kadarcik beklicen biraz

Özgürlük için mücadele eden halk,çounlukla karç1s1nda yeni efendiler bulur...

<=K@hY@=>

ozgurfb
Oyuncu
09 Mart 2005 09:43 %0
SELAM ABILER BEN FENERLİ BURADAN KAHYAYA VE DEJAWUYA SELAM KAHYA BEN MUTURKE BASLADIM MU TURK .COMA GIR ORADAKI MU DAGA IYI BIDE MU TURKİYE COK DANDIK BIR SERVERDIR HATTI NEDEN RESETLERLER ANLAMADIM HATTI RESETLEMEYIN GEREKIRSE MU CULAR ARASINDA PARA TOPLAR YINE SIZE VERIRIM AMA IS ISTEN GECTI ABILER BEN MU TURKE BASLADIM V DESTEGIMIZ TAMDIR KAHYA SANADA SELAM BENIM MSNME GELIRMISIN ozgurfb_41@hotmail.com HADE KAHYA BEKLIOPM SENI MESAJIMI ALANLARA SELAMLAR OLSUN ALLAH HEPINIZI CENNETINE NAIL EYLESIN

KinG_DMX
Oyuncu
09 Mart 2005 14:41 %0
alıntı:
Gönderen: <=K@hY@=>
fey_50@hotmail.com benim msn bu arada mordak uehuehue sendemi ya su 99 istiyon bak soliyim sana bu mu-turkiye isi civitti gercekten simdi gene reset geldi sen bekle az ben b, daha acilsin o servere bisiler dusunecez merak etme sen ehueheuheu.
99b+ arama hocam server zaten 99b olucakmis oradan oynarsin olurmu bende birakicam heralde bi daha sarmazsa oyun ben artik Knight Online oynuyorum UmiBoss ve CAKAL da benimle istersen sende gel al sana adres www.knightonlineworld.com yalniz client download 250Mb kadarcik beklicen biraz
<=K@hY@=>

orası sorundeğil bab da knight online hiçoynamadım

adını duydum nasılbir oyunolduğunu

beraketmiyodadeğilim ama UmiBoss ve CAKAL da

msn sini versinler kararveririz hepberaber oyunn konusu neydi

ozgurfb
Oyuncu
10 Mart 2005 10:35 %0
ULAN BEYLER MUTURK.COM ADRESINE GIRDIM OYUNU INDIRDIM AMA BIR TULU ACCOUNT ALAMADIM HERIFLER VERMIO ACCOUNT DELIRDIM BIRINI GEBERTECEM SITEYE HACKE R SOKACAM HAA BIDE SU VAR O SITEYE SALDIRI YI BENIM ARKADASIM YAPTI SIRF SERVERI RESETLEDILER DIYE ARKADASIMIN NICKI AİKIDO41 TAMAMMI BIR TURLU ACCOUNT VERMESSENI BANA GORURSUNUZ SIZDE DOSTLARIM GIRMEYIN O OYUNA BIRAKI N BEYLER YA BEN DELIRDIM AMA YA ONASANA COM SITESININH CALISANLARINADA BASARILAR BU ARADDA

[Rebelias]
Oyuncu
10 Mart 2005 15:44 %0
Arkadaşlar kısa bir zaman sonra size MuOnLine server'ını açtığımızı müjdeleyeceğiz... DarkLords oyuncuları beni ve Dark_MG 'yi [AndRoMEdA] tanırlar.. Şu an yapım aşamasında ve en kısa zamanda açılacaktır.... Hepinize şimdiden iyi oyunlar diliyorum....

[Rebelias]
Oyuncu
10 Mart 2005 15:49 %0
Arkadaşlar kısa bir zaman sonra size MuOnLine server'ını açtığımızı müjdeleyeceğiz... DarkLords oyuncuları beni ve Dark_MG 'yi [AndRoMEdA] tanırlar.. Şu an yapım aşamasında ve en kısa zamanda açılacaktır.... Hepinize şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

KinG_DMX
Oyuncu
10 Mart 2005 18:05 %0
alıntı:
Gönderen: [Rebelias]
Arkadaşlar kısa bir zaman sonra size MuOnLine server'ını açtığımızı müjdeleyeceğiz... DarkLords oyuncuları beni ve Dark_MG 'yi [AndRoMEdA] tanırlar.. Şu an yapım aşamasında ve en kısa zamanda açılacaktır.... Hepinize şimdiden iyi oyunlar diliyorum.

iyi çalışmalar

exzoom
Oyuncu
12 Mart 2005 19:48 %0
Selamlarr ben intrn cafede bu tur oyunları gordukce cinlerim tepeme çıkıordu bu ultima fln herkez arızaya girmiş ben gece cafede kaldıım zamanlarda bile millet ymk yemeden basında oturuyodu. Bi gün arkadas mu online di bi oyun war acaip fln dedi lan bi otiriim dedim 1 hafta fln basından kalkamadım. Sonra araya bişiler girdi baya bi oynayamadım şimdi evde oyniim diorum biz o zaman www.elife.lv die bi siteyi kullanıyoduk şimdi kapanmış. Yani bu oyunu nerden download etcem de nerden acconut alcam bilmiorum ayrıntılı şekilde bilgi wercek bi arkadas warsa çok sewinirim.

Oburix
Oyuncu
14 Mart 2005 14:42 %0
Slm arkadaslar
uzun arastirmalarim sonucu mu serverini indirebileceginiz bir site buldum http://mu.element.gr/ bu siteye kaydinizi yaptiktan sora server oyunu indirip kurabilirsiniz artik bana da adminlik verirsiniz

kolay gelsin!

HenimeX
Oyuncu
18 Mart 2005 12:24 %0
abi bu 109 reset falan nedir ya ?

ben alchemy serverinda oynuyorum bu zamana kadar sadece bi tane karakter gordum 1 resetli 461. lvl da ki o dama baya baya kasmıs. tabi bildigim serverdan servera experiance yuzedisde degisiyor. ama alchemy de bu kadar reset atamazsın ki imkansız bisey. bu kadar kolay lvl alırsa insan elbette cabuk sıkılır.

tamam oyun bi seviyeden sonra sıkıyor olabilir bu normal, her oyun sıkar, ve hic bir oyunda sıkıcılıgı gideren bisey sunmaz...

zaten bu oyunda cogu kisini uzerinde bi yukselme hırsı var ve cogu insanda guild ler arasında olsun turkler arasında olsun tatlı bi mucadele var. herkes birbirine yardımcı oluyor elinden geldigince. bence oyunu kotuleyenler bu oyunu oynamamıs...

aimmania
Oyuncu
18 Mart 2005 16:32 %0
alıntı:
Selamlar ben aranıza yeni katılıyorum umarım iyi vakit geçiririz neyse beyler birkaç sorum olacak Kanat olayı nasıl yani nasıl kanat yapılıyor daha yeniyim 220lvl oldum.bir arkadaş bana kombinasyonları yazabilirmi?? rica etsem lütfen karizma dolaşmak istiyom artık.Ha bi de blade knight ve magic gladiator karakterleri nasıl açılıyor ve güzelmi?? Lütfen ilgilenmenizi rica ediyorum pls!

Evt Beyler bize bu kanat olayını detaylı bir şekilde anlatcak biri varmı yardımlarınızı bekliyorum gL...

<=K@hY@=>
Oyuncu
18 Mart 2005 20:02 %0
alıntı:
Gönderen: DarkWaTCH

Evt Beyler bize bu kanat olayını detaylı bir şekilde anlatcak biri varmı yardımlarınızı bekliyorum gL...

yahu bunu benim ark yazmis ben biliyom dedim allam ya

nese once bi tane +4+4 chaos item yapacan bunu yapmak icinse kalp olan bi serverden +11+12 yada +optionlu bisi bulucan chaos gobline gidicen bi tane jewel of chaos+11+add item bide 1 mil parayi chaos esyasi yap bolumunde basacan cikacak item +4+4 falan olsun en az nese bunu hallet daha sonar bu chaos itemi bide +11+12 herhangi bir itemi gelismis chaos combinesine koy tabii bide jewel of chaos koy bas bunlari kanat cikar ama random cikar classina gore bahtina ne cikarsa artik nese MG yi acmak icin herhangi bir charla 220 lvl olman gerekir boyle acilir MG..

kanat olayini sormusum ya nasil yapiliyo diye onu ben yazmadim arkadas yazmis benim nickle rezil etti beni

<=K@hY@=>

aimmania
Oyuncu
20 Mart 2005 15:27 %0
Bilgi için Sağol ztn bende bu oyunu oynamıyorum arkadaş sordu banada bende osn dakilere bi soruyum dedim tekrar ThnX...gL

ozgurfb
Oyuncu
21 Mart 2005 17:10 %0
ULAN BEN CILDIRACAM YA ABILER www.muturk.com ADRESINE GIRIOM ORASI KAPALI SERVERI KAPATMISLAR www.muturkiye.com ADRESINE GIRIOM ORASINIDA KAPATMISLAR BEN KAFAYI YEDIM MU OYNAMAK ISTIOM AMA SERVERI KAFALARINA GORE KAPATIOLAR BEN BURADA N MUTURK SITESININ ADMINLERINDEN SEKASOFTA SESLENMEK ISTIYORUM KARDESIM BU SERVERI KAFAMNIZA GORE KAPATMAYIN YA VATANDASLIK HAKLARI VAR BU RADA BIZ MUSLUMANIZ YA MUSLUMAN MUSLUMANA BOYLA YAPARMI SU MU SERVERLERI LUTFEN KAPATMAYIN NOLUR YA HADE KOLAY GELE SIZE

HenimeX
Oyuncu
28 Mart 2005 14:15 %0
sana bi server tavsiye edebilirm istersen. ALCHEMY

www.muonline.co.uk
yalniz experiance rate mu turk e gore cok cok dusuk ona gore...

TR_liero
Oyuncu
28 Mart 2005 15:57 %0
yaw mu serverde ByShadoW atli admin i gorusrseniz o server bostır demek tir cunki 3 gun aciyor sonra kapatiyoor bizi salak yerine koyuyor :@

TR_liero
Oyuncu
28 Mart 2005 16:00 %0
bana baya yuksek exp gelen ve darklodr olan bir server soylermisiniz :????

elsansar
Oyuncu
29 Mart 2005 12:49 %0
Arkadaşlar ben mu yu muo.reality.lv adresinden indirdim ve i.cafe de nerdeyse müşterilerimin %70 i bu oyunu oynamaya başlamıştı cumartesi günü 20:45 te bağlantı bir gitti hala gelmedi oyunun başındaki üç gemiden başka bişi gelmiyor oyunun bağlatı hızındandırdiye 1024 olan adsl hızımı 2048 kb ye çıkarttım olmadı ip lerimi değiştirdim yine bağlanamıyorum virüstendir belki dedim format attım yine bağlanamıyorum oyunu çektiğim siteye bakıyorum oyunda hergün ortalama 120 kişi oynuyor görünüyor şimdi ne yaparımda acaba bu oyuna yeniden bağlanabilirim bilen biri varsa lütfen yardım etsin şimdiden ilginizden dolayı saolun eyvallah. bekliyorum....

ozgurfb
Oyuncu
29 Mart 2005 14:22 %0
SELAM ABILER BEN OZGUR BU MU VARYA BENI YEDI BITIRDI YAAAAA AMA BEN ENGUZELI YA BU TURKLERE GUVEN OLMAZ HE BI SERVER ACIOLAR AMA 2 GUN SONRA KAPANIO BEN SIMDI www.muonline.ro OYNUYOM SERVER KAPANMASI OLANAKSIZ BENCE SIZDE OYNAYIN BUNU COK ZEVKLI SEKASOFT ERDAL BY_SHADOW BUNLAR BI SERVER ACIOLAR BIR KAPATIOLAR MUTUKMUS MUTURKIYEYMIS BOS IS EN GUZELI GAVUR SERVERLERI BEYLER GIRIN GAVUR SERVERLERINE BE HADE OYNASANA .COMUN SPONSORLARINA SITE SAHIBINEDE SELAMLAR

SuL0
Oyuncu
30 Mart 2005 23:00 %0
alıntı:
Selamlar ben aranıza yeni katılıyorum umarım iyi vakit geçiririz neyse beyler birkaç sorum olacak Kanat olayı nasıl yani nasıl kanat yapılıyor daha yeniyim 220lvl oldum.bir arkadaş bana kombinasyonları yazabilirmi?? rica etsem lütfen karizma dolaşmak istiyom artık.Ha bi de blade knight ve magic gladiator karakterleri nasıl açılıyor ve güzelmi?? Lütfen ilgilenmenizi rica ediyorum pls!

kahya bende o serverdayım 50 resetim war isminiz yazarsan yardim ederim sana

hasandes
Oyuncu
31 Mart 2005 23:28 %0
alıntı:
<=K@hY@=>

hasandes
Oyuncu
31 Mart 2005 23:59 %0
selamun aleyküm arkadaşlar ben bu serverin dosyalarını nerden ve nasıl indireceğim eğer dosyası yoksa ip numarası ne onları bana söylerseniz cok mutlu olurum size şimdiden teşekkür ederim

HenimeX
Oyuncu
03 Nisan 2005 09:43 %0
selamlar. Alchemy serverinda oynayanlar Alchemy nin ne zaman acilacagi yada acilip acilmayacagi hakkında bilgisi olan varsa lutfen paylassın.

Server kapanalı 3 gun oluyor ve ben artık kafayı yemek uzereyim mu suzluktan.. baska bi serverda basladım orda da kastık kastık. sponsor destegini cekince orasıda kapanmak zorunda kaldı. nasıl istir anlamıyorum. her yer gocuyor.

dEMon'a-RE
Oyuncu
03 Nisan 2005 11:31 %0
hoş ii ama bi süre sonra sıkıyo bence

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: