Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 08:51 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 389 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Generals kapışan var mı? :)

aykut85
Oyuncu
17 Ocak 2005 16:42 (23/01/2005, 20:51) %0
selam arkadaşlar.ben generals oyununlan bir internet kafede tanıştım.oyunu ilk görüşte çok sevdim çünkü diğer strateji oyunlarından daha farklı idi.uçaklar helikopterler ve bir sürü bina yapabiliyordun.hem tek kişilik hem de çok kişilik oynayabiliyordun.sonra bu oyunun cd sini aldım ve evde oynamaya başladım.internetten oyunu türkçeleştirdim.sonra bi sürü taktik ürettim şimdi internet kafelerde kimse beni yenemiyor.var mı beni yenebilecek .hadi gelin internetten kapışalım.
msn=aykutkocabiyik@hotmail.com

_EmiR_
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:10 %0
Ben yaaprım abi benide hiç yene yoq Artık 3 e 1 yapacak seviyeye geldim daha fazla sını aşamıomm ama Benim Adsl sorunum var Adsl benim olmadıı için orunu çözmem imkansız gibi bişii ksura bakma Buradan abanda çok teklif var ama değerlendiremiom

darktrpr

25 Ocak 2005 16:37 %0
Generals'da rakipler oyunu biliyorsa 2'ye bir yenmek bile imkansızdır.
İstanbul'da olanlarla Beşiktaş Coolhand'de Generals oynayabiliriz.

Netten Genrals Online yoluyla da oynayabiliriz ama kimsede orijinal yok anlaşılan.

alıntı:
Gönderen: _EmiR_
Ben yaaprım abi benide hiç yene yoq Artık 3 e 1 yapacak seviyeye geldim daha fazla sını aşamıomm ama Benim Adsl sorunum var Adsl benim olmadıı için orunu çözmem imkansız gibi bişii ksura bakma Buradan abanda çok teklif var ama değerlendiremiom

_EmiR_
Oyuncu
01 Şubat 2005 20:02 %0
Bilmien var bilende var ama ben bilenleride yendim 2 e 1 yenildiim de oldu ama yine bilenlere karsi 30 dk de yenilirsin dediler 1.30 saat dayandim.ama Burada bilenlerde var..

darktrpr

01 Şubat 2005 23:58 %0
Dünya üzerindek 1 saat 30 dakika sürmüş bir turnuva maçı yok. Normal maç süresi 6-12 dk olan bir oyun 30 dk hatta 90dk sürüyorsa bir yanlışlık vardır.

alıntı:
Bilmien var bilende var ama ben bilenleride yendim 2 e 1 yenildiim de oldu ama yine bilenlere karsi 30 dk de yenilirsin dediler 1.30 saat dayandim.ama Burada bilenlerde var..

EVIL_DeaD
Oyuncu
04 Şubat 2005 01:13 %0
bi oyun 90 dakka falan sürerse oynayanların hiç biri oyunu bilmiyo demektir turnuvalarda adamlar akıyo bitiriyo oyunu

I'am Blind Not Death

EkVaDoR
Oyuncu
05 Şubat 2005 00:21 %0
biz ra2 yi westwood serverinde oynuyorduk. Arkadasla aillied oluyorduk adamlar 5 dakkada dibimizde bitiyorlardi

hastalari var cok fena oynuyorlar açik affetmiyorlaR :]

Hayat, Düşsel Gerçeğin Karanlık Yüzünde Oynanan Tek ve Uzun 1 Oyundur... Kazanan mutluluk ve huzur alır.Kaybeden?

_EmiR_
Oyuncu
06 Şubat 2005 20:11 %0
Abi bizim oynadiimiz harita byük oldugu için uzak başladigimız için uzun sürüyor .. küçükharita olsa elbet okadar sürmez birde REd alert başka Generals başka Generlaste ekonomi zor biter ama red alertta adamin para mekanini kesersen adam bitti demektir... ben diyorum dar haritada yapalim buradakilerin hiçbir kabıul etmiyor bende mecbuurm birde Direk parayi elden vebileceim Generals bulunan bir site bilionuz muyaww bulmiom şu oyunu kafayi yiyecem...

darktrpr

07 Şubat 2005 09:29 %0
Türkiye'de kalmadı.

www.ukgames.com ya da www.ebay.com buralardan bulabilirsin.

alıntı:
Abi bizim oynadiimiz harita byük oldugu için uzak başladigimız için uzun sürüyor .. küçükharita olsa elbet okadar sürmez birde REd alert başka Generals başka Generlaste ekonomi zor biter ama red alertta adamin para mekanini kesersen adam bitti demektir... ben diyorum dar haritada yapalim buradakilerin hiçbir kabıul etmiyor bende mecbuurm birde Direk parayi elden vebileceim Generals bulunan bir site bilionuz muyaww bulmiom şu oyunu kafayi yiyecem...

_EmiR_
Oyuncu
07 Şubat 2005 17:47 %0
saoll Tükiyede kalmamış şansa bak yawwww offff interneti alınca güya ilk planımgenerals inorjinalini almaktı şansa bakki türkiyed kalmamış bakcam buralarda varsa arkadaşta razı gelirse aldırtçam saol arkadaşım ...

_EmiR_
Oyuncu
07 Şubat 2005 17:53 %0
Birde Bu siteler kredi kartı istemioo dimi parayı kapıda verion idiimi

_EmiR_
Oyuncu
28 Şubat 2005 19:01 %0
Off abi ya aarkadas bi oyun alacakyabanci siteden orda bile kalmamiskafayi yiyecem sansa bak yaa hic bir yee yokk baskalarinda oluncada cinnet geciriyorumbende yok dieee

berkkurt
Oyuncu
01 Mart 2005 14:49 %0
haklısınız kalmamıs olabılır avaturke danısmak lazım. bızım burda mersın carefour dakı bımexs magazasında sankı vardı oyle hatırlıyorum. ınternetten kapısmak ısterızde ne yazık kı baglantıyı kuramıyoruz emırle denemıstık bırkac sefer kopya oldugu ıcınmıdır bılınmez....

_EmiR_
Oyuncu
01 Mart 2005 15:04 %0
Seyy Beyler Orjinal olmadan Orjinal CD keyini satin lasak olurmu olursada varsada türkiyede nerden bulcaz...Berkle negüzel kapiscaktik ama olmuyor..

_EmiR_
Oyuncu
05 Mart 2005 19:01 %0
Dostum sorunda orda Ben orjinal keyini nerden buacam o sorun nerden satin alabilirmi zero hour un CD keyini su is bi olsa bu oyunubulsa allaa ha ne isterim ki eevden çikmam sadece nerde satildiinisçyleyin..

_EmiR_
Oyuncu
07 Mart 2005 22:28 %0
Oraya gelmez halen stoklara gelecek bende siparis verdim..sen umudunu kesip basaka yerden ara bence..

mustafa10719
Oyuncu
23 Mart 2005 19:55 %0
adım mustafa söze şöyle başlayım benle generals oynamak istyen herkesle oynarım...beni yenen türk surverlda omazda zaten yabancılarda yenen olur bel kiiii.
benim baskaları ile oynamam oyunu 5.dakikada bititriyorum...herkes sasırıyor....7 tane hard yıkıyorum zero hour da 3 ..4.. tek oynarım oyun en fazla 15 .dakika sürüyor....
devletim glanın her kolu en iyisi gla demo...
bizimorad yenemedim birilaeride vardı onlarıda hep yenmeta baslayınca artık kimse yenemez cünkü onlar kadar generals oynunu oynayan gormedim....oynamak isterseniz mustafa1071636@yahoo.com göönderin
ben anakaradan batıkent semtinden

_EmiR_
Oyuncu
24 Mart 2005 19:03 %0
yaww herkez bu kadar iddal1 konusuyor bende bukadar idda li konusuyorum bi görsem bi oynayabilsem keske sizinle yaaakimse beni yenemez falan

darktrpr

27 Mart 2005 17:05 %0
Her ay bir yenilmez çıkıyor piyasaya zaten. Madem bu kadar iyi oyuncu vardı da neden Dünya sıralamasında sadece iki Türk vardık.

Beşitaş Alien Kafe ya da Generals Online (orjinal de yoktur şimdi) üzerinden maç yapabilirim.

Not: GLA oyucusu olan dünya 3.'sü (benim oynadığım dönemde) bile bana turnuvalarda bana karşı GLA almıyorken. Beni yenebilecek bir GLA oyuncusunu ciddi olarak merak ediyorum. En kısa zamanda oynayalım.

alıntı:
Gönderen: mustafa10719
adım mustafa söze şöyle başlayım benle generals oynamak istyen herkesle oynarım...beni yenen türk surverlda omazda zaten yabancılarda yenen olur bel kiiii.
benim baskaları ile oynamam oyunu 5.dakikada bititriyorum...herkes sasırıyor....7 tane hard yıkıyorum zero hour da 3 ..4.. tek oynarım oyun en fazla 15 .dakika sürüyor....
devletim glanın her kolu en iyisi gla demo...
bizimorad yenemedim birilaeride vardı onlarıda hep yenmeta baslayınca artık kimse yenemez cünkü onlar kadar generals oynunu oynayan gormedim....oynamak isterseniz mustafa1071636@yahoo.com göönderin
ben anakaradan batıkent semtinden

_EmiR_
Oyuncu
28 Mart 2005 19:43 %0
Abi ben seve seve oynardim herkes le ve de çok iddaliyim ama gel görki imkanlar olmadiindan generas kalmadiindan online oynayamiyorum hade bunuda gec ADSl bile ortak benim deil SAns iste millet oynarken ben replariyla yetiniyorum rica etsem sen bana bidene replay gönderebilirmisin mail dan veya msn de su idaali konusanlarin nasil oynadiini merag ediyorum..online dan olmassa 3 harda karis da olabilir...

EOLORD
Oyuncu
30 Mart 2005 18:04 %0
Herkes iddialı konuşmayı çok sever zaten oyunun tadı burda Generals bugüne kadar en çok hoşuma giden oyun, tarzıyla ve herşeyiyle bayılıyorum oyuna, bende arkadaşlarımla int cafelerde baya ii oynuyoruz bizi de yenebilen çıkmadı daha 2-2 veya teke tek de, ama çıkabilir tabi kimse mükemmel değildir, ben msn adreslerini veren arkadaşlarla irtibata geçmeye çalışıyorum, bi generals fun club gibi bişi yapalım kendi aramızda, msn adresim derodmail@hotmail.com bana buradan ulaşabilirsiniz. Yakında net üzerinden generals'ın orjinal paketlerini alcam, hepinize tavsiye ediyorum arkadaşlar biraz paranızdan kısın orjinal oyun alın da netten doya doya oynayalım türk takımı kuralım yabancılarla oynayalım aramızda oynayalım süper olur...

_EmiR_
Oyuncu
30 Mart 2005 20:16 %0
banauyar valla ben senin msn ini alim bi club kurariz...

mustafa10719
Oyuncu
03 Nisan 2005 19:37 %0
ana dünya 3. bile gla almıyorsa seni ben büyük haritada 15.dakida bitersin galiba küçükde ise 5.dakika sürersin...
keşke ankarada degilde istanbulda oturuyor olsaydım gösterirdim oynumu bana mesaj gönderin ankaradan oynamak isterseniz oynarız.bye...

mustafa10719
Oyuncu
03 Nisan 2005 19:39 %0
emir sana soyleyeyim sen benim için keksin daha ögrende gel biraz

_EmiR_
Oyuncu
03 Nisan 2005 21:02 (03/04/2005, 21:04) %0
yawww arkadasım daha buradakilerin oynayışını görmeden hemen keksin meksin deme bul bir yolunu oynayalım ozaman kim kek kim profsyönel sen çok konuştun burda oyunda ağzının payını vermek lazım sana diyorum ki 7 hard birbiriile müttefik yeniyorum diyorsun bana bir replayını gönder ben kek olduumukabul edecem çünkü ben yenemiyorum ok msn JaRMeN55@hotmail.com kendine güveniyorsan yollıyacan...

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: