Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 09:54 Toplam 13 oyuncu 47 sunucu 393 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Acon5 türkiye duyurusu

ofcm
Oyuncu
09 Mart 2005 11:48 (10/03/2005, 15:34) %0
Dün ABIT ve CPL yaptıkları ortak açıklama ile ACON5 Türkiye finallerinin, CPL World Tour İstanbul durağı ile birlikte yapılacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamayı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

http://www.thecpl.com/league/?s=news&p=newsitem_766

Bu iki büyük organizasyonun güçlerini birleştirmesindeki temel amaç her iki organizasyona katılan yerli ve yabancı oyunculara çok daha iyi bir turnuva deneyimi sunabilmektir.

Her iki organizasyon 25-27 Mart tarihleri arasında Mydonose Showland'de birlikte yapılacaktır. ACON5 Türkiye Finallerinde Counter-Strike 1.6 oyunu oynanacaktır. Finallerde Warcraft III oyununun oynananıp oynanmayacağına henüz karar verilmemiştir. Turnuvanın toplam para ödülü 5.000$'dır.

Turnuvayla ilgili ayrıntılı detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak ve turnuva kayıtları yarın www.siberlig.com adresinden başlayacaktır.

Not: Abit 2 gün önce ACON5'i Counter-Strike'ın 1.6 versiyonuna çevirme kararı almıştır. Bu karar doğrultusunda hem ülke finalleri hem de büyük final 1.6 versiyonunda oynanacaktır. Her ne kadar Abit resmi oyunu CS: Source olarak açıklasa da bize yollanan dökümanlarda oyunun finallerde de 1.6 versiyonu olacağı açık olarak ifade edilmiştir.

Tuğbek Ölek

Traeumt
Oyuncu
09 Mart 2005 16:04 %0
Katılacak olan takımlara başarılar..

ph
Oyuncu
09 Mart 2005 16:14 %0
Katılanlara Başarılar güzel bi turnuva olması dileğiyle HFHFHF

The King is Alive !

#dSports @ Quakenet

xqeNt
Oyuncu
09 Mart 2005 18:16 %0
herkez ıcın sevındırıcı sanırım .. cok guzel olmus .

t0mcraft
Oyuncu
09 Mart 2005 19:43 (09/03/2005, 19:47) %0
turnuva 1.6

herkese gl.

irc.quakenet.org join : #d.sign

ofcm
Oyuncu
10 Mart 2005 15:33 (10/03/2005, 15:35) %0
ACON5'in web sitesi açılmıştır. www.acon5.com

Turnuvanın CPL WT ile birlikte yapılmasından dolayı programımızı planlanandan 2 ay öncesine çekmek zorunda kaldık. Bu yüzden turnuvayla ilgili detaylar ve bilgilendirmelerde aksaklıklar olması kaçınılmazdır. Bu yüzden şimdiden tüm oyunculardan özür dileriz. Turnuvayla ilgili bilgiler kesinleştikçe sizlere buradan duyuracağız. Bu bilgileri resmi web sitesine yerleştirmek için de çabalarımız sürüyor. Ancak site Tayvan'da yer aldığı ve henüz 2-3 gün önce açıldığı için turnuva zamanına kadar yetişip yetişmeyeceğini bilemiyoruz. Şu an için size verebileceğim tek ek bilgi turnuva kontenjanının CPL basın bülteninde duyurulduğu gibi 32 değil 16 olduğudur. Ancak katılımın daha yüksek olması durumunda kontenjan 32'ye çıkarılacaktır.

Şu an için birinci önceliğimiz kayıtların başlaması ve turnuvanın teknik altyapı çalışmalarının tamamlanmasıdır. Bunun ardından turnuva sitesi ve bilgilendirmeler ve programa yönelik detaylandırmalar hız kazanacaktır.

Tuğbek Ölek

Kiryakov
Oyuncu
10 Mart 2005 20:02 (11/03/2005, 16:37) %0
Siberlig ve Abit klasiği ...
Söylenecek söz yok!..
Organisazyona katılacak takımlara başarılar ...

http://www.acon5.com/turkey

PS : Moderator arkadaş neden url yi değiştirdi anlamadım. Bari değiştirdikten sonra nedeni p.m atabilirdi ...

Traeumt
Oyuncu
11 Mart 2005 16:24 %0
Alien dan kayıt olma şansınız war yazıyordu yapamıcakmyıız şu an için kayıt olayını ?

Editör

12 Mart 2005 12:07 %0
Kayıtları herhangi bir internet cafe'den değil web üzerinden yapabilirsiniz. Daha sonra ödemelerinizi belirtilen Siberlig Oyun Merkezlerine yaptığınızda turnuva katılımınız onaylanmış olacaktır.

Traeumt
Oyuncu
12 Mart 2005 15:47 %0
Saolun yardımınız için teşek.

Siberlig
Oyuncu
15 Mart 2005 00:54 %0
Bu turnuvada konaklama sponsorlar tarafından karşılanmamaktadır.

OymanTheSugo
Oyuncu
15 Mart 2005 06:42 (15/03/2005, 10:27) %0
warcraft Frozen Throne Kesinlike olmalı derim. Birsürü Warcraft oyuncusu bu turnuvayı bekliyor. Ayrıca Hep counter gündemde Strateji oyunları oyuncularınada şans verilmeli. Bu konuya yetkili insanların daha dikkatli yaklaşacağını umuyorum.

XaVieRbb
Oyuncu
15 Mart 2005 12:19 %0
Resmi Web Sitesinde Yazıyor

Resmi Oyunlar

Counter-Strike
Warcraft III: Frozen Throne
http://www.acon5.com/turkey/games.php

www.emanyak.net
Emanyak.Net

OymanTheSugo
Oyuncu
15 Mart 2005 21:10 %0
alıntı:
Gönderen: XaVieR.bb
Resmi Web Sitesinde Yazıyor
Resmi Oyunlar
Counter-Strike
Warcraft III: Frozen Throne
http://www.acon5.com/turkey/games.php
www.emanyak.net
Emanyak.Net

Kardeşim bizde biliyoruz o siteyi ama Bak yukarda ORGANİZATOR OFMC ne yazmış? ilk yazıda.
''Finallerde Warcraft III oyununun oynananıp oynanmayacağına henüz karar verilmemiştir. ''

Editör

17 Mart 2005 17:56 %0
ACON5 turnuvası Warcraft III kayıtları açılmıştır. Katılım oyuncu başına 10 YTL'dir.

Ayrıntılı bilgi: http://www.oynasana.com/makale/1316

ofcm
Oyuncu
17 Mart 2005 23:12 (17/03/2005, 23:51) %0
Aslında bir önceki mesajda da belirtilmiş ama ben tekrar duyurmak istedim. Warcraft III: Frozen Throne ile ilgili pürüz çözülmüştür ve bu oyun da turnuvalarda yer alacaktır.

OymanTheSugo
Oyuncu
18 Mart 2005 08:33 (18/03/2005, 08:40) %0
alıntı:
Gönderen: ofcm
Aslında bir önceki mesajda da belirtilmiş ama ben tekrar duyurmak istedim. Warcraft III: Frozen Throne ile ilgili pürüz çözülmüştür ve bu oyun da turnuvalarda yer alacaktır.

Bu habere çok sevindim teşekkürler.
Yanlız turnuva mapleri yazmamışsınız verdiğiniz linkte?

ofcm
Oyuncu
18 Mart 2005 17:04 %0
Turnuva kuralları bizim de elimize henüz bugün ulaştı. Henüz türkçeleştiriliyor. Ama orjinal metinde haritalarla ilgili yer alan ibare şöyle.

- Maps: Lost Temple (RoC), Turtle Rock (TFT), Gnoll Wood (TFT), Twisted Meadows (TFT), Plunder Isle (TFT)
(*Maps may be added depending on national circumstances)

xds-cynic
Oyuncu
19 Mart 2005 23:41 (19/03/2005, 23:42) %0
Acon5 direksiyon sinavlariyla ayni tarihe denk geliyor, ayrica yeterli katilimda saglanamadi veya saglanamicak gibi duruo.Acaba turnuvanin ertelenmesi gibi bi durum söz konusu mu?

Garuda*
Oyuncu
20 Mart 2005 07:04 %0
daha önceki senelerde de r2wcg direksiyon sınavına galiba denk gelmişti, yanlış mı hatırlıyorum ?

Katılacak arkadaşlara başarılar...

Korkma ondan bundan,
Ne ölümden ne hayattan,
Şu dünyada gördüklerinin, Hepsi BİR Hepsi HAK'tan. http://www.sogamed.com

OymanTheSugo
Oyuncu
20 Mart 2005 10:07 (20/03/2005, 10:07) %0
alıntı:
Gönderen: coup * cync
Acon5 direksiyon sinavlariyla ayni tarihe denk geliyor, ayrica yeterli katilimda saglanamadi veya saglanamicak gibi duruo.Acaba turnuvanin ertelenmesi gibi bi durum söz konusu mu?

Sayın organiztor ofcm

Warcraft Turnvuası'da diğer Counter gibi Cuma'mı başlayacak ve sabah saat kaçta gelmemiz gerekiyor?

xds-cynic
Oyuncu
20 Mart 2005 21:36 %0
Cevap verseniz en kısa sürede de bizde işlerimizi ayarlasak ona göre

MSSS
Oyuncu
21 Mart 2005 21:54 %0
acon5 cpl ıle aynı anda mı baslıcak yoksa cpl cuma acon cumartesı seklınde mı olcak.acon cuma baslarsa bıcok takımın gelemeyecegını dusunuyorum.bı acıklama yaparsanız sevınırım.

ganz1
Oyuncu
22 Mart 2005 15:26 %2
Cuma , Cumartesi , Pazar olursa eğer çalışan insanlar var nasıl gelecekler ? bir ton insan beni arayıp ulaşıp soruyor neden cuma da var neden cumartesi - pazar değil sadece diye ? üstelik te bu 1 gece daha konaklama demektir extradan. Extra konaklama da extra harcama demektir. 6 Kişilik bir takımın 1 gece extra konaklaması yemek , otel , ulaşım vs. 200 YTL extradan harcaması demektir. 32 takımla olursa bu turnuva sanırım en az 20 kadar takım dışarıdan gelecek demektir ve gelen tüm takımlar da bu harcamayı üç aşağı beş yukarı yapmak zorunda kalacaklar .
Ben bugüne kadar katıldığım hiçbir turnuvada saat 11:00 denilip e 11:00 de başladığını görmedim . En erken 15:00 hatta 16:00 'dır. Genelde teknik sorunlar vs. dir sebebi de.
Sisteme kayıt ettirdiğimiz 1 oyuncumuzun CUMA istanbul 'da olma şansı yoktur. İmkansızdır .
Buna benzer bir çok takım isteği geliyor bana , ve sanırım sırf bu yüzden katılım düşecek .
Turnuvanın sadece Cumartesi - Pazar yapılabilmesi konusunu bir kez daha düşünüp imkanı varsa bu şekilde hareket edilmesini rica ediyorum. Aksi halde gene bir çok insan mağdur olacak gelemeyecek , gelse de sorunlu gelecek . Gelse de yalanla dolanla gelecek . Ne bir tatil zamanı ne de extra bir zaman dilimindeyiz . Bu şartlarda cuma turnuva başlaması pek mantıklı değil . eğer yetişmeyeceğini düşünerek böyle bir karar aldıysanız lütfen işin lojistik ve teknik çalışmasıyla çözün problemleri cuma yı araya katmayın. Bir çok aksiliği ve olumsuzluğuna rağmen cuma başlarsa turnuva , ve de bugüne kadar hep olduğu gibi gerek teknik gerek lojistik sorunlardan dolayı ilan edilen saat olan 11:00 yerine 15:00 ya da 16:00 da başlarsa ( ya da cpl de olduğu gibi insanları 8 de otele dikip saat 18:00 de evlerine gönderirseniz boşu boşuna ) o zaman bunu neden cuma başladığını açıklamakta zorluk çekersiniz. Lütfen bu sorunu aşmak için tekrar kararınızı gözden geçiriniz.

Saygılarımla

dd|tnj
Oyuncu
22 Mart 2005 15:43 %0
Bizimde takımda oynuyan bir kişinin , üniversitede okuduğu için ve izmirden bize katıldığı için gelmesi çok zora biniyor eğer yetkililer bizler için daha fazla çalışır ve emek sarf ederse turnuvanın cmrtesi-pazar biteceğine inanıyoruz.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: