Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 21:49 Toplam 173 oyuncu 50 sunucu 848 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Eldarı hiç sevmedim...

"NosferaT"
Oyuncu
17 Mart 2005 21:39 %0
Abi az öcne bi oyniim dedim oynadım aferim bana ama oynamaz olaydım
Bkz:Başlık
Ne bileyim böle herkes eldar eldar diyo methediyo övüyo falan bende bi denedim hiç zevk alamadım ruh abi resmen ruh gibi bi ırk ben gene dönüyorum orc lara sapce marinlere choas lara

Abi eldar la oynayanlar oynarken neler hissediyor çok merak ediyorum birazda bu yüsden açtım forumu...
Respectly...

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

manyetooo
Oyuncu
17 Mart 2005 21:54 %0
Süper sarıyo her ırk gibi birimler ve combatı tam bi fa n tazi unsuru o yüzden zevkli

msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

TE|Silverstar
Oyuncu
18 Mart 2005 07:51 %0
Eldar en çok mikro isteyen ırk olduğu için bence oynaması oldukça zevkli.Hiç boş kalmıyorsun.

Blazen -Tiax-
Oyuncu
19 Mart 2005 00:48 %0
Eldar banada zevksiz geliyo ama oynanış şeklinden değil , bina modellemeleri , ünite tipleri fln yüzünden chaos un havası hiçbişeyde yok ama chaoslada oynanmıo be.

Ha boş kalmamaktan bahsediosak , chaos un ilk 10-20 saniyesi (açılış işte) tam dehşet. özellikle force labor ve konuşmayı seviyosanız en azından yabanilik etmeyip "gl hf" demek fln.... iyice karışıyo bazen çok oldu öle , hereticleri force da unutup yada başka bişiye bakarken unutup öldürdüğüm. hoş bi olay değil tabi.

TiesTorN
Oyuncu
26 Mart 2005 14:38 %0
bende tam tersine eldar'ı çok seviyorum, yani güçlü olduğundan falan değil ama o ırk'ı çok seviyorum nedense. bide oyundaki en stratejik ırklardan biride denebilir.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: