Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 04:33 Toplam 16 oyuncu 47 sunucu 268 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ne yapıcaz bu kaoslara

NOD | FeaR
Oyuncu
14 Mart 2005 20:01 %0
ya chaosları bi türlü yenemiorum space marinelerle imdaaat

TE|Silverstar
Oyuncu
14 Mart 2005 20:17 %0
alıntı:
Gönderen: NOD | FeaR
ya chaosları bi türlü yenemiorum space marinelerle imdaaat

Aslında oyundaki en zayıf ırk kaos ama baştaki rushları smye zor anlar yaşatabiliyor.Gamespyda kaos oyuncusuna rastlarsam replayi yollarım ama çok çabuk olmasını bekleme.Özellikle 1600 üzeri oyuncular kaos pek oynamıyor.20 maçtan birinde filan kaosla karşılaşıyorum.Onda da yenilme ihtimalim var çünkü kaos oynayarak benle aynı ratinge gelmiş biri benden daha iyi demektir.

TiesTorN
Oyuncu
15 Mart 2005 19:34 %0
ya bende chaoslardan nefret ediyorum, adamlar baya güçlü.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

NOD | FeaR
Oyuncu
16 Mart 2005 13:15 %0
chaos oynayark chaosların başta çok güçsüz olduklarını keşfettim ama adamların o marinelri çok güçlü

cyclog
Oyuncu
16 Mart 2005 14:28 %0
defiler da yalan oldu...

"NosferaT"
Oyuncu
16 Mart 2005 22:43 %0
O diilde abi orcs!
Hem malee hem ranged taktik deiştirilebilir bide o sayıca üstünlük heleki o işçilerin beleşe 12 tane olup yem verilmesi
Çok çabuk ölmeseler orc dışında oyuncu kalmıyacak

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Blazen -Tiax-
Oyuncu
17 Mart 2005 00:00 %0
Açıkçası Chaoslar açıkça en güçsüz ırk diyebilirim. tabi bunun bisürü sebebi var ama bilsenizde bilmesenizde , bir chaos olarak bunları söylemeye dilim varmaz
Ha madem güçsüz neden chaos oynuyosun. ne biliiiim seviyorum chaosu yaw hele bi rusher olarak gayet hoş bi ırk. oynaması zevkli fln.
Bi aralar Sm başlamıştım , account şifresini unutunca SM ye küstüm CM ile her başlayışımda eldar a geçicem diyorum ama üşenip çalışmıyorum fln. hala değiştirmeyen varsa tavsiyem direk chaos u bıraksın.

NOD | FeaR
Oyuncu
17 Mart 2005 18:23 %0
alıntı:
Gönderen: Blazen -Tiax-
Açıkçası Chaoslar açıkça en güçsüz ırk diyebilirim. tabi bunun bisürü sebebi var ama bilsenizde bilmesenizde , bir chaos olarak bunları söylemeye dilim varmaz
Ha madem güçsüz neden chaos oynuyosun. ne biliiiim seviyorum chaosu yaw hele bi rusher olarak gayet hoş bi ırk. oynaması zevkli fln.
Bi aralar Sm başlamıştım , account şifresini unutunca SM ye küstüm CM ile her başlayışımda eldar a geçicem diyorum ama üşenip çalışmıyorum fln. hala değiştirmeyen varsa tavsiyem direk chaos u bıraksın.

valla chasoların zayıf yanları olduğu gibi ezici yanalrıda var

Blazen -Tiax-
Oyuncu
17 Mart 2005 20:01 %0
???? ilginç. ne gibi mesela?
evt üstün yanlarımız var ( e olsun yani o kadarda **** değiliz) ama ezici yan? sanmam

manyetooo
Oyuncu
17 Mart 2005 22:00 %0
oyunda zamanından önce çıkan bi grup possed marine resmen beklenmeyen bi durumda yan bastırıyor ezici yanın bu işte

msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

TE|Silverstar
Oyuncu
18 Mart 2005 07:54 %0
Possesed çok pahalı.Teamde veya oyunun ilerleyen bölümlerinde işe yarayabiliyor.Direk possesed çıkarsan bir işe yaramaz.

Blazen -Tiax-
Oyuncu
19 Mart 2005 00:39 %0
Evt çok pahalılar ve micro ile rahatça aşağı alınabiliyolar. oyunu kapatcak üniteler değil yani.
Bu arada bende bende sm çalışmaya başladım. yok olmıcak bu işler böle chaosla işin ilginç yanıysa , chaos iken dört gözle beklediğim ufak haritalarda peşpeşe maçlar kaybettim.
SM lerin en güçlü olduğu yerler büyük haritalar zaten. scoutları dolaştırabileceği , arkalara sızabileceği , gerekirse asm lerle sağa sola saldırıp herkezi deli edebileceği.

manyetooo
Oyuncu
19 Mart 2005 11:51 %0
erken dediksede oyunun başında deil herhalde biraz daha sonrasında başta çıkardınmı yeniliyon zaten bide onlara sende sadece space marine varken nası bi makro yapacan da öldürcen merek ettim dorusu 1 full posses adamın basei ne girdimi istersen 3 bölük full sp marinin olsun bütün kritik binalarını keser sende izlersin zuhahaha

adamın hitpointi bi kere 835 bide heavy infantry armor klass daemon bi daha düşün istersen sp marinlerin attağı infantry ye o yüzden possese attack bonusu yok buda onun kolay ölmediğini bi ıspatıdır

Blazen -Tiax-
Oyuncu
19 Mart 2005 18:46 %0
Anlatıyım ; sm derken ırk olarak demiştim yani sadece marine ler yoktu elimde. onda 2 csm ve 1 poss vardı. Herosu yoktu yada daha önce öldürmüştüm şimdi tam hatırlayamıyorum. Bende de 2 asm bikaç scout ve hero vardı. poss lar melee için gelirken bekledim , tam geldiklerinde asm leri arkadaki iki csm si ile 1e1 eşleştirdim. bu arada asm ler gerideydi , yani o benim scoutlarıma saldırmıştı poss ile. Hero ve sniper scoutları poss lara verdim. bi-iki scout uda dans ettirdim. ki zaten asm lerin marineleri alması bikaç saniye sürdü. vs vs vs.
Poss lar bile herzaman o kadar dert olmuyo yani. zaten ünite sayısı olarak fazlalığın varsa herzaman şansın vardır. dans ettirme vb. şekillerde. zaten onun için SM ler bu kadar güçlü ( scout). scoutlar savaşta etkili ve 3-4 scoutu savaşa sokmak çok bi uğraş istemiyo.

TiesTorN
Oyuncu
26 Mart 2005 14:36 %0
chaos'ların tankları çok feci ya. full upgradeli tankları ölmek bilmiyorlar ve bir kodumu yamultuyorlar diğer tankları.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

aposai
Oyuncu
02 Mayıs 2005 10:08 %0
Abi chaos **** diyorum anlatamıyorum...
Ben chaos fanatiğiyim öyleki adamlar **** olmalarına rağmen bırakamıyorum
Chaos bi kere felaket pahalı hiç Chaos raptorla Assault marine i kıyasladınızmı Chaos raptor 11 kişi olduğunda bile 9 kişilik assault marinle anca kafa kafaya gidiyor ki bi raptorun fiyatı 70 bi assault marine in fiyatı 65 bi kere farkı fiyatı diyorum başka söze gerek yok
Defiler a gelince artillery si de olmasa bi halta yarayacak değil diğer mech lerle kıyaslayamıyoruz bile ki killa can olsun dreadnought olsun wraith lord olsun hepsi 2 tank population isterken defiler 3 populaion istiyor. Chaosun şimdiye kadar gördüğüm tek avantajı space marineden daha erken predator çıkarabilmesi ve oyunun başında posessed ve horror gibi elite diyebileceğimiz üniteleri çıkarabilmesi (ki onlarıda anck parası olursa çıkarabiliyor malum 300 requisition)

Death to the false emperor!

manyetooo
Oyuncu
02 Mayıs 2005 16:38 %0
olm öle deme raptor scoutun ismi karizma o isim içinde 5 lik bi fiyat farkı ödüyon lütfen karizmada önemli zuhahaha

TE|Silverstar
Oyuncu
05 Mayıs 2005 09:37 %0
Patch 1.3te chaosa bayağı bir buff geliyor. Ben de chaos deneyebilirim bir ara.

aposai
Oyuncu
05 Mayıs 2005 17:21 %0
manyeto ya= hade lan

Death to the false emperor!

TiesTorN
Oyuncu
10 Mayıs 2005 23:57 %0
valla arkadaşlar ortama 5 posessed squad + 2 cm squad saldığınızda düşmandan eser kalmıyor genelde ahah. nesi çok güçsüz bunun ben anlamıyorum adamlarda tank çıkarmaya bile gerek yok posessedler tanklarıda anında parçalayabiliyor.

aposai
Oyuncu
11 Mayıs 2005 22:59 %0
chaos oynaya oynaya posessedlerin bina yıkmaktan başka bi halta yaramadıklarını farketmişim bu biline

bi kere adamlar melee combat hayvanı vurkaç yaptıınız anda geberiyolar

arkadan plasma gun yada dark reaper yaslarsanız iyi eziliyolar meleeci oldukları için artillery (yada fire prism-özellikle fire prism) karşısında saçıla saçıla etkisiz hale geliyolar

ben chaos deneyimlerime dayanarak posessedlerin bodyguard olarak kullanılması gerektiği taraftarıyım malum chaos heroları çabuk ölüyor ve ikisde melee combat için yaratılmışlar iki posessed çıkarıp onları bodyguard olarak herolara takmak posessed squadın tek işe yaradığı dal

(not bide başta çıkarabilirseniz harbi işe yarıyolar)

6 tane posessed çıkarmak karşıda deneyimli bi oyuncu varsa yapılabilecek en büyük hatadır derim başka bişey demem

it is good to be evil!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: