Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 04:30 Toplam 17 oyuncu 47 sunucu 284 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Orjinal oyunda rezillik

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
01 Mart 2005 21:06 %0
bakıın ne oldu.sömestirdi.diablo 2 yi yendien tükledim bilgisayara tatili fırsat bilip.baktım single single nereye kadar.bastım parayı gittim heykelden orjinal adlım 40 ytl.geldim eve aötım kutuyu bi de ne göreyim.1 install disc 2 cinematics disc cıktı.dedim heralde üstüne yanlış yazdılar neyse oyunu yükelrken play disc istedi.sinematikelrden birini çıkarıyom öbürünü takıyom.olmuyo çıldırcam yani.sonra korsan diablo ikimden aldım play disci onunla kurdum.fişi duruyo ama değiştirmedim.cd keyi falan da var ya 1000 çeşit sorun çıkar şimdi.expansion cd si de çalıştırmıyo.versem aldığım yere 2 hafta gelmez.2 hafta oynamamak demek bu.yani rezillik bu.nası??

-Ege bir Yunan gölü deeldir,Ege bir Türk gölüde deeldir..BİNANALEYH Ege bir göl deeldir.
---
Süleyman Demirel

territories
Oyuncu
02 Mart 2005 21:35 %0
herkese olur boyle seyler git bi tane kofti cd al yane cekme play disc i zaten mpq dosyalari ayni sadece cd key farkli ama eger ki cd takmadan oynucam diyorsan degismek zorundasin cunku oj mpq dosyalari ile kofti cd ninkiler birbirini tutmayabiliyor invalid version hatasi veriyor git al bi dene olmassa zati git dov dukyan sahibini yenisini al ama acik olan bir cd aldiysan enayiligne doyma koaly gele

RazoRBlades
Oyuncu
08 Mart 2005 21:07 %0
müracaat : esen elektronik

bütün suç zeger'de adam ****** leri yapıştırırken karıştırmıştır discleri =)

I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
http://www.baal.com.tr.tc

zegerusta
Yarbay
Yarbay
16 Mart 2005 18:16 %0
Bu benim sucum degil fabrikasyon hatasi arada sirada nadirde olsa cikar esenelektronik'e cd yi gonder (cinematic disci sana 1 tane play disc yollasinlar ) en gec 2 gun icinde play discin gelir. (Umarim) Yani suc benim degil

%Chino%
Oyuncu
17 Mart 2005 01:42 %0
suc kesin zegerindir.
eger yapabilirsen zegeri döf

Chino: muga koyacam 94 kb le oyun mu iner be
baal | RazoR: höh ayu, 20k ile indrince imana gelioz lan biz

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: