|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Generals: turkiye modu | | Oyuncu |  | 01 Mart 2005 04:01 %0 | |
| merhaba arkadaşlar,
c&c serisini 1995'teki ilk command&conquer'dan bu yana takip etmekteyim. takip ettiğim ve oynadığım iki oyundan biridir.
geçen ay nette gezerken cnc hollanda adında bir ekibin geliştirdiği hollanda modunu gördüm. adamlar kendi ülkelerine ait savaş araçlarını modelleyerek ve seslendirerek oyuna 4. bir ülke eklemişler: hollanda.
benim de aklıma o gün bizim silahlarımızdan oluşan ve üzerlerinde bayrağımız olan türkçe konuşan askerlere sahip bir generals mod'u yapma fikri düştü.
kullanılan bir kaç modelleme ve editing yazılımını inceledim. benim sizlere sormak istediğim; daha önce böyle bir girişimi olan, mod yapma, modelleme, ses düzenleme, grafik sanatları konusunda uzman arkadaşlar var mı aramızda? bu iş sizce tutar mı zevk verici bir sonuç ortaya çıkar mı?
bu konuda görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
iyi oyunlar diliyorum hepinize  | | | |
| | Oyuncu |  | 01 Mart 2005 14:37 %0 | |
| dostum dusuncen cok ıyı sahsen ben ılgılenmek ısterım ama o oyun programı yapmakla ılgılı yeterlı bılgım yok ınsallah yaparsın ılk deneyen ben olmak ısterım.... kolay gelsın senıde mesgul ettım kusı,ura bakma....
saygılar sevgiler
b.ç.kurt | | | | Oyuncu |  | 02 Mart 2005 14:45 (02/03/2005, 23:53) %0 | |
| Evet uzman arkadaşlar var. Ancak C&C Red Alert 2 ortamını Battlefield 1942 motoru ile FPS ortamına taşıdık. Artık C&C popülerliğini yitirdi. Çalışmalarımızı bir incele. Neden C&C yi bıraktığımızı anlarsın.
http://garyosavan.karmaklan.org/ww3/index.html (BF1942)
Hem BF1942 hemde Falcon 4.0 üzerinde çalışan iki bağamsız ancak kaynak kod ve dosya paylaşımı yapan gruplarız (Turgan, AnatolianSun ve KangalDogs).
http://www*nsun.net (Falcon 4.0)
Sansürlenen yerde "A N A T O L I A" yazıyor. Bunu yazılan scriptin bir bugı olarak kabul ediyor adminlerin bilgilenmesi için buraya yazıyorum. Anadolu yazmakta küfür sayılmasa gerek.
http://www.kangaldogs.org (Falcon 4.0)
ICQ UIN: 93448734
garyosavan@yahoo.com
garyosavan@hotmail.com | | | | Oyuncu |  | 02 Mart 2005 19:05 (02/03/2005, 19:07) %0 | |
| harika.
ellerinize sağlık. böyle bir oyundan ve böyle bir oluşumdan yeni haberdar olduğum için kendimden utanıyorum
ben biraz tutucu olduğum için, 10 yıldır oynadığım oyunu bırakmak istemiyorum diye linke tıkladım, gördüklerim karşısında geçici şoka uğradım.
en kısa zamanda bf 1942'yi alıp bu modları deneyeceğim.
şu an hakkında hiçbirşey bilmediğim için birlikte çalışma önerisi yapamıyorum, ben hava kuvvetleri komutanlığı web tasarım yarışması türkiye birincisiyim. ( http://www.hvkk.mil.tr/HVKK2004/index.htm ) size en azından tasarım konusunda yardımcı olabilirim belki ilerki zamanlarda.
gerçekten harika iş çıkarmışsınız,
iyi çalışmalar ve tebrikler. | | | | Oyuncu |  | 07 Mart 2005 20:13 %0 | |
| evet bf42'yi denedim. kesinlikle süper birşey.
lakin kesinlikle zafer bey'in belirttiği gibi generals'in tadı bir başka. ayrı bir havası var. bf42'den sonra daha iyi anladım.
bu konuda size bir e-posta göndereceğim. bu arada sizi msn'e ekledim ama kullanıp kullanmadığınızı bilmiyorum.
iyi oyunlar. | | | | Oyuncu |  | 11 Mart 2005 15:00 %0 | |
| ben oyun manyagım bılen var mı ehehehehheh ?
general gıbı oyun mu var ya bır tr yaması cıksın ılk ben deneyecem | | | | Oyuncu |  | 12 Mart 2005 09:39 %0 | |
| | dosya nasıl yukleniyo acele yardım plllss acele acele cevap yazın????????????????????????????????? | | | | Oyuncu |  | 14 Mart 2005 19:51 %0 | |
| alıntı: Gönderen: crazy93
dosya nasıl yukleniyo acele yardım plllss acele acele cevap yazın?????????
| | | | Oyuncu |  | 16 Mart 2005 20:52 %0 | |
| C&C nin başından beri hastası olanlardanım bende mod programlarını incledim vede rahatlıkla deidğiniz gibi bi mod yapılabilecğinin kanısına vardım fakat her nekdar okuldan mezun oslamda öss ye hazırlanmaktayım bu yaz inşallah bir c&cc modu yapacağım ilgilenenlere yardımcı oalbilirim hiçbir ek bilgi gerektirmyior pc ye hakim olun oyun hakkında biraz bilginiz olsun yeter ayrıca c&c sevenlerde eklesin beni msn bi zahmet
msn:nod.fear@gmail.com | | | | |
|
|
|
|
|
|