Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 22:39 Toplam 245 oyuncu 56 sunucu 876 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dow'da en iiii ırk hangisi?

painkiller10
Oyuncu
05 Mart 2005 12:51 %0
bnce bu sorunun cevabı belli.en iiisi space marineler.şuana kadar orklarla hiç oynamadım ama space marineler çok iiii.sizlerinde görüşlerini bekliorm arkadaşlar.

manyetooo
Oyuncu
06 Mart 2005 14:58 %0
space marin ile saece oynaması kolay ama iyiler genede multide bi zavallının base ine 2 tane orbital inerse adama yazık ediyolar

msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

NOD | FeaR
Oyuncu
10 Mart 2005 15:21 %0
1-Space
2-Chaos
3-Eldar

orklar hakkında fikrim yok

Rogal Dorn
Oyuncu
10 Mart 2005 23:29 %0
Her düzgün strateji oyununda olduğu gibi (Starcraft mesela) Dawn of War'da da en iyi ırk diye bir şey yoktur. Ha siz en fazla hangisiyle oynarsınız derseniz,

Ben eskiden kaos kasardım, ama öyle böyle değil, çıtır çerez niyetine yiyorlar resmen... Tekrar SM kasmaya başladım, ikinci tercihim ise hala kaosdur.

Miralay03
Oyuncu
05 Haziran 2005 21:23 %0
1.Space
2.Eldar
3.Chaos
Orklarda aslında cok guzel bir ırk ama orklar sonlara dogru guzellesiyor yanında guclu takım arkadasların olursa senın gelısmeni saglarlarsa (orklarda) gercekten harika bir ırk oluyor ama ii space

TiesTorN
Oyuncu
06 Haziran 2005 14:27 %0
dow'daki en iyi ırk tartışmasız eldar ama yönetmesi çok zor adamları. eğer mikron iyiyse en iyi ırk kesinlikle eldar. en stratejik ve bir o kadarda karmaşık ve zor ırk.

manyetooo
Oyuncu
06 Haziran 2005 19:17 %0
katılıyom sana bide bana sor

msn:ertankul@gmail.com
Ati get in the GAME X800xt Fire Prism at the ready !!!!

darktrpr

06 Haziran 2005 20:28 %0
1.3'ten önce Eldar > Orc > SM > Chaos derdim. 1.3 oynama fırsatım olmadı. Bilen vardır belki dünyanın en iyi oyuncularından biri olan aRRR Türk bir oyuncu. Onun 1.3 hakkındaki yorumu Eldar'ın hala en üstün ırk olduğu yönünde. Zaten Ladder'a şöyle bir bakınca Eldar'ın tartışılmaz üstünlüğü görünüyor.

TE|Silverstar
Oyuncu
07 Haziran 2005 01:00 %0
Eldar>Chaos>SM=Ork

TiesTorN
Oyuncu
07 Haziran 2005 01:23 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
1.3'ten önce Eldar > Orc > SM > Chaos derdim. 1.3 oynama fırsatım olmadı. Bilen vardır belki dünyanın en iyi oyuncularından biri olan aRRR Türk bir oyuncu. Onun 1.3 hakkındaki yorumu Eldar'ın hala en üstün ırk olduğu yönünde. Zaten Ladder'a şöyle bir bakınca Eldar'ın tartışılmaz üstünlüğü görünüyor.

aslında 1.3'ten önce bende eldarcıydım ama 1.3te chaoscu oldum. eldarın avantajını bozmuşlar biraz. eldar kesinlikle yakın dövüş yapamayan bir ırk. yani yakın dövüş yapan birimleri var ama hepsi ayrı şekilde. yani birisinin master'ı yakın dövüş üzerine menzilli atışı yok(banshee ve seer council), birisinin master'ı menzilli atış üzerine yakın dövüşü yok.
e zaten oyunda 1 tane seer council 8 tanede dark reaper oluyor. diğerleri oyunun ilerleyen zamanlarında işe yaramıyor çünkü. 1.3ten öncesinde sadece ateş et komutu verebiliyorduk ama 1.3te ne olursa olsun yakın dövüşe girdiği için adamlar dr'lerin işi bitik. düşman aradan 2-3 tane scout vari birim yollayıp yakın dövüş yaptırıyo dr'lere arkadanda asıl birimler öldürüyo yakın dövüş yapılırken. böylece eldar bitmiş oluyor.

Blazen -Tiax-
Oyuncu
07 Haziran 2005 19:42 (07/06/2005, 19:45) %0
eldar-chaos-sm=orc derim bende.

eldar açık ara çok iyi değil ayrıca. micro yapınca süper fln hikaye , karşısında microsu iyi bi chaos olursa gene dengeler oyunu. yani iki üniteyi micro yapmakla eldar oyun kapatamaz.

bide tiestorn dediğin doğru ama genede o kadar kolay olmuo. geçen 2 dr masser a yenildim peşpeşe , chaosla. çok iyi elemanlarda değildi hani. eldarlarla ilgili en büyük derdim , kaçtıkları zaman kovalayıp kovalamama kararı.

[pG]aRRR
Oyuncu
07 Haziran 2005 19:56 (07/06/2005, 20:26) %0
Eldar>Chaos=Ork=SM

Chaos/SM/Ork is pretty much balanced but eldar owns all^_^

Tier 2 Chaos is very strong though.

bLiz_sM
Oyuncu
13 Mart 2006 18:19 %0
bütün ırklar eşit... yeterki nerde ne yapılacağını bilin...

dAha zEki oLmanın yoLu, senden daha iYi biriYLe oYnaMakTır...

Tau Commander
Oyuncu
01 Mart 2007 09:41 %0
Ben ce en iyi ırk Tau Emp. neden derseniz tau larda yakın dövüş için kroot ekibi var ayrıca uzak mesafeli savaşlarda tauların üstüne kimse yok bunu biliyorsunuz krootları herkes zayıf görür ama Kroot Shaper larda var ayrıca çoğu taucu arkadaşım nedense mont'ka yerine kouyon yapıyor bence bu yanlış crisis gibi çok güçlü 3 tane ve 2 tanede Hammerhead gunship bunların yerini hiçbir kouyonlu alamaz. BENCE TAULAR EN İYİLERİ ANCAK BU SİZİN OYUN STİLİNİZE DE BAĞLI

TiesTorN
Oyuncu
01 Mart 2007 14:29 %0
Sen Tau'lara çok bağlanmışın arkadaş, fanatikliğe kaçmış biraz... Ayrıca burda bahsedilen oyun DC değil, orjinal dow

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...

glarfist
Oyuncu
19 Nisan 2007 20:05 %0
bence chaos da çok güçlü 3 tane full reinforce possessed arkasına commanderlar ve 3 tane chaos predatorla yiyorum tabi bu tecrübeli oyunculara karşı çok zor oluyor.adamın bölgesine harala gürele girip blood thirster ile dağıtıyorum.dağılmazsa ben dağılıyorum

manyetooo
Oyuncu
12 Mayıs 2007 11:36 %0
Eldarın full ordusunu hangi versiyonda olursa olsun hangi ek pakette olursa olsun yenmek grallıktır. Bunu aklınızda tutun. (tabi iyi yöneten birinin elinde)

On the frontlines, there is but one commandment...
Thou Shalt Kill.

Sabutai
Oyuncu
17 Haziran 2007 11:05 %0
beyler bende SM demek istiyorum ama Chaos lar daha bi güçlü gibime geliyor hem yakın dövüşte hemde sayı olarak,ayrıca Defiler ve BT ye de sahipler... yanılıyor olabilirm ama biraz bariz geldi sonuç... bana görüşlerinizi bekliyorum

^^00KAMIKAZE
Albay
Albay
27 Haziran 2007 15:40 %0
2 TANE en hızlı gelişip saldıracağın orklardır orklarla çok hızlı gelişip kısa sürede 5dakkada hatta coşarsan daha kısa bi sürede düşman basesine girip büyük hasarlar verebilirsin (sadece hard a karşı denedim)ama SM olursan ilk başta zorlanırsın ama eğer terminator assault birimlerini ve pretedoryan tankını çıkarmaya başlarsan heleki updatelerinide yapacak kadar paran varsa ne ork ne eldar ne kaos ne necron kalır ortada yani ortalığa güzeeel bi temizlik yaparsın ama ilk yarım saat sıkı bi defans yapman şart o yüzden ben ancak müttefikim olduğunda böle bişey yapıyorum vede işe yarıyor ama teketek olursa şansın benden yana olması lazım

SERVERI OLAN KLANLAR MAÇ YAPMAK İÇİN BANA ÖZEL MESAJ ATSIN VE MESAJ ARACILIĞIYLA MSN ADRESLERİNİ VERSİNLER SAYGILAR!!!

CNARS_
Oyuncu
10 Temmuz 2007 14:07 %0
bence chaos en güçlüsü eldarda güçlü ama en baştaki birimleri çok zayıf kolay rush yer

BArssss
Üsteğmen
Üsteğmen
07 Ağustos 2007 12:58 %0
bence en iyi ırk kaos çünkü predeotr tanklar dev örümcekler ve sm askerleri war caos lor felan da war tabii

urkqsrk
Oyuncu
20 Ekim 2007 00:14 %0
bence en iyi ırk imperial guard

ubeyd99
Oyuncu
10 Mayıs 12:53 %0
bence şu yeşil büyücülü olan ben onu 2. olarak seviyorum en nefret ettiğim şu ilk adamlarının saçları uzun olan ondan nefret ediyorum onda hiç güzel oynuyamıyorum ensevdiklerim 1.şu beyaz robot olan 2. yeşil büyücüsü olan 3. en üstteki kadın o kadını da çok seviyorum.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: