Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 04:23 Toplam 17 oyuncu 47 sunucu 304 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Darkmancer klanından eser kaldı mı?

Dark_Anarchy
Oyuncu
08 Mart 2005 13:28 %0
bu arada paintball ne yaw

i destroy to make,i hate to love,i live to die ,what an anarchy causes my life

dark-delteo
Oyuncu
08 Mart 2005 21:16 %0
O şakalaşma türünde bir şeydi.Korkutma desek daha doğru Neyse canim kapatalim bu mevzuyu Paintball boyle ici boya dolu mermilere sahip tufeklerle birbirinizi vurdugunuz ve pek bir zevklendiginiz,agaclik alanlarda oynanan pek zevkli bir oyundur.(Bir ara gitsek mi Mahocan?Acaba Ankara'da var midir?)

Dark_Anarchy
Oyuncu
09 Mart 2005 12:30 %0
alıntı:
Gönderen: dark-delteo
O şakalaşma türünde bir şeydi.Korkutma desek daha doğru Neyse canim kapatalim bu mevzuyu Paintball boyle ici boya dolu mermilere sahip tufeklerle birbirinizi vurdugunuz ve pek bir zevklendiginiz,agaclik alanlarda oynanan pek zevkli bir oyundur.(Bir ara gitsek mi Mahocan?Acaba Ankara'da var midir?)

hayır paint ball u biliorum canım ama oynasana da paintball clanı ne iş bi cs modu mu (? komik gelior4 ama aklıma başka bir şey gelmedi)

Dark_FreDD
Oyuncu
09 Mart 2005 21:47 %0
Tabi cnm Paintball'ın Cs sürümü çıkmış

alıntı:
Gönderen: Dark_Anarchy

hayır paint ball u biliorum canım ama oynasana da paintball clanı ne iş bi cs modu mu (? komik gelior4 ama aklıma başka bir şey gelmedi)

In spiritum sanctum
Pritictum Otioum

dark-delteo
Oyuncu
09 Mart 2005 23:26 %0
alıntı:
Gönderen: Dark_Anarchy

OSN türü atraksiyon iste.Bu arada simdi ukalalik yapmis gibi oldum ya ben,suclu hissettim kendimi Zaten dusunmuyor da degildim ''Anarchy hic pb.i bilmez olur mu'' diye.Afedersin.

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: