Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 04:09 Toplam 22 oyuncu 47 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Devil may cry 3 acilll

lineerci
Oyuncu
03 Mart 2005 00:00 %0
bu mesajı okuyan olursa lütfen bana yardım etsin çünkü Dante Must Die moduna geldim çooook zormuş bee
DMC 3 oynayan varsa bi yardımcı olursa çoook sevinirim yada en azından tartışırız plzzz.

Strider|TwP
Oyuncu
06 Mart 2005 01:23 %0
Blue ve purple orblar ile silah ve devil armsları maxladıktan sonra dante must die bile pek zor değil. Tavsiyem Bosslar dışında rocket luncher kullanman. RL ile az orb alırsın ama herşeyi maxladikten sonra bi anlamı yok Bol şans.

lineerci
Oyuncu
06 Mart 2005 09:57 %0
alıntı:
Gönderen: Strider|TwP
Blue ve purple orblar ile silah ve devil armsları maxladıktan sonra dante must die bile pek zor değil. Tavsiyem Bosslar dışında rocket luncher kullanman. RL ile az orb alırsın ama herşeyi maxladikten sonra bi anlamı yok Bol şans.

Valla saolasın cevap yazığın için..Sen Dante must die modunu bitirdinmi peki.sadece blue orb lardan 2 kademe eksik diğerleri
max yaptım ama zaten hepsi max ta olsa dandik yaratıkların 3-4 vuruşu seni "Rest in Peace" yapiyo
ben daha çok nasıl bir stradeji kullanmam lazım acaba onu merak ediyom..

Strider|TwP
Oyuncu
07 Mart 2005 10:39 %0
Evet, Dante Must Die'ı bitirdim
Normal düşmanları Rocket Launcher ile çok rahat indirirsin. Aralarına dalmaktan çekinme. Zaten rocket patladığında dağılıyorlar Sağa sola takla atarak ateş et. Genelde arkalarına düştüğün için onlar dönene kadar vurursun. RLnin menzili kısa olduğu için bosslarda pek işe yaramaz. Bosslarda tabanca kullanmanı tavsiye ederim.
İyi eğlenceler.

lineerci
Oyuncu
07 Mart 2005 21:21 %0
Öncelikle cevap yazdığın için çok saol..
ben de DMD modunda 7.missiona geldim ondan sonra uğraşmadım çok zor diye ama dediğin gibi rocet lancırlan çok kolaylaşıyomuş(tabi easy gibi deil).
Neyse başka fanatik olduğun oyunlar varsa konuşuruz..

Strider|TwP
Oyuncu
08 Mart 2005 09:44 %0
Rica ederim
Başka konu açtığında ilgimi çeken bi oyunsa uğrarım
Fanatiklik değil de bende ayrı bir yeri olan bikaç oyun serisi var ama onlar hakkında bi tartışma açasım gelmedi hiç. Açılırsa yazarım tabi

lineerci
Oyuncu
08 Mart 2005 13:36 %0
Aklıma geldi de bide boss larda hangi devil armslar daha iyi mesela Agni & Rudra (hani iki kafala kılıç)aldığın boss ta mımçıka silahı varya Cerberus o daha etkiliymiş senin bildiğin hani hangi bossa hangi silah daha iyi varmı?
cevap için şimdiden saol

ScoRpioN95
Binbaşı
Binbaşı
19 Mart 2005 11:01 %0
En iyisi GiTaR bence cok can götürüyor!!

Strider|TwP
Oyuncu
19 Mart 2005 17:47 %0
Bence;
Doppleganger için Beowulf(zıplayıp tekmeyle aşağı inme hareketi ile kolayca ışıkları ortaya çıkarabilirsin)
Cerberus için Rebellion(kılıcı düz tutarak aşağı inme hareketi ile buzdan zırhını kolayca kırabilirsin)
Gitarı Virgil de tavsiye etmem Çok uçan kaçan bi arkadaş olduğu için bi işe yaramaz.

Ben genelde Rebellionla takıldım. Oldukça kullanışlı(özellikle double jump). Gitarı çok az kullandım. Sevemedim onu ama en eğlenceli silah o tabi (Dantenin attığı sololar)

lineerci
Oyuncu
22 Mart 2005 16:55 %0
Yahu DMD modunda ata geldim.At at deilki öyle bi azıyoki hayvan 1. adımda enerjisini %75 civarına getirince aşağı düşüyonya ondan sonra kırmızı toplar(zamanı durduruyo hani)arabadan bombalar falan.enerjisini yarıya indirebildim hiç enerji kaybetmeden ondan sonra sı hali ile" YOU CAN REST İN PEACE" oluyo nedir bu atın stratejisi veya nasıl daha rahat oldurulur yahu deli olcam bi bilen varsa cevap yazarsa cok memnun olurum

Strider|TwP
Oyuncu
25 Mart 2005 10:43 %0
At arenanın kenarında koşarken onla aynı şekilde fakat uzaktan koş. Durunca arkasındaki arabanın üzerine atla veee... Sonlara doğru dikine koşmaya başlayınca sağa sola hamlelerle kaçabilirsin. DMD deki hali için özellikle yapman gereken bir şey yok. Daha fazla damage yersin o kadar. Onu da bir veya iki starla halledersin

P.S: At arabası için rebellion iyi bir seçim.

lineerci
Oyuncu
26 Mart 2005 22:24 %0
alıntı:
At arenanın kenarında koşarken onla aynı şekilde fakat uzaktan koş. Durunca arkasındaki arabanın üzerine atla veee... Sonlara doğru dikine koşmaya başlayınca sağa sola hamlelerle kaçabilirsin. DMD deki hali için özellikle yapman gereken bir şey yok. Daha fazla damage yersin o kadar. Onu da bir veya iki starla halledersin
P.S: At arabası için rebellion iyi bir seçim.

hehe öyle bir anlatmışsınki 2 dk öldürebilecekmissin gibi.
abi at vurunca öyle bir enerji götürüyoki 3 sefer vurursa bittin
bide kaç kaç nereye kadar illaki yakalıyo rebeliion iyi bide galiba
sword master daha iyi gibi...

Strider|TwP
Oyuncu
29 Mart 2005 12:53 (29/03/2005, 12:54) %0
2 dk olmasa bile 4-5 dakikada indirebilirsin aman dmg yemiyeyim diye kasmazsan
birkaç starla halledersin dedim zaten.

lineerci
Oyuncu
12 Nisan 2005 14:28 %0
alıntı:
2 dk olmasa bile 4-5 dakikada indirebilirsin aman dmg yemiyeyim diye kasmazsan
birkaç starla halledersin dedim zaten.

merak ettimde sen hiç holy star kullandınmı boss lara karşı
10-15 tane holy water 1 tane bossu öldürüyo galiba DMD de.
bide Hell or Heaven modunda bitirince hiç bişey olmuyo adam lar bişey yaparda bizde heycanlanırız

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: