Bu güne dek 100'lerce kişiye gerek maille gereki gerek msnden yolladığım bu dosyayı, açıklamasıyla birlikte tekrar yükledim, ihtiyacı olan arkadaşlarım buradan buyursunlar:
Açıklama:
-1.age of empires 2'yi kur ve normalde yaptığın gibi cd'nin içindeki * dosyasını kopyala ve program files'dan microsoft games'e oradan da age of empires 2 dosyasının içine yapıştır. Buraya kadarını her zaman yapıyoruz bir çok oyunda zaten.
2. Şimdi ise indirdiğin ".zip" dosyası içerisindeki * exe'sini dışarı çıkar çift tıkla karşına çıkan pencerede install butonu olacak ona basmadan ÖNCE yukarısında dosyayı nereye install edeceğini yazıyor ve "desktop" diyor. sen onu değiştirerek örneğin; "crogram files/ microsoft games/ age of empires II" diye değiştirecek ve install diyeceksin.
*Artık age of'un hem XP'de çalışacak hem de CD'siz
Kafanıza birşey takılırsa, dosyayı indiremezseniz: Böyle bir ihitmal yok çok kolay
19 Kasım 2005 itibariyle(e-mail ve rapidshare'den download yoluyla top.):
140 kişi bu dosyaya ulaştı.
16 Temmuz 2007 itibariyle(e-mail ve rapidshare'den download yoluyla top.):
238 kişi bu dosyaya ulaştı.
dosyaupload.com dan verdiğim link ile paylaşım sürmektedir. Lütfen bu konuya duyarlı olalım ve süresi dolması durumunda bu dosyayı edinen arakadaşlarım da bir yükleme sitesine yükleyerek güncel tutmakta yardımcı olsunlar.
slm ben xp sp2 kullanıcısıyım ve "age of empires rise of rome"yi normal şekilde oynaya biliyorum ama internette yani multiplayer olarak oynayamıyorum bana yardım edersen çooook sevinirim..
rise of roma'yı oynamadım ve pek fazla da bilgim yok dolayısıyla.. kusura bakmayın.
alıntı:Gönderen: mad_fatih
slm ben xp sp2 kullanıcısıyım ve "age of empires rise of rome"yi normal şekilde oynaya biliyorum ama internette yani multiplayer olarak oynayamıyorum bana yardım edersen çooook sevinirim..
mad_blue_cat@hotmail.com
msn kullanıcısıyım.