Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 07:42 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 266 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Battle .net için yardım

Roa ` Riggs
Yarbay
Yarbay
03 Mart 2005 15:06 %0
bugün diablo'nun orjinalini aldım ve oynamaya ba$ladım battle'dan, girdim $imdi pek vaktim yoktu 15 dakka oynadım çıktım fakat çıkarken karakterimin altında "expire in 11 days" yazıyordu. bunun nedenini anlayamadım, oyunum orjinal olduğu halde böyle bir yazı çıktı. gerçi bunun orjinallikle bir alakası var mı bilemiyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim, ve de "ladder charachter"in ne olduğu ve de battle .net'te i$lerin nasıl yürüdüğü hakkında.

Kojiroh
Oyuncu
03 Mart 2005 15:25 %0
Battle.Net'te yarattığın karakterlere sınırlandırılma getiriliyor. Bir karaktere belli bir süre girilmezse o karakter siliniyor. Mesela Expire in 11 days diyorsa, 11 gün içinde bir kere dahi girmezsen o karakter silinecektir. En az bir kere girersen o süreyi uzatırsın.
Bu durum hem karakter kirliliğini önlüyor, hem saçma sapan karakterler açarak orayı burayı birbirine katma engelleniyor hem de oyuncunun oyuna sık girmesi sağlanıyor. Düşünsene; günlerce uğraşıp adam ettiğin karakterin, on gün boyunca girmediğin için siliniyor. Kim ister böyle bir şeyi?

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

wlonsmalus
Oyuncu
03 Mart 2005 16:38 %0
2 saat oynadıktan sonra o olay kalkar sora 90 gün oluo o ondan 2 saat oyna bi düzelsin

the power of nuri alço is forged with tc now...

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
03 Mart 2005 19:16 %0
ilk oynadığımda ben de bilmiyodum mule karakter yaptıydım 10 gün girmeyince silinmişti gittiydi güzelim itemler

bu arada ben de battle.netten oynuyorum nickini falan yazsana

-Ege bir Yunan gölü deeldir,Ege bir Türk gölüde deeldir..BİNANALEYH Ege bir göl deeldir.
---
Süleyman Demirel

Roa ` Riggs
Yarbay
Yarbay
03 Mart 2005 23:14 %0
nickim matriggs, char.ın adı robben. daha 7 lvl. uğra$amadım fazla. bide battle .net'te single'da ki gibi players 4 vs. fln yazıp fazladan exp. kazanma gibi bir olay var mı? yani karakteri geli$tirmek için çok kasmak gerekiyor mu

Kojiroh
Oyuncu
04 Mart 2005 14:51 %0
Açılan oyuna herhangi biri girdi mi oyun otomatik olarak ayar yapıyor diye biliyorum ama yapmıyorsa bile oyunu açan kişi o komutu kullanabilir. Battle.Net'te, singledan daha hızlı karakter kasılması gerek. Çoklu gruplar halinde dolaştığın için etrafını saran düşmanlardan çok kısa sürede kurtulabiliyorsun ve kim ne kadar deneyim kazandıysa, partisindekilere de belli bir oranda bölüştürülüyor. Yani sen gözden uzakta, şehirde dururken bile arkadaşların gidip andariel'i onu bunu kestiğinde level atlayabilirsin.

"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"

Roa ` Riggs
Yarbay
Yarbay
04 Mart 2005 14:52 %0
anladım, çok sağol yardımın için

cyber_wizard
Oyuncu
04 Mart 2005 15:11 %0
alıntı:
Gönderen: Xocotl
. Çoklu gruplar halinde dolaştığın için etrafını saran düşmanlardan çok kısa sürede kurtulabiliyorsun ve kim ne kadar deneyim kazandıysa, partisindekilere de belli bir oranda bölüştürülüyor. Yani sen gözden uzakta, şehirde dururken bile arkadaşların gidip andariel'i onu bunu kestiğinde level atlayabilirsin.

Bildiğim kadarıyla partysindekilerle aynı haritada olanlar exp paylaşabiliyor.Örneğin;Biri catacombs lvl 4'de biri catacombs lvl 3'deyse single gibi exp alınır.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: