|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Fifa 2005!!!! | | Oyuncu |  | 04 Ocak 2005 22:34 %0 | |
| | Bir gün,dışardan arkadaşlar çağırdı.Kaan hadi gel len,dediler!Geliyorum len,nasıl durdun 9 ay ananın karnında diye cevap verdim.Küçük bi kavgadan sonra gezindik.Ulan Kaan duydunmu Fifa 2005 çıkmış.Ne Fifa'sı kardeşim ben sadece Half-Life oynarım...!Arkadaşlar al diye zorladılar.Bende aldım,eve geldim yükledim!Anaaaa!Galatasaray varda niye Beşiktaş yok diye bağırdım.Arkadaşlar tam karşımızdaki internet cafeden sesimi duydular.Eve geldiler.Ne oluyo olum Kaan!Beşiktaş yok ama Galatasaray var!Sonra arkadaşlar bana Cd'ciden Fifa 2005 Türkiye Ligi aldılar.Bende hemen Beşiktaş'ı seçtim oynamaya başladım.2 ci dakkada Rolanda bir gol attı.Bende bağırdım.Arkadaşlar sesimi duyunca,bu çocuk harbi kafayı sıyırmış dediler.Sonra Fifa'nın Cdsini alıp balkondan aşağı attım.Sonra başladım zevkle Half-Life oynamaya!Tam o arada arkadaşlar şaka olsun diye bana Fifa 2006 çıktı dediler.Bende imdaaat diye dışarı fırladım! | | | |
| | Oyuncu |  | 14 Ocak 2005 15:07 %0 | |
| ay cd ye yazık olmuş
kac para vermistin?
crazy_of_diablo
:) | | | | Oyuncu |  | 25 Şubat 2005 13:41 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Ranger56_Mc7
Bir gün,dışardan arkadaşlar çağırdı.Kaan hadi gel len,dediler!Geliyorum len,nasıl durdun 9 ay ananın karnında diye cevap verdim.Küçük bi kavgadan sonra gezindik.Ulan Kaan duydunmu Fifa 2005 çıkmış.Ne Fifa'sı kardeşim ben sadece Half-Life oynarım...!Arkadaşlar al diye zorladılar.Bende aldım,eve geldim yükledim!Anaaaa!Galatasaray varda niye Beşiktaş yok diye bağırdım.Arkadaşlar tam karşımızdaki internet cafeden sesimi duydular.Eve geldiler.Ne oluyo olum Kaan!Beşiktaş yok ama Galatasaray var!Sonra arkadaşlar bana Cd'ciden Fifa 2005 Türkiye Ligi aldılar.Bende hemen Beşiktaş'ı seçtim oynamaya başladım.2 ci dakkada Rolanda bir gol attı.Bende bağırdım.Arkadaşlar sesimi duyunca,bu çocuk harbi kafayı sıyırmış dediler.Sonra Fifa'nın Cdsini alıp balkondan aşağı attım.Sonra başladım zevkle Half-Life oynamaya!Tam o arada arkadaşlar şaka olsun diye bana Fifa 2006 çıktı dediler.Bende imdaaat diye dışarı fırladım!
Çok güldüm okuyunca ama kıymasaydın keşke cd ye güzel oyundur Fifa tamam türkiye ligi oolmadan zevk almıyorsun oyundan ama elden birşey gelmez | | | | Oyuncu |  | 03 Mart 2005 13:36 %0 | |
| | www.hisaroyun.com'dan indir ya türkçe yada türk ligi | | | | Oyuncu |  | 09 Mart 2005 19:36 %0 | |
| | . | | | | Binbaşı |  | 14 Mart 2005 19:11 %0 | |
| | yaaaaw arkadaşlar fifanın replaylarını seyredebilecegim bi program yokmu | | | | |
|
|
|
|
|
|