alıntı:Gönderen: RailWolf
beyler ben chamla bu konuyu onceden gorusmustum ameliyattan once fakat hala hastanedeyse bir baskasi ile katılrım sorun olmasın yeter
yok la amelyat falan. bide helvamı yeseydiniz yattım 15 gün kadar serum oksijen falan. fena deilim şimdi geldim mouse falan garip gelio. Railwolf la katılacam.
hate nabersin yaf nasilsin nasil gidio. Bak bear geldi sira sende Baksana sen gavurlardan alucard-ilR diye birini tanion mu?? nam salmisin da millete Amarok faln diye girerek vs... Herifden senin icq'nu aldim, aahaha
puahhaha ne olsun lan hergun arazideyim cadirlarda yatios.Sali gidiom yine tek atis ta 50 mkare alan yok oluo olum deli bi sey ben ates idare deyim tank seklinde toplar var 155 mm capi merminin :X kara kuvetleri denetlemesi var kastiriolar.. Def olum sevilen adamis her yerde adamimiz vardir az kaldi olum yakinda albay olrak doncem quake camiasina ozledim ulan ne muzik var ne oyun , oyunun bi kismini yapios gerci aam adama ates etmeyince zevkli olmuo saka tabi gorusuruk yine alucard a slmlar ..