Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 07:45 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 269 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Dawn of War
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ordusu olan varmı???

BloodAngel
Oyuncu
17 Şubat 2005 15:22 %0
beyler oynasanada wh 40k/fantasy battles da ordusu olan varmı?

-blood angles spacemarine ordum (1500 yanılmıyosam yeni kurallara göre bilmiyorum)
-dark eldar yarım boyanmış(1000 e yakın)
-orc battle force (boyanmamış)
-kardşimin başladığı imp. guard ordusu (20 guardsman 1 heavy wepon squad bir sentinel)

fantasy battles ta da elimde bol miktarda orc ve nigh goblin regement ı var.
sizde neler var yada başlamak isteyen varmı sorusu olan.???

''Drink deep of victory and remember the fallen''
Sepulchre of Heroes on Baal Secondus

NOD | FeaR
Oyuncu
26 Şubat 2005 22:14 %0
Ya bana ordu konusunda yardımcı olurmusun maliyet filan bilgi versen

Rogal Dorn
Oyuncu
28 Şubat 2005 19:59 %0
Koca bir mesaj yazmıştım, yanıtla ya bastım, sorun çıkardı, sinirim bozuldu tekrar yazamayacağım Kısaca yazayım, bir ordum yok ama yakın bir zamanda başlamayı düşünüyorum, ayrıca Warhammer40k yı epic figürleri ile oynarsanız acayip kar ediyorsunuz, 2000+ puanlık ordular yapmayacaksan 100-150 dolar ile halledilir sanırsam rahatça, bunun dışında... By the Blood of Sanguinius!

BloodAngel
Oyuncu
01 Mart 2005 09:52 %0
türkiyede epic oynayan yok ne yazıkki. benim space marinelerim vardı bi avuç. 4 rhino 2 wirlwind 2 land raider vardı.epik , bildiğimiz 40k daki gibi deil. epic te koca tankları titanları yönetiyorsunuz. piyade sayası çok fazla oluyor ve bir birlik direk 5 kişi mantığında hepsi alttan birbirlerine bağlı kurallarıda farklı.
bildiğimiz 40k ise minyatürleri çok çok detaylı. aslında insanlar maddi durumu büyütüyorlar. sonuçta maket bunlar. yani bir tank maketi bildiğimiz alman tankı ile bi imp guard leman russ ı arasında fiyat farkı yok. yani şöyle düşüğnün. maket tutkunusunuz ve okadar maketten ordu kuruyorsunuz. olay bu. tek sizi zorlayacak şey boyamak. size tavsiyem games workshop un boyaları çünkü hem kaliteli, su bazlı, sağlığa zarasız(fırçayı dilleyebilirsiniz )çok çeşitli. bikaç maketçi gezdim en kaliteli su bazlı boya 6.5 ytl buldum tanesini ,GW boyası 6 ytl ve okadar çok çeşit varki...
ve en sonu ki herşeyin başlangıcı aslında oynamak. tecrübe herşeydir!!! unutmayon bu zarla oynan bir oyun ama taktikleriniz aslında herşey. ordunuzu kendinize göre seçin. masa üstünde tüm ırklar dengelidir. tüm codex leri okuyun. her yapılan sawaşı inceleyin.alacağınız minyatürler sizin savaş taktiğinizi ve kullanıcağınız miktarı nı göz önünde bulundurun. yani blood angels SM oynatıyosanız devastator squad ya bir (5 kişilik) ya hiç deyin(çünkü dellenip koşacaklar bölelikle ağır silah lara boşuna hem masraf hem puan harcarsınız). unutmayın ordunuz göz zevkinize hitab etmeli. güçlü bunlar deyip sizin hoşunuza gitmeyen ordu oynamak sizi memnun etmez...
şimdilik bukadar yakın zamanda daha çok şey yazacağım. ama emin olun birkere başladınızmı hele birde ırkların hikayelerini okuduktan sora kendiniz gerçekten space marine sanıp sık sık imparator korusun deyip,chaos seçince impartorluk p.ç leri diyerek haykıracaksınız.

Rogal Dorn
Oyuncu
01 Mart 2005 17:06 %0
Epic ile 40k oynamanın espirisi şu, epic'in bir tau fire warrior modeli ortalama 1 milyon falana geliyor, (tabii tekli satılmıyor, 20lik satılıyordu yanılmıyorsam) bu da 40k figürleri yanında oldukça ucuz kalıyor, maddi durumu çok fazla iyi olmayanlar için epic kurtarıcı olabilir.

Devastator Squad'dan bahsetmişken birden aklıma geldi, Space Wolves terminatörleri iki (evet iki) heavy weapon taşıyabiliyor, hatta yanılmıyorsam devastator squad'lar da yapabiliyordu bunu, füze+hb/meltagun/plasmagun tarzı bir kombo yapınca acayip "kıl" bir olay oluyor, füzeleri düşmana gönderdikten sonra ortalıkta bir şey kalmışsa diğer hw ler temizliyor kalanları da... psikopat bir olay

Rogal Dorn
Oyuncu
01 Mart 2005 17:10 %0
Hmm oyunun "backstory" dedğimiz arkaplanı gerçekten çok sağlam. İmparator'un gerçekte kim olduğundan tutun C'tan ile Makine Tanrısı ve Elda tanrıları arasındaki ilişkiye kadar, Cursed-Founding Chapter'ların hikayelerinden destansı Horus Heresy'e kadar gerçekten mükemmel bir yelpaze sergiliyor.
Bloodangel, MSN Messenger tarzı bir program kullanmakta mısın?

NOD | FeaR
Oyuncu
02 Mart 2005 08:40 %0
evet ya eğer burda gerçek wh40k ile ilgilenenler hepiniz bi msnini verirse bu konuyu konuşup belkide kendi savaşlarımızı yaparız amanla ordu toplayıp.Bildiğim kadarıyla beşiktaş sinanpaşada böyle bir topluluk var workshop şeyleri satıyodular bi ara uğramayı düşünüyorum sanırım bu hastalık tam bana göre

NOD | FeaR
Oyuncu
02 Mart 2005 08:41 %0
ha unutmadan benimki nod.fear@gmail.com

BloodAngel
Oyuncu
02 Mart 2005 08:45 %0
wh40k ile ilgili paylaşmak istediğiniz HERŞEY için battallium@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: