Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 07:18 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 290 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eswc

f0e
Oyuncu
25 Şubat 2005 17:55 %0
ONS yetkilileri daha hala neyin peşindesiniz su yazılanlara cevap vermemk için kendimi zor tutuyorum..
1.Burada ve yan kuruluşlarınızıın amaçlarını gayet iyi biliyoruz.
2.TR-Gaming olarak tüm pro oyuncular herşeyin bilincindeler
3.Bu saatten sonra artık kimseyi yok orjinal ****** yok update diye kandıramassınız bence siz bu olaylardan vazgecin ve artık ESWC nin sitesini iyi derecede ingilizce bilen bi arkadsınıza ceviri yaptırıp sonra buralarda source diye bagırın
Şu tartışmaya noktayı koyun artık yoksa TR-gaming dene bi ..ok kalmıcak o zmn yurt dışındaki turnuvalara organizasyonlara sizler gidersiniz kendi source nizle...

only god to judge me!
GİFT FROM GOD->FOE

thenis
Oyuncu
25 Şubat 2005 18:19 %0
Konuya baska bi acidan bakmak istiyorum.Geçen sene r2wcg cz oynandi,wcg de..Kimse sorun etmedi tr de çünkü fazla bi fark yoktu ama dünya bas bas bagirdi biz 1.6 oynariz cz almayiz diye ve simdide tr bagiriyor source almayiz diye ve haklilar da 1.6 oynanacagi konusunda resmi aciklama gelmisken source ne mantiktir...Biz cafemize nisanda cz alip oynamaya baslamistik updateler falan hatta son updateli sekilde oynanmadi tr de duvar arkasindan hg yendi ve etkili degildi turnuvada.Normalde hg ile armor yoksa ölebiliyordunuz yada armor varsa hs yemis gibi 16 18 kalabiliyordunuz...O zamanda maddiyat içindi simdide öle bence...
Son olarak thegods su anki gamerteam ile ilgili olarak gecen yaz cz de basarisiz oldular bunlari röportajlarinda hiç söylemediler bahsi bile gecmedi..1.6 da muhtemelen öleydiler..Abitte kimse source da adam vuramazken kasislarinin karsiligini birazda sanslariyla aldilar.Source savunmalarinin nedenini de buna bagliyorum.Bayadir ortami takip edemedim ama umarim herkes icin hayirli olur saygilar..

mengu
Oyuncu
25 Şubat 2005 19:29 (26/02/2005, 09:21) %0
Gönderen: thenis
.

FT|holydiver
Oyuncu
25 Şubat 2005 23:43 %0
kısa ve oz bir seyler soylemem lazım...

-yetkili sahıslar tarafından turnuvanın source olmasına destek olarak savunulan tek dusunce bizlerin yurt dısından daha once bu oyunu oynamaya baslayıp onlardan daha avantajlı duruma gecmemizi istemeleriymis....

bakın arkadaslar eswc buyuk ihtimal 1.6 olacak bu apacık belli sizler boyle bir durumda source turnuvası yapıp oyuncuların bu yonde hazırlanmalarını istemekle cok buyuk yanlıs yapıyorsunuz ne olursa olsun turnuva resmiyet kazanmadan kimse source oynama riskine girmicektir bunu algılayamamanız gercekten cok ilginc.

ayrıca yurt dısında sizler gibi organizasyon sirketleri kendi oyuncularını dusunmedikleri icinmi 1.6 yapıyorlar yada siz onlardan daha mı ileri goruslusunuz! yada onların bilmedikleri seylermi biliyorsunuz?

Turkiyede online oyunculugu gercekten bir yere getirmek istiyorsanız bunu oyuncuları karsınıza alarak yapamassınız simdi size teklif sunuyorum bu organizasyonu resmi acıklama geldikten sonra yapın hatta 2 organizasyon yapın da yurt dısının onune gecelim yada 3...4... bizi dusunuyorsanız ve ticarı kaygınız yoksa yapın bunları

SON OLARAK DARKPASSAGENIN 1 SENE IHRACINI KENDI ADIMA KINIYORUM BU ADAMLAR DIGER SIRKET YETERINCE ORGANIZASYON YAPAMASSA OYUNU BIRAKACAKTIR MUHTEMELEN BU DURUMDA DIGER OYUNCULARIN YUZLERINE NASIL BAKACAKSINIZ MERAK EDIYORUM

ama eswc grand final 1.6 olursa nası bakıcagınızı daha fazla merak ediyorum

-Demons From The Past
-Can Torment You -Or Set You Free -Sanitarium-

xEe
Oyuncu
26 Şubat 2005 00:53 %0
ya her şeyden önemlisi ;

daha mapleri bile BETA (şimdi atlayanlar olucakdır .BETA ama map bitti sorun yok diye - BETA : TEST)

ve büyük bir update bekleniyor oyundaki oynanabilirliği yükseltmek için..

neden böyle bir oyun kasalımki zaten değişicek..

aynen r2wcg istanbul dısındaki takımlar için gönderilen cd lerde bombanın yerden alınan yeni versionun olmadıgı için turnuvaya geldiklerinde farklı model ve yerden bomba alınan bi CZ versionun oynadılar. bu da ona benziyor kasıcaksın ama zaten değişicek ne geregi var?

FT|holydiver
Oyuncu
26 Şubat 2005 01:02 %0
ya bu boyle olmaz uzucu bir durum gercekten zamanında simdi ne alaka diceksiniz ama bir kac sene once basketbolda FIBA nın yanında ULEB die bir organizasyon acıldı ve buyuk caplı bir kaos yasandı daha sonra takımlar FIBA'yla sorunlar yasadı ve bazıları ULEBe gectı boylece buyuk bır parcalanma oldu avrupada basketbol tam anlamıyla bitti..

siberligde oyun konusunda birseyler bilen ve bu isin icinden cıkmıs kisiler var yaptıkları isin nası anlamsız oldugunu anlayıp kararlarından doneceklerini umarım...

[ElitE]Markiz
Oyuncu
26 Şubat 2005 04:51 (26/02/2005, 04:51) %0
Şu ülkede bi insan karşısında ki insanın kuyusunu kazmasın ya az destek olsun yanlışta olsa tatlı sozle duzeltsin egrisini yanlısını ama nerde o zihniyet hep hakli ben olucam ben olmaliyim diyerek yola cikilmaz herseyin bi nedeni vardir neden baliklama atliyorsunuz olaya bi tartin bi yerine iki kere dusunun olay Cs'de falan degil insanin icinde biz cs oynarken zevk alırdık guler eglenirdik sımdı bunu namus meselesi yapmıssiniz nedir bu hırs bu kin bu nefret anlamıs degilim sizin gibi cok insan geldi gecti burdan kimi iyi aniliyor kimi kotu bi gun sizde biticeksiniz arkanizdan gelenlere temiz bi sayfa temiz bi oyun dunyası bırakın cok sey var denilcekte su kısmı anlamıs olsanız bile bi adim atmis olursunuz iyi oyunlar...

Sevgide Özgürlük,Saygıda Mecburiyet Vardır ... -Martry-

Traeumt
Oyuncu
26 Şubat 2005 16:24 %0
Oynasana nın doğruya geçte olsa ulaştığına inanıyorum dünya ile birlikte bizde elemeleri counter strike 1.6 sürümü ile yapacağız başalarılar ..

marshmallowman
Oyuncu
26 Şubat 2005 18:50 %0
Sanırım Eswc turkıye elemelerı 1.6 olucak.

Oynasana.com yapması gerekenı yani oyuncuları dinleyerek karar verdi.

Ama ısrarlı bır sekılde source u savunan takımlar.
Dunyada source oynanıyor Eswc kesınlıkle source olacak baska yolu yok dıyenlere sanırım en ıyı cevabı aldılar.

Benim merak ettıgım Once eswc sonrada acon5 1.6 olucagını acıkladıktan sonra Turkıyede source oynayan TEK takım bu turnuvalara katılıcakmı katılmayacakm?

Across
Oyuncu
26 Şubat 2005 18:55 %0
alıntı:
Gönderen: dSports|Traeumt
Oynasana nın doğruya geçte olsa ulaştığına inanıyorum dünya ile birlikte bizde elemeleri counter strike 1.6 sürümü ile yapacağız başalarılar ..

Bu açıklamayı Editör dan duymak bizi çok mutlu eder...

DP banlanması olayı ise çözüme kavusması gereken bi baska mevzu. Biz arkadaslarımızı aramızda görmek isteriz.

[ #snc.tr @ Quakenet ] For Our History

xant6
Oyuncu
26 Şubat 2005 19:39 (26/02/2005, 19:44) %0
Yine sölüyorum kimse anlamamış bizi önümüze konan oyunu oynarız ve eswc eğer osn 1.6 diyorsa bizde 1.6 oynarız ....

Aynı zamanda ACON5 1.6 değil bunu nerden nasıl ürettiniz eğer bunu defaultgame haberin den çıkardıysanız ..

Burdaki yazı daha çok belirgin anlattığına eminim ...

Link : www.acon5.com girin bir bakın defaultgame nekadar doğru bir haber yayınlıyor ve sizler inanıyorsunuz ? ....

www.acon5.com www.acon5.com www.acon5.com

Defaultgame yayınlamaya çalıştığı orjinal metin şu şekilde...
http://www.sk-gaming.com/scene/7347

A few days ago you could see on the intro of the ACON5 page that the event would go for Counter-Strike : Source. But now the Dutch Qualifier of ACON5 reports that ACON5 will go for CounterStrike 1.6 instead of CounterStrike : Source.

Reason that the Dutch qualifier gives on their webpage is that the head organisers of the Acon5 event doesn't think it's fair for the Euro CS players. Because most of the top in Europe is still focussed on CS 1.6. But a part of the top in USA already announced that they would go for Source. So that means the people from USA would have a better chance then Europe.

The ACON5 will be held in the Summer of 2005, Qualifiers will be played in:
Scandinavia
Russia
Japan
Korea
China
Taiwan
Australia
Turkey
Poland
France
USA
United Kingdom
Benelux
Germany

The only date that is known is the Dutch qualifier, that is on 15 till 17

........

thecrasher
Oyuncu
26 Şubat 2005 20:04 %0
alıntı:
Gönderen: xant6
Yine sölüyorum kimse anlamamış bizi önümüze konan oyunu oynarız ve eswc eğer osn 1.6 diyorsa bizde 1.6 oynarız ....

Bu yüzden mi, cpl ye katılmadınız? O kadar source kasıyoruz demiştin, artık 1.6 olan turnuvalara katılmayacağız demiştin. Çelişkili biraz.

xant6
Oyuncu
26 Şubat 2005 20:21 %0
alıntı:
Gönderen: thecrasher

Bu yüzden mi, cpl ye katılmadınız? O kadar source kasıyoruz demiştin, artık 1.6 olan turnuvalara katılmayacağız demiştin. Çelişkili biraz.

cpl girmemizin sebebi bize sölenen OSN ve Siberliğin source olucak olan turnuvalarına hazırlanmamızdı ve bizde bunlara hazırlandık bunun içinde pişman değiliz .. Fakat şuan finalleri source olabilecek bir turnuvanın 1.6 elemesine giricez bu turnuvanın adıda ESWC ... Aynı zamanda hazırlandığımız turnuva ESWC değildi Acon du bunuda defaultgame reportajımızda bulabilirsiniz...

Bizi ilgilendiren bir konuda neden bukadar üsteliyorsunuz ... Biz halimizden oldukça memlunuz ve bize denilenleri hala yapmakdayız ve bir kaybımız olduğunu sanmıyoruz çünkü bizler 3 yıldır 1.6 oynamakdayız onun için kaybımız değil şuan 1 +mız var .... Eninde sonunda Source geçilecek ...

ESWC ve aconda yer alıcaz ... ESWC için şuan 1.6 aynı zamanda ise Acon için source çalışmakdayız bizim görüşümüz pro bir şekilde yapılanmak önümüze konanı ve önümüzdeki oyunu oynamak ...

Eğer geçtiğimiz CPL wt de bize invite gelse idi source kastığımız için dışlanmasaydık ... Emin olun ordada yer alırdık ister istemez nekadar girmek istemesekde bazı şahsi düşüncelerimiz ve ilerisini düşündüğümüz için girme zorunluğunda kalıcaktık...

Abit öncesi bir ay source kasıp derece elde edemeyen takımlar varken bizim yanımızda neden bizim üstümüze geliyorsunuz bizler çalıştık ve hakkımızı aldık ama 2. lik ile daha çok çalışılması gerektiğini biliyoruz ..

Eğer çalışmadık diyen herhangi bir takım çıkarsa ... Bu link altından kendilerini yüzleştiririm ...
http://www.oynasana.com/dosyalar/d3124

Onun için fazla irdelemeyin bukadar .

thecrasher
Oyuncu
26 Şubat 2005 20:30 %0
ben sadece daha önceki yazılarınızdan gördüğüm kadarıyla source kasıyordunuz ve artık 1.6 oynamayacağız diyordunuz(sebebi ne olursa olsun) ve bu nedenden dolayı sormak istedim, ayrıca üstünüze gelmeye çalışmadım, başarılı bir takımsınız umarım daha iyi yerlere gelirsiniz,başarılar.

dpy
Oyuncu
26 Şubat 2005 20:37 (26/02/2005, 20:38) %0
Bence bazı insanların sizin üstünüze gelmesinin sebebi daha doğrusu sizle uğraşmaya çalışmasının sebebi; doğru olan bir şeyi savunurken(insanları source a çekmek) biraz itici biçimde insanlara olan soylemleriniz diye düşünüyorum.

Sizin o dereceyi haketmeden aldığınızı düşünen insanlar ise kesinlikle yanılıyor,bence derecenizi tartışmaya bile gerek yok.

başarılar...

Across
Oyuncu
26 Şubat 2005 21:43 (26/02/2005, 21:47) %0
Burda TheGods takımının kalitesini veya basarılarını yargılayan falan yok. Bence iyi bir takımsınız ve saygı duyuyorum.

TheGods takımının bazı oyuncuları son gunlerde, özellikle bu R2ESWC ve source - 1.6 tartışmalarının içinde kendilerine belirledikleri duruşları yüzünden tepki aldılar. Bu tepkiyi almalarının nedeni ise "işiniz oyun oynamak, o zaman işinizi yapın oyun oynayın, konuşmayın" tarzında açıklamalarıdır. Bu bir suçlama falan deil. Bence tabi. Kimse source düşmanı deilken, insanlara bu gözle baktıklarını düşünüyorum.

Tekrar söylüyorum; Ben ve takımım source düşmanı deiliz. Sadece bu oyunu oynayan ve araştıran insanlar olarak, oyunun şu an turnuvalar için hazır olmadığını düşünüyoruz. Tabi bu konudaki fikrimiz ne kadar net olsada, dünyanın en büyük organizasyonları source kullanırken, bizimde bu organizasyonlarda bulunmamamız kendi adımıza aptalca olur diye düşünüyoruz. Biz takım olarak oynamamız gereken versiyonu oynarız! Bizim hatalı gördüğümüz versiyon ESWC , Acon , WCG gibi org yer alırsa. Biz o versiyonu oynarız. Tabi Dünya'nın her yeriyle aynı anda.

Bazıları tafından OSN ve Siberlig düşmanı oldumuz da söylenmekte. Bu tamamen yanlış ve gerçek dışı bi söylemdir. Biz hata yaptığına inandığımız kişileri uyarmakla, gerektiğinde tepki vermekle yükümlüyüz. Hali hazırda OSN ve Siberlig Türkiye'de üslendiği misyona yakışır bir karar almıştır ve R2ESWC cs1.6 olarak oynatılacağını açıklamıştır. Bu konuda her zaman elimizden gelen desteği vereceğimizi de garanti ederiz.

Türkiye'de Profesyonel oyunculuğa emeği geçen, en azından kendi çapında bi şeyler yapmak isteyen insalara saygı duymak zorunluluğuda hissettiğimizi ayrıca söylemek isterim. DP takımı gibi ülkemizin değerli bir takımına yapılan uygulamalardan rahatsızlık duyuyoruz. Bu konunun yetkililer tarafından son bir kez tartışılıp, görüşülmesi en büyük dileğimiz.

Teamsnc adına...

Herkese Saygılar...

[ #snc.tr @ Quakenet ] For Our History

Notorious
Oyuncu
26 Şubat 2005 21:47 %0
alıntı:
Gönderen: thecrasher

Cpl'ye katılan takımlar davet edildi isteyen clan katılmıor yani

Sayfa: « 1 2 3 4 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: