| Yazar | Konu: Bir zamanlar... |
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2004 09:06 %0 | |
|
sene 1999.. hldm oynamaya yeni başlamıştım.. burda bir çok arkadaşlıklar kazandım acı tatlı günler geldi geçti önümden.. bu gün uzun zaman sonra bi foruma giriyim dedim hldm forumlarına.. birden eski günler gözümün önünden ggeçti duygulandım, yazmak istedim bi şeyler.. RPG LoL ag TaF.. ve aklıma gelmeyen bir kaç klan daha.. gece 12 den sabah 6 lara kadar girdiğimde oynanan 5-6 kişilik zevkli oyunlar, bazen tek başıma haritada saklambaç oynuyarak birilerini beklemek.. o zamanlar sıkıcıydı fakat şimdi öyle özlüyorumki o tek başıma dolandığım saatleri bile. keşke 1 günlüğüne 99 yılına gidebilsem sanane hldm serverında bi daha oynuyabilsem half life.. sonra heyecanla stats.sanane.com adresine girip kaçıncı olduğuma bakabilsem.. çok özledim gerçekten bu alemi kimsenin buralarda olmaması üzücü..
saygılarımla
BareTTA. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 20 Ağustos 2004 11:57 %0 | |
|
| istesinler yeter yeniden yaparlar. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Kasım 2004 23:46 %0 | |
|
Baretta MErhabalar,,,
3 senedir uğramıyordum SANANE'ye. Mesajı görünce bi cevap yazayım dedim. 99 yılına bende dönmek isterdim ama olması çok zor olsa bile o tadı alamayız gibime geliyor. Saygılarımla. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Kasım 2004 13:03 %0 | |
|
[HL] klanını unutmayalım (benim eski klan ) |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 11:42 %0 | |
|
selam baretta ve cyber.
Eski günler gerçekden cok güzeldi hatırlıyorumda cyber'in pingi hiç 400'den aşağı inmemişti kablonun yeni çıktığı günlerdi iyi küfür ederdi ha kabloculara
o günler asla geri gelmiyicek bir gün görüşmek üzere.
League Of Levity
singlegunhttp://lolclan.org |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 12:49 %0 | |
|
hl demeyin bana
Devlette benim,gelenekte benim,yenilikte benim Aslanım!! |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 16:33 %0 | |
|
senınle aynı derdı paylaşıyoruz kardeşim ama şimdi tek düşündügüm askerligin bitmesii başka bir derdimn yokkk
alıntı: Gönderen: vnlasky
sene 1999.. hldm oynamaya yeni başlamıştım.. burda bir çok arkadaşlıklar kazandım acı tatlı günler geldi geçti önümden.. bu gün uzun zaman sonra bi foruma giriyim dedim hldm forumlarına.. birden eski günler gözümün önünden ggeçti duygulandım, yazmak istedim bi şeyler.. RPG LoL ag TaF.. ve aklıma gelmeyen bir kaç klan daha.. gece 12 den sabah 6 lara kadar girdiğimde oynanan 5-6 kişilik zevkli oyunlar, bazen tek başıma haritada saklambaç oynuyarak birilerini beklemek.. o zamanlar sıkıcıydı fakat şimdi öyle özlüyorumki o tek başıma dolandığım saatleri bile. keşke 1 günlüğüne 99 yılına gidebilsem sanane hldm serverında bi daha oynuyabilsem half life.. sonra heyecanla stats.sanane.com adresine girip kaçıncı olduğuma bakabilsem.. çok özledim gerçekten bu alemi kimsenin buralarda olmaması üzücü..
saygılarımla
BareTTA.
İşgal atıldaki topraklar ortak vatana ateşli protestolar ile kılıcın indirdigi zafer darbeleriyle katılablirler..(A.H.) |
| |
| Oyuncu |  | 25 Aralık 2004 16:34 (25/12/2004, 16:42) %0 | |
|
''zeus333'' nickiyle , ''stalkyard'' mapinde 150-200 ping arasi basladigim HLDM macerasinda cok guzel gunlerim gecti.O zamanlar bareTTA'nin da bahsettigi gibi surekli istatistiklerde iyi bir yer elde edebilmek icin kan ter icerisinde ''a4tech'' mouse ile saatlerce oyun oynardim.Aylik yapilan bu istatistiklerde ''temmuz'' ayinda iyi bir yer elde edince HLDM deki ''klan'' kavrami ile de tanismis oldum.Acilimi FORCE ''[FrC]'' olan ilk klanimdaki arkadaslarimla tanismak icin sak11 (MehmetAli) nin islettigi sak cafeye gitmistim.Neyse derken oradan ''modellerimizi'' aldik ve kendi pcmize yukledik ve basladik oynamaya.Klan olayina alistiktan sonra sirasiyla [EfeS] , CN , LoL klanlarinda oynadim.Bir gun tekrar server a baglanmak icin cafeye gittigimde serverin kapandigi haberini aldim.Hatirliyorum da daha once hic bir oyun icin o kadar uzulmemistim.Sonuc olarak bu arenada cok iyi arkadasliklar edindim. Bunlarin baslicalari olan Turgay ''furious'' abime , Bulent ''Bullemann'' amcaya , Gokhan ''DesdinovA'' a , Serdar ''Experience'' abime Tayfun ''nvidia'' ya deginmeden gecemeyecegim. Iyiki sizleri tanidim. Cok tesekkurler SNN.Inc.Online Gaming
Saygilar.
Serkan ATALAY.
'At the end of the game the king and the pawn go back in the same box.' |
| |

|  | 25 Aralık 2004 23:25 %0 | |
|
Vallahi anlatmaya,2000 yılında `pw_cskurtar_2` olarak oynadığım zamanlardan mı, yoksa `nVIDIA` olarak 2001 yılında stats kasarken ki yediğim kalaylardan mı başlamasam bilemiyorum.Ama herşey çok güzeldi, çok eğlenceliydi.
Half Life 2 Death Match'te görüşmek üzere diyelim...
We turn 0n ideas
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Aralık 2004 04:05 %0 | |
|
Hl2 de gorusmek biraz hayal gibi. Eski ortam artik geri gelmez...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 27 Aralık 2004 04:59 (27/12/2004, 05:00) %0 | |
|
HL2DM AG mod çıkınca buluşur community yine heralde. DM'ye verdiğim uzun aradan sonra HL2DM AG ile tekrar DM'ye döneceğim sanırım. Ama tabiki eski [RPG]'li, =TRK='lı, mtx'li zamanların geri gelmesi imkansız.
2-3 yıl evvel DM bazı hırslı kişiler tarafından bitirilmişti. Aynısı HL2DM'de de yaşanmaz umarım (ki sanmıyorum yaşanmasın...). |
| |
 Albay |  | 28 Aralık 2004 14:06 %0 | |
|
Online oyunlarda en çok zevk aldığım yer SNN HLDM idi, 166Mhz, 2MB S3Virge ve dial-up kombosuyla az mı eğlendim. Sonra bir update ile 320*240 desteğini kaldırmışlardı ve ben de ortamdan çekilmek zorunda kalmıştım, ahh ah .
/Botanika
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika) |
| |
| Oyuncu |  | 28 Aralık 2004 20:35 %0 | |
|
Ben o zamanları göremedim. O zamanlar 11 yaşındaydım.. 
Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası Konu Dışı*... |
| |
| Oyuncu |  | 29 Aralık 2004 23:51 %0 | |
|
HLDM güzeldi tabi birde oynamasını bilseydik
Umarım HL2DM de bulaşabiliriz.
www.teamfeud.com
Revolution will come with feud |
| |
| Oyuncu |  | 23 Şubat 2005 20:44 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: norbert`
2-3 yıl evvel DM bazı hırslı kişiler tarafından bitirilmişti. Aynısı HL2DM'de de yaşanmaz umarım (ki sanmıyorum yaşanmasın...).
Kim ki bu hirsli kisiler :? Olmus bitmis buralar,yilda bir kere gelsem sanirim butun acilan konulari gorebilirim. :'(
Feel The Energy |
| |
| Oyuncu |  | 26 Şubat 2005 11:18 %0 | |
|
eski günler ah eski günler gelmez o günler
şafak 154 
Kim vurduya GittiM BiRazDaN gelicem ....
Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt.
|
| |
| |