Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 07:16 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 284 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni forum değişiklikleri

cheyri
Oyuncu
07 Şubat 2005 07:54 %0
unutma ki Lucifer da bir melekti..

alıntı:
Gönderen: -xaotic-

Sahte sahte yorumlar gelmeye baslar artIk.Herkes melek olmaya calIsIr..
We sold our souls for games so long http://www.ciuside.com

Something wrong in my life..

cozarat
Oyuncu
08 Şubat 2005 11:50 %0
peki editöre bende bişey söylemek istiyorum her ne kadar yardımcı moderatör veya moderatör olmasamda bir fikrim var.

her ayın sonunda her kese bir mesaj olarak yalnız kendinin görebileceği rating yüzdesi gönderilmesi gibi bir şey olabilir mi?
elbette ki "senin rating yüzden kaç?..", "en yüksek ratingli oyuncu" şeklindeki forumlar açılmamak veya yasaklanmak şartıyla.

Silphatos
Albay
Albay
18 Şubat 2005 17:04 %0
Ben bir şey sormak istiyorum bu konu hakkında. Şimdi mesela bölümle alakasız bir konuyu şikayet ediyoruz konu dışı diye, sonra ilgili bölüme taşınıyor konu ama silinmediği için yanlış şikayet olmuyor değil mi bu?

dark-delteo
Oyuncu
18 Şubat 2005 17:38 %0
Bir yanlisi var ki tasiniyor degil mi?

Silphatos
Albay
Albay
18 Şubat 2005 17:40 (18/02/2005, 17:41) %0
Onu açanın yanlışı var tabii ki ama taşındığı için silinmiyor, yani bizim şikayet negatif oluyor sanırım. Ben bunu soruyorum.

dEsIgnstudIE
Oyuncu
18 Şubat 2005 17:59 %2
hayir, sadece iptal edildigi zaman negatif oluyor bildigim kadariyla.

alıntı:
Gönderen: Grynn
Onu açanın yanlışı var tabii ki ama taşındığı için silinmiyor, yani bizim şikayet negatif oluyor sanırım. Ben bunu soruyorum.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Silphatos
Albay
Albay
18 Şubat 2005 18:09 %0
Öyle olmalı, evet. Sağol.

Editör

18 Şubat 2005 18:47 %0
Son yapılan güncellemelerle moderasyon sistemimizde hızlanma sağlandı. Bunun yanında yardımcı moderatörler artık forumlarda oyuncu olarak gözüküyorlar fakat kullanıcı bilgileri sayfasında Yardımcı Moderatör oldukları görülebiliyor.

Silphatos
Albay
Albay
18 Şubat 2005 19:14 %0
İyi olmuş, title için kasanlar olmaz artık.

dark-delteo
Oyuncu
18 Şubat 2005 19:20 %0
alıntı:
Gönderen: Grynn

Ozellikle oyle soyledim rating arttirmak icin mi sikayet butonu kullanacaksin diye hani reddedilen sikayetler puan azaltiyor(mus) ya o acidan.

Silphatos
Albay
Albay
18 Şubat 2005 20:07 (18/02/2005, 20:10) %0
Ratingi arttırmak için niye kullanayim şikayeti, silinmesi gereken bir sürü saçma mesaj var ama içlerinde taşınarak halledilecekler de var. Taşınabilecekleri şikayet edince niye düşsün rating gereksiz yere ki büyük ihtimal düşmüyor zaten. Rating düşüşü "+" ve şikayet butonlarını etkiliyor bildiğin gibi.

BeaLzeBuB
Oyuncu
20 Şubat 2005 23:19 %0
Yerinde bir düzenleme. Böyle daha iyi olduğu kanısındayım

alıntı:
Gönderen: Editör
Son yapılan güncellemelerle moderasyon sistemimizde hızlanma sağlandı. Bunun yanında yardımcı moderatörler artık forumlarda oyuncu olarak gözüküyorlar fakat kullanıcı bilgileri sayfasında Yardımcı Moderatör oldukları görülebiliyor.

İnleyen Nağmeler (INN)

nvda

21 Şubat 2005 13:49 %0
Yazı puntosunu büyülten bir uygulama vardı eskiden. Onu tekrar yerleştirseniz nasıl olur? Uzun yazıları bu puntoyla okumak güç oluyor.

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dark-delteo
Oyuncu
21 Şubat 2005 23:24 %0
2 sey bildirmem lazim.

1.si kendilerine + atan kisiler oldugu cok bariz.Buna nasil bir cozum dusunuluyor?
2.si bizim sikayetlerimizin degerlendirilmesi biraz yavas oluyor.
Bu durum hakkinda ne yapilmasi planlaniyor?

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
25 Şubat 2005 22:09 %0
benim şikayet butonu yok oldu.heralde çok şikayet etmemdir ama haklı şikayet ettim.anlamadım gitti.diğer acclerimde var ama

EN KOMİK FIKRALAR
EN GÜZEL RESİMLER
EN GÜZEL BİLMECELER OFLU HOCA www.geocities.com/ozzgun1989

nvda

26 Şubat 2005 00:55 %0
Şikayet butonunu çok kullandığın için değil de, yanlış kullanıdığın için kalkmış olabilir.

alıntı:
Gönderen: ozzgun1989
benim şikayet butonu yok oldu.heralde çok şikayet etmemdir ama haklı şikayet ettim.anlamadım gitti.diğer acclerimde var ama
EN KOMİK FIKRALAR
EN GÜZEL RESİMLER
EN GÜZEL BİLMECELEROFLU HOCAwww.geocities.com/ozzgun1989

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

JahIthBer
Binbaşı
Binbaşı
27 Şubat 2005 01:27 %0
tüh bea.geri gelirmi acep?

EN KOMİK FIKRALAR
EN GÜZEL RESİMLER
EN GÜZEL BİLMECELER OFLU HOCA www.geocities.com/ozzgun1989

BeaLzeBuB
Oyuncu
27 Şubat 2005 20:25 %0
uslu durursan gelir sanırım

alıntı:
Gönderen: ozzgun1989
tüh bea.geri gelirmi acep?
EN KOMİK FIKRALAR
EN GÜZEL RESİMLER
EN GÜZEL BİLMECELEROFLU HOCAwww.geocities.com/ozzgun1989

OGvMT - faaliyetlerine başladı
Bize elimizi yıkamayı değil, elimize işememeyi öğrettiler

| freeboy |
Oyuncu
28 Şubat 2005 02:20 %0
[A - Yanıtla - Alana Geri Dön ] Yukarıda A'nın üstünde büyüteç resmi olan buton tam sana göre vidacım
alıntı:
Gönderen: nvda`
Yazı puntosunu büyülten bir uygulama vardı eskiden. Onu tekrar yerleştirseniz nasıl olur? Uzun yazıları bu puntoyla okumak güç oluyor.
We turn 0n ideas

BeaLzeBuB
Oyuncu
28 Şubat 2005 18:06 %0
hiç dikkat etmemişim yaw. ama böyle çok bozuk oluyor.

alıntı:
Gönderen: |freeboy.bb|
[A - Yanıtla - Alana Geri Dön ] Yukarıda A'nın üstünde büyüteç resmi olan buton tam sana göre vidacım

OGvMT - faaliyetlerine başladı
Bize elimizi yıkamayı değil, elimize işememeyi öğrettiler

nvda

28 Şubat 2005 18:38 %0
Vallahi yeni gördüm. Sağol IQT.

alıntı:

We turn 0n ideas

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
01 Mart 2005 07:23 %0
alıntı:

aa bende ilk kez gördüm daha fazla büyütmek isteyen varsa görünümden metin boyutunu değiştirebilirler..

Ne insanlar gördüm elbisesi olmayan
Ne elbiseler gördüm içinde insan olmayan
(Mevlana)

ribery
Oyuncu
17 Mart 2005 13:43 %0
alıntı:
Gönderen: aRIZaLI`_-
Editörden bir sçmalık daha.
Hergun nedenini açıklamadıgınız yuzlerce mesajı siliyor/konuları kapatıyorsunuz.Zaten burdaki insanların cogu burayı bir eglence , muhabbet , ilginç şeylerin paylaşımının yapıldıgı yer olarak görüyor. Burası bir resmi daire yada resmi bir kurumun internet sitesi degil. Adı ustunde "oynasana" oyun sitesi. Oyununda kelime anlamına bakarsan gerçek dışı olan ve eglenceyi andıran bir aktivite olarak geçer. Ama bunu idrak edemeyecek kadar düşüncesiz olman üzücü.Bırak insanlar rahatça fikirlerini açıklasınlar , istedigi gibi muhabbetlerini etsinler , istedikleri gibi eglensinler. Burayı bir resmi kurum haline getirmen cok sacma. "Profesyonellik" e ozeniyorsan onu bilemiyorum ama sıcakkanlılıgı ve burdaki dostluk ortamını saçma sapan anlamı olmayan bir uygulamaya degismen cok abest. Emin ol boyle yaparsan 1 hafta sonra burada kimseyi tanıyamazsın herkes birbirini şikayet eder , muhabbetin yerini ispiyonculuk , haksız konuşmalar , hç bir manası olmayan ve sadece ego tatmin etmek , üstünlügünü kanıtlamak için birebir etkili "moderator olma" hırsı alır. Kısacası burası "Konu Dışı" yerine "Konu İçi" formu olur çıkar.

O kadar msg atılmıs. Bir tane editor bu adamın attıgı mantıklı konuya deyinmemis.
Adam dogruları yazdıgı ıcındır belkıde...

-FalcoN-
Oyuncu
31 Mart 2005 23:29 (31/03/2005, 23:31) %0
Benim eski bi nick vardı çalındıgı zaman okadar msj attım admin kardeslere ilgilenen yok bu kadar editörler işte mesajlarımda önemli şeyler vardı dedim bari onlara ulasabilsem veya ulasabilseniz ama bi cvp bile yaz yok yardımcı olurum veya olamam die. anca admin kankan olcakta ozaman işte.Sonra çalanı buldum(zaten bidaha göremedim) söletemedim hani setinfo pw şifre yazıyodunya sananeye girerken bu şifreyi cfg. dosyasının içine kaydediyormus nerden biliyim zaten ozamanlar cs daha yeni biyerlere geliyo herkes herseyi bilmiyo.Ozamanlar admin arkadaslar arkadas demiyim hepsi olgun insanlardı.Belki ayıracak zamanları yoktu(ama neden editör olmus bu siteye) aktif insanları koysalar daha yararlı olmazmı.Şimdiki gibi çoluk cocuk admin olmus(herkes için geçerli deil) mesajı görüp silebilirsiniz ama o sizin küçük düşmenize neden sonucta buda benim yorumum bi açıklama yapıp silerseniz memnun olurum ama eski adminler 98-99 yılından kalma veya ozaman admin olup soradan adminliği bırakanlar cvp yazsın.konuyla hiç alaksı yok ama bunu acıklamak istedim.ps:yeni admin olan arkadaslar muhattabım deil.Bi konu bukadar abartılmaz ama neyse. Teşekkürler.

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
01 Nisan 2005 20:41 %0
malesef yöneticiler bu gibi durumlarda çok tutucu.bende comanchero adlı kullanıcının bir kere kaydolup (2000 yılında) hiç girmedigini , bu accountun silinmesini (nickimi öyle yazmak istiyordum) istedigimi belirttim.böyle birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi.adam 5 yıldır offline o account silinse nolurduki?yani demek istedigim account çalınması gibi olaylarda email adresini kullanıp nickini geri alamazsan yapabilcegin birşey yok , modlar hiçbir şekilde kimseye yardımcı olmuyor.

I'm the WoW Master
Obey your Master, Master! ;)

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: