Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 06:51 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 261 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mu online

dejawu45
Oyuncu
06 Şubat 2005 11:06 %0
SPACWALKER SENINLE UGRASAMIYACAGIM KENDINE IYI DAVRANMAYA DEVAM ET ...

dejawu45
Oyuncu
06 Şubat 2005 11:12 %0
SERVER A GELINCE ARKADASLAR BAZI HAIN SALDIRILARDAN DOLAYI KENDI PCLERIMIZIN GUVENLIGVI ACISINDAN SERVER SU ANDA DURDU. BIR KAC HAIN TARAFINDAN DEVAMLISITEYE VE SERVERA KARSILIK SALDIRILAR ALIYORUZ. BU SALDIRILARI ONLEYECEK DURUAMA GELEMEDIK. CUNKU STATICK IP ALINDIGI ICIN IP ADRESINI COZEN BIZIM PCLERE VIRUS YOLLUYOR. KIM NE YAPARASA YAPSIN YILMAYACAGIZ.. BIR KAC GUNE KADAR FIXLEMESINI BITIRIP SERVER YENIDEN ACILACAKTIR... KENDINIZE IYI BAKIN SEVGIYLE KALIN...

www.mu.online.tr.tc

KinG_DMX
Oyuncu
07 Şubat 2005 14:11 %0
türk serverlarına saldıranları kınıyorum sana ve senin arkadaş

larınıza başarılardilerim server'ı dört gözlebekliyorum __8)

8) 8) 8) 8) 8)

KinG_DMX
Oyuncu
07 Şubat 2005 16:05 %0
arkadaşlar istemediğinizkadar server buldum

hepside version:0.99

oyunda Dark Lord'davar....

http://foro.alkon.com.ar/archive/index.php/t-205578.html

sayfa açılmassa birkaçkere tekrarlayın...

s_k_c
Oyuncu
11 Şubat 2005 18:13 %0
ben oyunu alchemy serverinde oynuyorum levelim 335 ve bir turk klanim var oyun bazen bayiyor doru ama ticaret ve guild war sistemleri bu etkeni indirgiyor reset atmak bu serverde inanin cok zor.bu darklord da reset arkadaslar gelsin kolaysa burda 100 reset atsinlar.bende uo ve knight online dan cok cok daha guzel bi oyun gelicek arkadaslari beklerim
www.muonline.co.uk
oyun ismi Hitman271

Oburix
Oyuncu
16 Şubat 2005 20:49 %0
dejawu abi ben soyledigin siteye girdim kayit yaptirdim ama oyunu indiremiyorum.
downland bolumunde yakinda yaziyor oyuna nasi katilabilirim acaba yardimci olurmusun

Okudugunuz icin tesekkur ederim

Oburix
Oyuncu
16 Şubat 2005 21:27 %0
bana servar adresi verebilirmisiniz

ASALplayer
Oyuncu
18 Şubat 2005 07:58 %0
Muo oynanmaz. Yasanır...

ASALplayer
Oyuncu
18 Şubat 2005 08:13 %0
Server arıyan arkadaslar;

server Darklords = edit dolu (ben dahil)
server Reality = ömür törpüsü
server Dream = birgün var birgün yok
server Mu-xp = günde 3 saat acik

..
bunun gibi sizlere yaramayan yaklasik 20 adet server sayabilirim.

Tüm server arastırmalarımın sonucunda doom serverında karar kıldım. İlgilenenlere adresi http://psychic-doom.no-ip.info/ .

Yeni gelenlere yardım ederim.

<=K@hY@=>
Oyuncu
18 Şubat 2005 10:33 %0
Selamlar ben aranıza yeni katılıyorum umarım iyi vakit geçiririz neyse beyler birkaç sorum olacak Kanat olayı nasıl yani nasıl kanat yapılıyor daha yeniyim 220lvl oldum.bir arkadaş bana kombinasyonları yazabilirmi?? rica etsem lütfen karizma dolaşmak istiyom artık.Ha bi de blade knight ve magic gladiator karakterleri nasıl açılıyor ve güzelmi?? Lütfen ilgilenmenizi rica ediyorum pls!

<=K@hY@=>
Oyuncu
18 Şubat 2005 10:38 %0
dejavu bahsettiğin siteyi açamadım bir hata olmasın adreste sakın bende gelecem ama site açılırsa

JIN KAZAMA
Oyuncu
19 Şubat 2005 18:24 %0
Bencede bilmeyenler hiç konusmasın mu online diablodan kat kat daha iii bi oyun ben oyunu oynayanları gorunce cok hosuma gitti we bende oynamak istiyorum dedim we basladım counter-strike dan bile daha zevkli ve baska hiç bir oyunun yüzüne bakmıyorum herkese tavsiye ederim bilmeyenleri dikkate almayın!!!!!!!!!!!!

brkk620
Oyuncu
19 Şubat 2005 21:08 %0
alıntı:
Gönderen: JIN KAZAMA
Bencede bilmeyenler hiç konusmasın mu online diablodan kat kat daha iii bi oyun ben oyunu oynayanları gorunce cok hosuma gitti we bende oynamak istiyorum dedim we basladım counter-strike dan bile daha zevkli ve baska hiç bir oyunun yüzüne bakmıyorum herkese tavsiye ederim bilmeyenleri dikkate almayın!!

yaw tamam iyi hoş hatta züper bi oyun MU ama diablo nun yanına yaklaşamaz..tabi bence..

Nazgül
Oyuncu
20 Şubat 2005 17:24 %0
beyler http://217.195.204.220/ türk server ı süper neyse scroll of the emporer nerde çıkıyo görev için lazım şimdiden teşekkürler

FNET
Oyuncu
21 Şubat 2005 14:48 %0
ewet losttower3 de cıkar muturkiye.com

_-*AzRaiL*-_
Oyuncu
23 Şubat 2005 20:49 %0
beyler size manyak bir MU online serweri vercem su an account alimlari acik ve bir kac gun sonra account alimlari kapanacak ve bu serwer dan hepiniz mahrum kalacaksiniz oyunda az turk oldugu icin herkes buyuk bir dayanisma icinde bence hemen sizde katilin bize gelen arkadaslara ben bizzat yardim ederim tipki dierlerine yardim ettigim gibi sizlerede yardim ederim herkesi bekliorum www.muonline.co.uk benden size tavsiyedir lutfen herkes bir acc alsin serwer adı Alchemy haaa solemeyi unuttum bu serwerda bizler bir guild kurcaz herkesi beklioruz bu guildde sadece turkler olcak ve de cok eglenceli olcak lutfen herkes gelsin .......

KinG_DMX
Oyuncu
24 Şubat 2005 20:12 (24/02/2005, 20:13) %0
o muo server ını yüklüye bilirsem ismim

___MoRDaK___

olur

corozan
Oyuncu
28 Şubat 2005 23:02 %0
arkadaşlar size bi sorum olacak ben mu alians oynuyorum 195lv. bi elfim var.
diğer oyuncuların ayrdımcı karakterleri (yeti,darklord) saldırırken bizim elman uyuz eşşek gibi ortalıkta dolaşıyor bu yardımcının saldırması için ne yapabilirim
yardımcı olursanız çok sevinirim...

mertcandurm
Oyuncu
02 Mart 2005 22:39 %0
ben mu oynamaya yeni başlıyorum ve iyi servırlar arıyorum bi de mu hakkında bir iki tavsiyenizi bekliyorum ha bu arada önerdiğiniz servırlara nasıl kayıt olabilirim

**highvoltage**
Oyuncu
05 Mart 2005 11:42 %0
yaw beyler iii güzel kapanmayan ve kapalı durmayan turk serveri yokmu yaw...
darklords paso kapalı kafayı yiicem yaw....
muturkiye desen kafalarına göre takılıyo....
ALCHEMY MUONLINE (http://www.muonline.co.uk )
adresi verilmiş burda azrail sölemişti sanırım girdim üyede oldum ama gel gelelim oyunu indiremiyom çünkü nerden indireceemi bilmiyom
ing. de yok bi yardım be canlar
haa birde ip nosu ve portu ne bu serverin..
saygılar vede sevgiler....

<=K@hY@=>
Oyuncu
05 Mart 2005 19:48 %0
Bu Mu-Turkiye serveri hakkinda bi kac lafim var oyunda hack kullananlar varmis ya tmm bunlar dupe 1hit hack kullaniyorlar ve adamlar ucuyor adminde hack var diye reset atiyor ya varmi bole sey benim exc flaming phoenix setim gitti canim cikti golden kesene kadar ama sadece ben degil butun millet ayaklandi bide reset atilsinmi atilmasinmi die anket yapiyorlar sonuc HAYIR cikiyor ve servere reset atiliyor.Hadi bu olay bitii yeniden basladik servere ve gene dupe hack varmis simdide kim yapiyor diye arasatirackalr heralde ama kardesim adamin alninda HACKER mi yaziyor bende +7 flaming var ama benim boots +7 exc flaming golden titandan cikti (ben +7 yaptim direk +7 cikmadi ) simdide bana gelip bunu nerden buldun derlerse bede hackledimmi dicem ben o yaratigi kesene kadar en az 60 defa öldüm ve banada bu boots cikti yani ben hackermiyim banlarlarsa hic lafim olmaz herkes kendi vicdanina el atsin boyle sey olmaz madem guvenlik 0 o zaman ne diye edit kim diye urascagina guvenlik ile ilgili sorunlari çözseler daha iyi olmazmi.Mesela Dupe-Scan ve Anti-Hack programlari var niye kullanilmiyor ve kullanilmayinca gunlerimiz gecelerimiz harap oluyor hatta bir arkadas forumlarda bu programlari yollayayim size dedi ama adamlar istemedi olan oldu servere reset geldi haftada 1 reset atilacak bu servere bundan sonra..

**highvoltage**
Oyuncu
05 Mart 2005 22:13 %0
alıntı:
Gönderen: Rhytme
Bu Mu-Turkiye serveri hakkinda bi kac lafim var oyunda hack kullananlar varmis ya tmm bunlar dupe 1hit hack kullaniyorlar ve adamlar ucuyor adminde hack var diye reset atiyor ya varmi bole sey benim exc flaming phoenix setim gitti canim cikti golden kesene kadar ama sadece ben degil butun millet ayaklandi bide reset atilsinmi atilmasinmi die anket yapiyorlar sonuc HAYIR cikiyor ve servere reset atiliyor.Hadi bu olay bitii yeniden basladik servere ve gene dupe hack varmis simdide kim yapiyor diye arasatirackalr heralde ama kardesim adamin alninda HACKER mi yaziyor bende +7 flaming var ama benim boots +7 exc flaming golden titandan cikti (ben +7 yaptim direk +7 cikmadi ) simdide bana gelip bunu nerden buldun derlerse bede hackledimmi dicem ben o yaratigi kesene kadar en az 60 defa öldüm ve banada bu boots cikti yani ben hackermiyim banlarlarsa hic lafim olmaz herkes kendi vicdanina el atsin boyle sey olmaz madem guvenlik 0 o zaman ne diye edit kim diye urascagina guvenlik ile ilgili sorunlari çözseler daha iyi olmazmi.Mesela Dupe-Scan ve Anti-Hack programlari var niye kullanilmiyor ve kullanilmayinca gunlerimiz gecelerimiz harap oluyor hatta bir arkadas forumlarda bu programlari yollayayim size dedi ama adamlar istemedi olan oldu servere reset geldi haftada 1 reset atilacak bu servere bundan sonra..

eheuheeee bahtsız kardeşim....
yaw dostlar sağlam bi turk serveri yokmu yaw?
hadi turk serverini geçtik sağlam bi darklords serveri yokmu ya bildiiiniz???

<=K@hY@=>
Oyuncu
06 Mart 2005 03:19 %0
eger oynuyorsan bu serverde katlanacan elin gevuru bile super server aciyor mesela reality Doom Spymu gibi harika serverler var baglanti hic kopmuyor babalar gibi oyun oynuyorsun daha ne hack olayi ise neredeyse yok ama hacklenenlerde var tabii Bu duruma acilen SAbanci holdingin el atmasini istiyorum acarsa server bi tek onlar acar baskada server acan olmaz ya internet cafeden servermi acilir ya daha karinlarini doyuramiyanlar var bide server aciiyorlar hayret ya

sabancinin sonuna kadar arkas1nday1m ac baba bi serverde oynayalim ya euehuehuehue!!

KinG_DMX
Oyuncu
06 Mart 2005 17:41 (07/03/2005, 19:41) %0
yaww bab K@hY@ sizin bildiğiniz darklord 99b+ verion yokmu

söleyinde anlaşalım MUO seven tüm TÜRKlerle

herkez o severa geçelim bir TÜRK guild kuralım herkez

birbirine yardım etsin yaban cıları ezeriz

ozama TÜRK leri görsün millet herkez dediğimiz karakteri yapsın

paso lvl kasarız ondsansonra millete havaatarız yaww yabancılara

benim adım MoRDaK tanırsınız

yalnışsam söyleyin bab

KinG_DMX