Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/01/09 06:44 Toplam 0 oyuncu 47 sunucu 265 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Oynasana.com yetkılılerıne

LoL-jim
Oyuncu
30 Ocak 2005 12:06 %0
abıcıgım neden AG serverı acmıyorsunuz sanane kapandıgından berı oynasana.com dan bı falıyet yoq koskoca TRde bı AG serverı yoq ya herkes forumlarda yırtınıyor mk ag serverı dıye bu kadar oynanan bu oyun ıcın neden AG serverı acılmıyor hala anlamadım gıttı herkes tutturmus bı CS tamam CS serverları TR de var hemde ıstemedıgın kadar Acın Ya bı AG serverı oynayalım yaw

League Of Levity
LoL-Clan

retorique
Oyuncu
03 Şubat 2005 13:31 (20/02/2005, 08:29) %0
bıraghın

ya çaresizsin;ya çare sensin
ya ümitsizsin;ya ümit sensin

bambaki
Oyuncu
13 Şubat 2005 15:37 %0
Selam beyler her onune gelene server ac d_yemeziniz adamlar istedikleri zaman istedikleri yerde server acabilirler Jim sana tav oluyorum ztn bunlar bos isler ghit eylen ulan
herneyse AG server1 yerine uo oynamay1 deneseniz?

Kaplumbağlara dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor.

ImpLosioN
Oyuncu
15 Şubat 2005 07:36 %0
30 Ocak 12:06

Adam hala bırakmadı şu oyunun peşini Geçen gün bir oynamayı deniim dedim şamar olduk çıktık bitti herkes jimcik işe güçe başladı millet

Menager
Yarbay
Yarbay
16 Şubat 2005 16:38 %0
Beyler siz önce doğru yazı yazmayı öğrenin. Türkçeniz yok mu sizin. İlkokulu da mı okumadınız.

retorique
Oyuncu
18 Şubat 2005 17:14 %0
anaokuldan terk benmki tasdiknameyi aldım doğru sanayiye
alıntı:
Gönderen: Menager
Beyler siz önce doğru yazı yazmayı öğrenin. Türkçeniz yok mu sizin. İlkokulu da mı okumadınız.

ya çaresizsin;ya çare sensin
ya ümitsizsin;ya ümit sensin

nvda

19 Şubat 2005 11:24 (19/02/2005, 11:25) %0
Artık hiçbir şekilde HL1 ve modlarına yönelik çalışma başlatılmaz tahminimce. Adrenalin Gamer 2 yolda. Half Life 2 Death Match oynanabilir durumda ve bir sürü haritası var Half Life 1'den bildiğimiz. Bence HL1 ve modlarına sunucu istemek yerine, kendine bir HL2 al.

alıntı:
Gönderen: LoL-jim
abıcıgım neden AG serverı acmıyorsunuz sanane kapandıgından berı oynasana.com dan bı falıyet yoq koskoca TRde bı AG serverı yoq ya herkes forumlarda yırtınıyor mk ag serverı dıye bu kadar oynanan bu oyun ıcın neden AG serverı acılmıyor hala anlamadım gıttı herkes tutturmus bı CS tamam CS serverları TR de var hemde ıstemedıgın kadar Acın Ya bı AG serverı oynayalım yaw
League Of Levity
LoL-Clan

We turn 0n ideas
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: