Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 15:20 Toplam 173 oyuncu 47 sunucu 965 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half-life 2 sorun

TRslyfox
Oyuncu
13 Şubat 2005 21:41 %0
Arkadaslar en half life 2 ye gırerken(unable to load filesystem_stdio.dll)dıye bır yazı cıkıyor oyunu saveledıgım yerden devam etmek ıstedıgımde karsıma cıkan yaratık ,adam, askerlerın hıcbırı bana mudahalede bulunmuyor yardım edersenız sevınırım ne yabalırım acaba!

TiesTorN
Oyuncu
17 Şubat 2005 18:10 %0
evet orjinal alman lazım.

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

mdc l oskitz
Oyuncu
18 Şubat 2005 23:44 %0
tl aynı şey banada oldu. çözüm şu: start new game'i tıkla ve en son bölümden oyunu yeniden aç. yani en son nereden başlayabiliyorsan oradan yeni oyun aç sorun mutlaka çözülecektir. Üzgünüm ama save'lediğin yerin biraz gerisinden başlamak zorunda kalacaksın.

TiesTorN
Oyuncu
19 Şubat 2005 00:34 %0
kopya hl2 ile uğraşılmaz, binbir türlü bug var..

**6800Ultra** 3dmark05: 5217
*Logitech MX1000*
Amd2500+@3550+ -- Tagan 480W psu

mdc l oskitz
Oyuncu
19 Şubat 2005 01:20 %0
ties senin paran çok heralde. o zaman bizede alda bizde kurtulalım. lütfen arkadaşlar sorunu çözmeye çalışalım biraz, gerçi ben çözümü yazdım ama siz hala daha başka şeylerin peşindesiniz. sizin söylediklerinize çözüm yolu değil sorunu kesip atmak denir. neyse arkadaşımıza inşallah yardım edebilmişimdir.

Silphatos
Albay
Albay
19 Şubat 2005 10:45 %2
Bozuksa bozuktur çalışmaz. Orijinal al kurtul, biz salak mıyız ya da çok mu zenginiz yasal şeyleri desteklediğimiz için?

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
19 Şubat 2005 12:18 %0
arkadaşlar bnde ilk sizler gibi kopya hl2 aldim bitirdim... bitirene kadar bug larlan dolu havuzda yüzdüm (: neyse sonunda orjinal aldim...

herkezin 60 yada d&r dan 90 milyona alacak parasi olmaya bilir.. çaliştiracak bi dvd-romu da yoktur belki bunlar normaldir... bunlar bizim deil ülkemizin suçu. nyse

npc lerin hareket etmemesinin çözümünü yukarida arkadaş yazmiş bölüme en baştan başlamak... veya ben çok ilerledim diorsan SAVE dosyayisin bi yere kopyala oyunu sil tekrar yükle. save ler iyapiştir bölelikle dewam edersin ama bu uğraşilacak şey deil bölüme en baştan başlamak en iyisi...

orjinal almaniz dileği ile... 60milyon hem büyük hemde küçük para. neyse iyi oyunlar tekrar.

Silphatos
Albay
Albay
19 Şubat 2005 12:58 %0
Orijinal almak isteyen 60 milyonu da bulur 90 milyonu da.

mrt06
Oyuncu
26 Şubat 2005 12:04 %0
hiç orj almana gerek yok bak oyunu loadladıgında consola ai_disable 1 yaz problem ortadan kalkar ama her load yaptığında consola ai_disable 1 yazmalısın

Menager
Yarbay
Yarbay
09 Mayıs 2005 18:17 %0
Şimdi size birşey anlatayım. Bir adam gördünüz. En iyi (aynı zamanda en pahalı) cep telefonunu alıyor. Ne düşünürsünüz.
Adam zengin. Para çok dersiniz. Peki ya öyle değilse. Ya adam onu almayı kafasına koymuşsa, yememiş içmemiş para biriktirmişse.
Bende şu an 30'a yakın orjinal oyun var. Ve ben çok zengin falan da değilim. Yılda 100 kopya oyun alıp yarım yamalak, hatalarıyla oynamaktansa 10 tane oynarım herşeyiyle hatasız oynarım daha iyi.Diyeceğim odur ki orjinal oyun almak için çok zengin olmak gerekmiyor. Burada niyet önemli. Bilmem anlatabildim mi.

Atrin
Binbaşı
Binbaşı
09 Mayıs 2005 22:11 %0
alıntı:
Gönderen: hwguy806
Yeah

bu mesajin bana anlamini sölermisin konu ile vs vs ilgisi nedir ALALH AŞKİNA YA !

Twinmos 512x3 dual *AMD64 3000+*
MSI NX6600GT VTD128MB
Thermaltake Xaser III Super Tower V1000A

TiesTorN
Oyuncu
09 Mayıs 2005 22:29 %0
alıntı:
Gönderen: Menager
Şimdi size birşey anlatayım. Bir adam gördünüz. En iyi (aynı zamanda en pahalı) cep telefonunu alıyor. Ne düşünürsünüz.
Adam zengin. Para çok dersiniz. Peki ya öyle değilse. Ya adam onu almayı kafasına koymuşsa, yememiş içmemiş para biriktirmişse.
Bende şu an 30'a yakın orjinal oyun var. Ve ben çok zengin falan da değilim. Yılda 100 kopya oyun alıp yarım yamalak, hatalarıyla oynamaktansa 10 tane oynarım herşeyiyle hatasız oynarım daha iyi.Diyeceğim odur ki orjinal oyun almak için çok zengin olmak gerekmiyor. Burada niyet önemli. Bilmem anlatabildim mi.

Çok doğru açıklamışsın hakkaten tebrikler. Aynen bende zengin falan değilim yada HL2'yi orjinal alanlarda zengin değil. Bizde senin gibi hiç olmazsa hakeden oyunların hakkını verelim diyoruz ve birsürü hata ile uğraşmak istemiyoruz. Online oynanabilmesi ise en büyük etkenlerden biri orjinal almak için. Bende de var birkaç tane orjinal oyun ama bunun zenginlikle alakası yok dediğim yada dediğin gibi.

vampir92
Oyuncu
18 Haziran 2005 18:41 %0
arkadaşlar hl2 yi nasıl yüklediniz ben aldım 3 cd içinde rar falan var setup yok nasıl oluyo bu iş anlamadım bana bi yardımcı olun lütfen deliricem

aLkmene
Oyuncu
18 Haziran 2005 19:02 %0
alıntı:
Gönderen: Atrin

bu mesajin bana anlamini sölermisin konu ile vs vs ilgisi nedir ALALH AŞKİNA YA !
Twinmos 512x3 dual *AMD64 3000+*
MSI NX6600GT VTD128MB
Thermaltake Xaser III Super Tower V1000A

yukarda Menager "anlatabildim mi?" demiş ya bu da onu doğrulayıp "YEAH" gibi boş bi mesaj atmış benim şu anda attığımda boş bi mesaj aslında am neyse

a.k.a : kengurum

3d mark 2k3: 6552 3d mark 2k5: 2753

caganseval
Oyuncu
06 Temmuz 2005 17:41 %0
abicim mevzuyu yeni gördümde orjinal oyuna para vermek ne demek o oyunların paraları yurt dışındaki insanların gelir düzeylerine göre ayarlanmıştır kimse o fiyatların makul olduğunu savunamaz ayrıca programcıları savunan arkadaşlar o paralar programcılara gitmiyor büyük bölümü oyun şirketinin yöneticilerine ve üst düzeylere kalıyor sonrada bil gates gibi hıyarlar ortaya çıkıyor

TiesTorN
Oyuncu
07 Temmuz 2005 00:36 %0
alıntı:
Gönderen: caganseval
abicim mevzuyu yeni gördümde orjinal oyuna para vermek ne demek o oyunların paraları yurt dışındaki insanların gelir düzeylerine göre ayarlanmıştır kimse o fiyatların makul olduğunu savunamaz ayrıca programcıları savunan arkadaşlar o paralar programcılara gitmiyor büyük bölümü oyun şirketinin yöneticilerine ve üst düzeylere kalıyor sonrada bil gates gibi hıyarlar ortaya çıkıyor

arkadaş sen bu oyunu online oynayacaksan orjinalini alacaksın olay bu kadar daha ötesi yok. boşuna dırdır etme.

speedyerkan
Oyuncu
12 Ağustos 2005 13:58 %0
merhaba arkadaşalar
bende half life 2 de ölene kadar bi problem yok gayet güzel ilerliyorum ama bir kere öldükten sonra save ettigim yerden tekrar başlayınca ekrada sag altta "A.I disabled" yazıyo ve hiç bir asker yada canavar bana saldırmıyo yani sanki oyun donuyo hiç kimse hareket etmiyo benden başka lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim..

TiesTorN
Oyuncu
12 Ağustos 2005 20:31 %0
alıntı:
Gönderen: speedyerkan
merhaba arkadaşalar
bende half life 2 de ölene kadar bi problem yok gayet güzel ilerliyorum ama bir kere öldükten sonra save ettigim yerden tekrar başlayınca ekrada sag altta "A.I disabled" yazıyo ve hiç bir asker yada canavar bana saldırmıyo yani sanki oyun donuyo hiç kimse hareket etmiyo benden başka lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim..

sende orjinal hl2 alacaksın..

ozgun1907
Oyuncu
13 Ağustos 2005 08:55 %0
Tiestron iyi demişin hoş demişinde orjınal oyun almak hakkatten Türkiyede zor bi iş çok pahalı satıyolar ben işim gereği devamlı olarak bi çok ülkeye giderim orda böyle değil on dolara yirmi dolara en fazla, istediğin oyunu alabiliyosun buraya gelip soruyorum dayıyolar seksen doksan milyon gerçi online oynamak istiyosan alacan tabi mecburen o başka

SedatAbi
Oyuncu
26 Ekim 2005 15:07 %0
alıntı:
Gönderen: Menager

Yılda alınacak 100 oyun cıkıyor demek vay be :? ayrıca yılda 100 oyun almıor o bahsettiin arkadaslar ... senin cebine yıllık 100 koppya oyun parası koyan babanın cebi bizde yok malesef yılda 30 orjinal oyunu bırak 10 tanesi bile hayal ... en ucuzundan 50 desen 30*50 = 1.5 milyar bu para 4 asgari ucret demektir ... mantıklı düşün mantıklı konus ... yılda 30 kopya oyun almaya gore hesapla 100 deil . kopyaya destekci deilim. korsancılar
pislik agzında ekmek arası koftesiyle pis pis konusan salya sumuk tipler olarak görürüm hep vede hırsızlıktır ama asla ORJINAL AL gibi KISA CEVAPLAR yada ORJINAL RULEZ KOPYA SUCKS gibi aptalca veya aklı az gelişmis küçük cocuk tavırlarına gıcık olurum . Arkadasın sorusuna cevpa vermekse niyet yaz CEBININ PARANIN cakasını satma burda lafım sana deil yukarıdaki bazı Özürlüleredir... Aynı A.I disabled sorunu bendede var ayrıca ... halletmen ve halletmem dilegyle dostum

TiesTorN
Oyuncu
28 Ekim 2005 10:56 %0
bak anlama özürlü arkadaşım, menager ne demiş istersen bir daha hatırlatayım;

alıntı:
adam onu almayı kafasına koymuşsa, zengin olması gerekmez, yemez içmez para biriktirir, yinede alır.

başka söylenecek söz yok. hala anlamamakta ısrar edersen diyecek sözümde yok kendin kendine eğlenirsin.

annudora
Oyuncu
05 Kasım 2005 20:18 (05/11/2005, 20:43) %0
Anlama özürlü kim acaba yemeyelim icmeyelim Half life alalım dogru ... Amerikan oyun piyasası bizim karnımızı doyurur Afganistanı doyurduu gibi . Asla veremem Veren verir AMA ARKADASIN SORUSU NE o eleman ne demiş CEVAP VERMEYECEKSE yazmasın !

SORUNUNA çözüm ARKADASIM : autoexec.cfg dosyası var o dosyay şu satırları ekle :

ai_disable "1"
ai_resume
cl_ragdoll_collide "1"
net_start
ai_norebuildgraph 1

yada bazı web sitelerinde hazır autoexec.cfg var google.da arat onu ASIL dosyayla değiştir sorun çözülüor . Buarada Black mesa BOlumunde doktor hatun kilitlenior Ondada konusması bitmeden bi autosave alın Sonra f9 layın duzelior ... Herkese ii oyunlar !

TiesTorN
Oyuncu
05 Kasım 2005 23:48 %0
şu anda başka bir konu üzerindeyiz, kefalleme yapmana gerek yoktu.

l) o o m s d a y
Oyuncu
07 Kasım 2005 10:23 %0
Bu forumun başlığı HL2 de sorun. Annadora da doyurucu bir cvp yazmış.

"Steam'dir, Orjinal oyundur" tartışılmak isteniyorsa ayrı bir başlık altında fikir alışverişinde(!) bulunulması forum temizliği adına daha isabetli olur diye düşünüyorum ...

Fear is my ally ...

basar2003
Oyuncu
04 Temmuz 2006 12:51 %0
Baslıkları okudum tek tek, anladımki hiç biriniz hiç bişi bilmiyorsunuz. Adam RAR oyunu nasıl kuracma diyor, sorsanız bilgisayardan anlarım der, Winamp kurabilmek, Messenger kullanmak Çöp Kutusu boşaltabilmek bilgisayarı kullanmaksa n ala... A.I. Disabled olayını kapatmak çok basittir, Ufak bir BAT dosyası yazarak PC nin Tarihini Oyunu kurduğunuz TARIH e ayarlayın.. Yani O sorundan kurtulamk için PC Tarihi Oyunun kurulduğu tarihte olmalı.

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: