Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:00 Toplam 101 oyuncu 50 sunucu 548 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: P2 sorunum var

DarkForever
Oyuncu
09 Şubat 2005 14:07 %0
selam arkadaslar p2 de tekken burun adamlari acmak istiyorum bunu nasil yaparim hayatimda sifre kullanmadim ve boyle bir sey istememistim ikincisi bilgisayarimda p2 dvd-cd.room var bilgisayarda p2 oyununu oynayabilirmiyim

ZaBBaRiaN
Oyuncu
10 Şubat 2005 12:55 %0
http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=ps2&cap=t hileyi burdan bulabilirsin bilgisayarda emülator yardımıyla oynayabilirsin ama tat vermez,ps2 için adam gibi bi emülatör yok piyasada

DarkForever
Oyuncu
10 Şubat 2005 18:18 %0
ya dostum yardimin ilgin icin teseukkurler ama yabanci dilim yok :S ve sitede nasil ne yapacagimi bulamadim senin ing iyi ise bana sadece tekken tag tournament'tin gizli adamlari acmasinin nasil oldugunu yazarsan sevinirim memori karti yok her seferinde acmaktan biktim kıracagım cd yoksa

ZaBBaRiaN
Oyuncu
11 Şubat 2005 10:18 %0
gördüğüm kadarıyla TTT için bi cheat kodu yok sadece ne yaparsan hangi karakterin açılacağı filan yazıo GT3 de ki gibi yani sana 2 yol kalıo 1.'si kendin oynayarak açtırcaksın 2.'si adının tam olarak hatırlayamıorum ama gameshark mıydı neydi ondan alman lasım gameshark memorycard benzeri bi kartuş içinde 5000 yakın oyunun cheatleri ve save tarzı şeyleri var ama sen zaten memorycard dahi almamışsın yani tek çaren oynayarak açtırmak

DarkForever
Oyuncu
12 Şubat 2005 10:28 %0
heheh sagol artik gerek kalmadi parcaladim cd

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: