ya arkadaşlar şu uber diablo konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın iyice karışmış durumdayım bölüm yetkilisi falan biliyosa yazsın bu world event nedir? kaç tane soj satılması lazım? realmdekilerin sattığı sojlar mı yoksa sadece kendi sattığımız sojlar mı geçerli? bi oyunda mı satacaz sojları yoksa o zamana kadar satılan sojlar mı geçerli? vs.
belki bu mesajı okuyunca bana hanzo kıro vs. diceksiniz ama soj ne ?? Aşağıdakilerden hangisi en cibiliyetsiz kardeştir ?
a)Baal
b)Diablo
c)Mephisto
d)Hepsi Temiz Çocuklar
e)Alayının a.q
Yok canım neden diyelim. soj = stone of jordan adındaki bir yüzüktür.
alıntı:Gönderen: Offspring31
belki bu mesajı okuyunca bana hanzo kıro vs. diceksiniz ama soj ne ??
Aşağıdakilerden hangisi en cibiliyetsiz kardeştir ?
a)Baal
b)Diabloc)Mephistod)Hepsi Temiz Çocuklare)Alayının a.q
haa tmm bildim o yüzüü bende war aklıma gelmedi soj deyince Aşağıdakilerden hangisi en cibiliyetsiz kardeştir ?
a)Baal
b)Diablo
c)Mephisto
d)Hepsi Temiz Çocuklar
e)Alayının a.q
Soju kendin bumak istgemiyosan Akara yada Charsi'ye gidip bi kere tıklıyosun, orda "dua" seçeneğine basıyosun. O dua etmete başlıyor birden gökten soj düşüyor. Could you be there 'cause i'm the one who waits, the one who waits for you
Bnette 1.10 ilk çıktığında oynamıştım. Bırak soju nagelring satmamamıza rağmen bir oyunda Über gelmiş ve kesmiştik. Yani duaymış, soj satmakmış bunlar tamamen hurafe.
zaten gerekli bütün ayarlamayı Blizzard' ın çalışanları yapıyor. size sadece kesmek kalıyor. üst köşede bi yerde uber walk on d2 earth gibisinden bi yazı çııkmakta ( unuttum gitti =) ) ondan sona da uber kendini belli etmekte. daha önceden tartışılmıştı. istersen yukardaki arama yardımıyla bulabilirsin I'm elected electric spy
I'm protected electric eye
Battle nete ozdugur Diablo Walks On The Earth yazdımı ilk olarak dark wood a gidip su cain stones ağaci varya onun yanindaki boss a bak derim ama kolay oldurme taktigi act5 te gidersin 2 ci wp ye orda eldrich denen yaratik donusmus olur diabloya onu pesinden kosturup shenk the overkill me ne o var onu oldurursun direk geberir anniyide kaparsin
1 char da maximum 1 tane annihilus tasiyabilrsin
taktik olarak eger cok guclu isen once git hostlity ac millete diabloyu oldurmeye basla eger yanina gelirlerse kesersin gelmezlerse sorun yok pasa pasa oldur ve al anniyi
eger necro isen kesemessin diabloyu imkani ve mumkunati yok magic reduce %50
Resistance larida fazla ama javazon kesebiliyo
neyse kolay gele haa birde su soj satma olayi millet diyo yaklasik 100 tane felam satarsa olur diyo ama gecen gun 1 kez satti ve direk geldi hayvanat yane dikkatli izle oyunu